Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Gal galite parekomenduoti kokybiškų automatinių dėžių autoservisų?  (Skaityta 11604 kartus)

Neprisijungęs Frostelis

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
Dar prie litu keiciau kazkada turetai C5 triptronic dezes tepalus, keite servise prie mano akiu, pagal visas temperaturas ir pilant tepalus kokius rekomenduoja gamintojas. Rida buvo originali 300 tuks ir po tepalu keitimo nuvaziavus 350km buvo chana dezei. Po to seke du dezes remontai, o jau trecia karta nusprogus dezei, specilizuotas automatiniu deziu servisas ITODA grazino pinigus ka buvau sumokejes uz dezes remonta ir dovanu atidave visa pazerta deze bagazineje :-] Ir taip automatas tapo mechanika :-]
Tik va idomu, kaip temos autoriaus automobilio dezei pakeis PILNAI tepalus? :think: Kokiu budu juos iskrapstys is pusles? :think:

Na tavo šitas teiginys ir gąsdina mane. Man irgi sakė kad čia laimės reikalas, vieni važinėja paskui 3-4 metus be problemų, kitus po poros tukst km išveža ant tralo. Todėl taip ir bijau. Bet negi geriau važinėt su tais pačiais pasenusiais pajuodusiais tepalais kol dėžė užsilenks ? Ar čia tik TipTronicai tokie problematiški ?

Būčiau žinojęs apie šitą bėdą, dar būčiau gerai pagalvojęs ar pirkti tokiu atveju :)