Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kaip patekti i audi a4 bagazine?  (Skaityta 1112 kartus)

Neprisijungęs Faminor

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
Kaip patekti i audi a4 bagazine?
« Topic Start: 2010 Lapkričio 27, 14:53:36 »
Sveiki, iskilo problema. Nusedo akumuliatorius (ko tikrai nesitikejau) ir dabar noretusi masina pakurti. Turiu krokodilus, taciau jie bagazinej. Kadangi visiskai nusedes akumas, tai negaliu atidaryti bagazines, nes jo uzraktas valdomas elektra. Bandziau su raktu, taciau nesigavo.

Gal yra koks nors budas pro salona issitraukti? Kaip nors atsukti galines sedynas ar panasiai, nes siaip audi a4 (pas mane 96 metu) juk negali atlenkti galiniu sedyniu...

Dekui uz pagalba!

--
Ps. tokia pat tema idejau kebulo skyriuje, nes nezinojau kuri labiau tinkama. Jei tai draudziama, tai galima trinti kuria nors is ju).

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Re: Kaip patekti i audi a4 bagazine?
« Atsakymas #1: 2010 Lapkričio 27, 15:05:16 »
Pasiskolink laidus ir viskas, arba kitus nusipirk

Neprisijungęs delfizz

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Lapkričio 27, 16:37:31 »
beto juk sedenes galines ir atsilenke, bent jau pas mane tai jo tu paciu metu masina :)

Neprisijungęs LitWis

• Įrašai: 136
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Lapkričio 27, 16:50:38 »
beto juk sedenes galines ir atsilenke, bent jau pas mane tai jo tu paciu metu masina :)

Ne metuose esme, cia buvo opcija, buvo ir tokios ir tokios. Siulyciau dar pameginti su raktu pripurskus kokios chemijos i spynele. Paciam kai teko lyst panasioj situocijoj, tai tik po kokiu 15min krapstymosi pavyko, kadangi velniai zino kada bagazine buvo su raktu atidaroma (visalaik su centriniu).  :)