Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: kaip isardyti a4 pelenine  (Skaityta 3215 kartus)

Neprisijungęs submarinas

• Įrašai: 410
    • Žiūrėti profilį
kaip isardyti a4 pelenine
« Topic Start: 2011 Vasario 06, 19:49:16 »
Sveiki, turiu tokia beda, neveikia a4 pelenine, ta prasme paspaudus ji neislenda, tik kazka uzkisus as ja galiu atidaryti, niekaip nesuprantu kaip ji issiardo. iekau kokiu nors varztuku, bet niekaip nerandu. pacia ja istraukiu, bet kad prieiti kazka sutvarkyt reiketu visa isimt, tuo paciu ir apsvietimo lempute isideciau. Zodziu yra tokia detale, kurios niekur negaliu idet. Foto tos detales.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 06, 19:51:16 sukūrė submarinas »

Neprisijungęs danilka654

• Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
Re: kaip isardyti a4 pelenine
« Atsakymas #1: 2011 Vasario 09, 14:28:19 »
Pas man ir buvo bėda su pelenine. Ją pilnai atidarius reik patraukt į save stipriau (šiek tiek) tada ji išlenda, ten turėtum pamatyt du ratukus su dantukais. Manoj tai reikėjo tik su pirštais užsukt tuos ratukus, ir greit įkišt peleninę atgal. Dar ardžiau pilnai visą peleninę su prikūrkę, tai ten išėmus peleninę pažiūrėk pamatysi yra 2 pypsikai apačioj juos reikia į apačią palenkt ir tada traukt visą brudą lauk.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs submarinas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Vasario 09, 17:46:29 »
Aciu bandysiu kazkaip ardyti:)

Neprisijungęs EdFoX

• Įrašai: 202
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Vasario 09, 23:35:58 »
Vytkės gali pasiklauti kaip ten kas, jisai jau turi patirties ją ardant :-]

Neprisijungęs auris-t

• Įrašai: 167
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Vasario 10, 00:53:50 »
na vyručiai pykit,nepykit,bet nu nac...jei jau reikia temos sušiktos peleninės išardymuj tai aš patyliu  :-{ :A  (!?) man kyla tik vienas klausimas-ar temos autorius bent padanga prisipust moka,jei su pelenine tokios bėdos iškyla  ff

Neprisijungęs submarinas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Vasario 10, 08:25:02 »
auris ne tavo reikalas kas ka moka, cia tam ir yra forumas kad pasiklaust kaip ardyt, tavo reikalas mazas moku as prisipust ar nemoku. moku pakankamai, ir manau kad tam tikrose srityse tikrai daugiau uz tave, tad sorry, neturi ka veikt, eik komentuot vaiku komentaru delfi.lt portale. As nusipirkau auto, ir pasiklausiu, kad ko nesulauzyti, tad ne tavo reikalas ok?

Neprisijungęs Jurka4

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Vasario 10, 09:07:46 »
auris ne tavo reikalas kas ka moka, cia tam ir yra forumas kad pasiklaust kaip ardyt, tavo reikalas mazas moku as prisipust ar nemoku. moku pakankamai, ir manau kad tam tikrose srityse tikrai daugiau uz tave, tad sorry, neturi ka veikt, eik komentuot vaiku komentaru delfi.lt portale. As nusipirkau auto, ir pasiklausiu, kad ko nesulauzyti, tad ne tavo reikalas ok?

Pajieskok forume yra neblogu manualu o ten jau parodyta netgi kur ka atsukt (h)

Neprisijungęs auris-t

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Vasario 10, 13:57:17 »
o čia dar klausimas ar išvis sugebi kažką,jei iškyla tokios problemos peleninės išardymo darbuose,nes tai sugebėtų net vaikas  :-] šeip tai nieko įžeisti nenorėjau,bet.....   (be)

Neprisijungęs submarinas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Vasario 10, 16:26:16 »
Tai kad vienintelis vaikas esi tu cia, nes rasineji nesamones. Cia pasitikslinti tik parasai, o tu cia pradedi aiskinti. As tau galiu daug pvz pasakyt  kuriuos vaikai sugebetu, o tu kaimieti kazin ar galetum. Jei neturi ka veikt, eik pamoku ruost, nes cia ne tokiem loxam sitas forumas skirtas. Zmones klausia visokiu dalyku kas juos domina, o tokie  kaip tu tik spamina ir tik nervus gadina.

