Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: del audi a4 tdi ismetimo  (Skaityta 1566 kartus)

Neprisijungęs marciulynas

• Įrašai: 117
    • Žiūrėti profilį
del audi a4 tdi ismetimo
« Topic Start: 2009 Kovo 16, 17:01:26 »
sveiki kolegos.reiktu patarimo.pas mane audi a4 95metu dyzelis.kai kuri ir uzgesini masina ji vi sudreba.galvojau pagalves variklio bet pasirodo geros,tad galvoju gal ismetimas.pas mane duslintuvas visas laikosi tik prie kolektoriau ir poto gale kiekvienas bakelis po viena guma.kazkur esu mates kad dar prie dezes buna toks tvirtinimas kuris privirintas prie vamzdzio.cia jo neturi buti?nes pas mane tai nera.pajudini apacioje su ranka tai visa dusle lengvai juda nors gumos tai geros.gal kas turi patarimu ar foto kaip turi atrodyt ismetimas.aciu

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
Re: del audi a4 tdi ismetimo
« Atsakymas #1: 2009 Kovo 16, 17:40:13 »
Sudreba?o kaip pats variklis jaucias (trauka,tepalai)?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Kovo 16, 18:01:36 »
su varikliu viskas tvarkoje.trauke,tepalu nerija ir pan.tik kaip uzgesini ir uzkuri gaunasi taip lyg masina susiubuoja.o duslintuva kaip paziurejau tai su ranka pajudinus lengvai juda.maciau kad nera laikiklio kur prie dezes tvirtinasi toks jai toki zinot,tai manau gal del jo taip darosi ir yra laisvumas.tik is kur gaut ta laikikli dabar arba bent kaip jis atrodo

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Kovo 16, 19:26:36 »
Nemanau kad duslintuvas. Toks jausmas kad dar tepalu pasilieka cilindre,kurie dar dega uzdarius kura.Arba, bet nesu garantuotas yra toks anti-shudder valve, bet gal jo nera pas tave dar... pagooglink

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Kovo 16, 20:40:46 »
nemanau kad toks yra pas mane :Dnors nlb isivaizduoju kas tai :D

Neprisijungęs turbinis

• Įrašai: 277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2009 Kovo 25, 21:10:09 »
sveiki kolegos.reiktu patarimo.pas mane audi a4 95metu dyzelis.kai kuri ir uzgesini masina ji vi sudreba.galvojau pagalves variklio bet pasirodo geros,tad galvoju gal ismetimas.pas mane duslintuvas visas laikosi tik prie kolektoriau ir poto gale kiekvienas bakelis po viena guma.kazkur esu mates kad dar prie dezes buna toks tvirtinimas kuris privirintas prie vamzdzio.cia jo neturi buti?nes pas mane tai nera.pajudini apacioje su ranka tai visa dusle lengvai juda nors gumos tai geros.gal kas turi patarimu ar foto kaip turi atrodyt ismetimas.aciu

pas man taip pat buvo buvusioj audi, apžiurejau pagalves, viskas tvarkoj, bet kažkaip vistiek jas sugalvojau pasikeisti, pasirodo guma išsitampiusi buvo, akivaizdžiai nesimato, ji tiesiog tampresne ir minkštesnė pasidariusi, suaižiojusi truputi, kitas pasikeičiau, tai net nenusipurto mašina užgesinus, tangiai taip kai užgesini motora  :)
keičiant niekas nekliuna, tik gali reikt atleisti priekyje variklio pagalve (gumine atrama) net nežinau kaip pavadinti ja, na kad variklis daugiau išsikeltu i viršu  :)

Neprisijungęs turbinis

• Įrašai: 277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Kovo 25, 21:20:33 »
o del duslintuvo jis ir neturi labai tangiau buti, juda apie 1 - 3 cm i šonus, jei nelenktas tai nesibaladoja net kai ir pagalves nelaiko ir purtosi variklis, vat kaip turi atrodyti duslintuvas  :)