Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: kas yra jog uzsiveda ir uzgesta?  (Skaityta 4189 kartus)

Neprisijungęs LinasV

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
kas yra jog uzsiveda ir uzgesta?
« Topic Start: 2008 Lapkričio 11, 09:35:37 »
Tai vat turiu Audi A4 1.9 TDI 1995m. ir stai kas nutiko, ji viena ryta isniekur nieko eme durnioti :) uzsikuria ir staiga uzgesta ir taip kokia 10 kartu kol uzsikuria ir pradeda dirbti normaliai. Tai va klausymas kas  galetu buti ? ar siurblys puliuoja ar dar koks biesas ? beja ar slapukas galetu sukelti toki dalyka ?

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
Re: kas yra jog uzsiveda ir uzgesta?
« Atsakymas #1: 2008 Lapkričio 11, 09:37:07 »
Tai vat turiu Audi A4 1.9 TDI 1995m. ir stai kas nutiko, ji viena ryta isniekur nieko eme durnioti :) uzsikuria ir staiga uzgesta ir taip kokia 10 kartu kol uzsikuria ir pradeda dirbti normaliai. Tai va klausymas kas  galetu buti ? ar siurblys puliuoja ar dar koks biesas ? beja ar slapukas galetu sukelti toki dalyka ?

diagnostika padaryk.
o slapukas ka atjungineja? ar siurbly, ar degima ar ka?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2008 Lapkričio 11, 10:53:13 »
Speju skydelyje neuzgesta geltona masinele su rakto simboliu ;) Seip kiekviena masina turi individualu skaiciu, kiek kartu leidziama taip bandyti uzkurti, po tam tikro kiekio masina pilnai uzblokuosi. Mokesi pinigus tuomet ne tik uz diagnostika, bet ir uz atgaivinima ;)

Neprisijungęs neriuz

• Įrašai: 354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2008 Lapkričio 11, 11:42:32 »
Patarciau paziureti prie spyneles primontuotos rites kontaktus. Pats sitaip issprendziau sitokia problema...
Uzsivesdavo ir uz sekundes variklis uzgesinamas imobilaizerio.

Vacas

• Svečias
« Atsakymas #4: 2008 Lapkričio 11, 16:13:46 »
Patarciau paziureti prie spyneles primontuotos rites kontaktus. Pats sitaip issprendziau sitokia problema...
Uzsivesdavo ir uz sekundes variklis uzgesinamas imobilaizerio.

(+) (+) (+)

Neprisijungęs LinasV

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2008 Lapkričio 11, 17:18:42 »
slapukas atjunge degim. Seip tj istikro neuzgesta ta orandzine masinele su raktu. Bet va ka pastebejau jog ijungus degima jai ta orandize masinele suraktu neneustoja degus vel isjungi degim ir ijungi ir tada ta orandzine masinele su raktu uzgesta ir td masina normaliai kurias. Tj mazu galetumet db ka idomesnio pasakyt? gal kam kas panasaus buve jai taip tj kiek taisymas aciejo?

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs LinasV

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2008 Lapkričio 11, 21:03:51 »
Nabet jis pas manenemirksibe vaziuojant (kolka)s. o tj sakykikt cia per kompa reikkia viska tvarkyti ? ar yra kotokiu budu ? ir mazdaug kiek tai kainuoti galetu kadangi studentas esu :) tj kaip ir visi studentai pinigu neypatingai turiu.

Vacas

• Svečias
« Atsakymas #8: 2008 Lapkričio 11, 21:13:58 »
Man kai buvo toks dalykas, tai uzteko isrinkt ir surinkt uzdegimo spynele.... kazkur kontakto nebuvo galbut ir potokio "remonto"  man problemos baigesi...

Neprisijungęs LinasV

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2008 Lapkričio 12, 16:56:48 »
Na dekuj visiems uz patarimus :) nuvariau i autoservisa tj man paeme ir sutvarke gan greitai :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2008 Lapkričio 12, 17:40:52 »
Seip ateiciai > kur kuomet uzgesta ta geltona masinele su raktu, nes jei neuzgesta - masina blokuos. Po eiles kartu uzblokuos is vis ir ji niekados neuzges > tuomet tik kompas bus atblokavimo daktaras. Seip yra vienas bugas siose masinose, ji pataisyti nera sunku, taciau toks gedimas vienas is poenkiu kaip minimum, tad kuris - atsako kompas visagalis :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2008 Lapkričio 12, 17:45:03 »
Nabet jis pas manenemirksibe vaziuojant (kolka)s. o tj sakykikt cia per kompa reikkia viska tvarkyti ? ar yra kotokiu budu ? ir mazdaug kiek tai kainuoti galetu kadangi studentas esu :) tj kaip ir visi studentai pinigu neypatingai turiu.

Tu aisku nesupyk, bet seip studentai verkia kad neturi pinigu (na suprantu, reikia pauliaviti iki ryto, mergu pasaudyti ir stiliovai apsirenkti - cia kaip pvz), aisku masinos prastos neikisi - kaip mergos ziures, bet va kaip remontui reik moketi - prasideda "neturiu pinigu, as gi studentas" ir t.t. o tik pasakyk kad "is kur gavai masina jei esi studentas" - tuoj pat akis prades plesyti, kodel jo pinigus skaiciuoja ?!? O be to studentai vikrus, mastantys jaunuoliai - pinigu prasimanyti moka, tik maziau reik prauliavoti ir nereiks mykt kad pinigu nera :)

Nu bet nepriimk asmeniskai, as tik kalbu kaip tai atrodo is sono, tad kartais verta pamastyti ar verta mykt kad studentas be pinigu, ypac policininkams :D

Vacas

• Svečias
« Atsakymas #12: 2008 Lapkričio 12, 18:31:01 »
Kai kazkada Kaune mane sustabde pareigunai uz greicio virsijima, pradejau teisintis studentas bla bla bla, pasigailekit mazdaug....tai buvo labai konkretus atsakymas - studentai traukiniu uz puse kainos vazineja ir pilnas terbas lasiniu tempiasi, o ne su masinom laksto  :-] :-]

Neprisijungęs LinasV

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2008 Lapkričio 12, 19:41:02 »
nepykstu as uz tokius komentarsu:)  na bet kiekvienas kaip is mano tjp vercias :)  beto masina tik isdalies mano :) nes savomis lesomis nebuciau ipirkes :) ir buciau vazinejas su audi 80 perikodu :) td labai dekingaszu info :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2008 Lapkričio 13, 08:56:18 »
Kai kazkada Kaune mane sustabde pareigunai uz greicio virsijima, pradejau teisintis studentas bla bla bla, pasigailekit mazdaug....tai buvo labai konkretus atsakymas - studentai traukiniu uz puse kainos vazineja ir pilnas terbas lasiniu tempiasi, o ne su masinom laksto  :-] :-]
ir israso protokola sakydami "vis tiek tevai apmokes" :D

korate

• Svečias
« Atsakymas #15: 2008 Gruodžio 15, 21:13:18 »
hey...man buvo panasus variantas...buvo problema su kuro padavimu, t.y. psichinosi bako siurblys...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2008 Gruodžio 15, 23:02:36 »
Jei masina uzgesdavo po 0,5-1 sekundes ir prietaisu skydely mirksedavo geltona masinele su ranktu - ne siurblys buvo. Jei nedege tas simbolis, tada galejo buti ir kitos priezastys.