Neprisijungęs .Nerijus.

• Įrašai: 185
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Vasario 10, 16:36:03 »
tai gavosi isardyt? ten lempute yra viena apsviece pelenine ir prikurke as uz ja kaune zeruti 13 litu palikau

Neprisijungęs submarinas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Vasario 10, 17:42:05 »
dar nebandziau, kol kas po darbo neturiu kur, grisiu savaitgali pas tevus, tai garaze issiardysiu, o kokia ten lempute, gal reiketu iskart nusipirkt man ja.

Neprisijungęs .Nerijus.

• Įrašai: 185
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Vasario 10, 22:05:03 »
na ji tokia i plasmase ilieta kiek pamenu kad ten tos kur po lita ar du netinka kurios spidometra apsviece. as ja pirkau su pavizdziu

Neprisijungęs submarinas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Vasario 12, 19:40:35 »
hmm isardziau pelenine, sutvarkiau ta plastmasiuka, bet kai uzstumi ja, ir stipriau paspaudus pati neislenda. Ir del tos lemputes, matau vieta kur ji turetu buti pagal viska, bet ten kaip prieiti, kaip ta plastmasiuka nulupti, ar ji paprasciausiai is isores turi uzsideti. Jei is isores tai nera pvz, nezinau kokia lempute turetu buti. bolidaz, gal galetum savo nufotkint parodyt kurioj vietoj ji istatyta?

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2011 Vasario 12, 22:43:18 »
hmm isardziau pelenine, sutvarkiau ta plastmasiuka, bet kai uzstumi ja, ir stipriau paspaudus pati neislenda. Ir del tos lemputes, matau vieta kur ji turetu buti pagal viska, bet ten kaip prieiti, kaip ta plastmasiuka nulupti, ar ji paprasciausiai is isores turi uzsideti. Jei is isores tai nera pvz, nezinau kokia lempute turetu buti. bolidaz, gal galetum savo nufotkint parodyt kurioj vietoj ji istatyta?
Bliamba,per tiek laiko zmones varikli pakeicia ir visa vaziuokle perrinka,o cia su pelenine ...........

Neprisijungęs submarinas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2011 Vasario 13, 01:55:00 »
ir tau gaila kad cia klausia kazkas kazko?, isikalkit i galva kad klausiamas patarimas, o ne variklio perinkinejimas.

Neprisijungęs armanduxx

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2011 Vasario 17, 16:52:09 »
cia matai isteriku kampelis.. Meistrai ish garazo neisheina ir jei jau neesi tokio lygio kaip jie reiskias esi niekas, ir nerasyk. Tikrai kazkokie neishtushtine vaikishko shudo.

Neprisijungęs submarinas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2011 Vasario 17, 18:05:56 »
Tai esme ir yra kad nesu as kazkoks meistras auto, del to ir klausiu kaip padaryt kad man veiktu pelenine normaliai, kur lempute deti, ir kaip padaryti kad ja paspaudus isvaziuotu, nes atrodo viska surinkau kaip turi but, bet neislenda ji

Neprisijungęs ExiS

• Įrašai: 845
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2011 Vasario 18, 15:00:53 »
nu tai jau ishsiardei ta pelenine?  :D kaip sekes?  (h)

Neprisijungęs auris-t

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2011 Kovo 24, 23:05:36 »
spejiu dar ardo  :-] :-] :-]

Neprisijungęs ric-kus

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2011 Kovo 25, 00:15:08 »
na vyručiai pykit,nepykit,bet nu nac...jei jau reikia temos sušiktos peleninės išardymuj tai aš patyliu  :-{ :A  (!?) man kyla tik vienas klausimas-ar temos autorius bent padanga prisipust moka,jei su pelenine tokios bėdos iškyla  ff
Tylek.as irgi nezinojau

Neprisijungęs auris-t

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2011 Kovo 25, 12:38:16 »
ne tau man aiskint tylet ar nea   :A

Neprisijungęs submarinas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2011 Kovo 25, 13:19:01 »
Paaiskinta buvo kad pelenine jau isardyta, tik ja reikia db sutvarkyt kad ji isvazinet pati, bet kaip matau niekas patys nezinot tik saplaliojat nesamones. Rakinam tema.