Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Centrinis  (Skaityta 8318 kartus)

Neprisijungęs Andrius007

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Re: Centrinis
« Atsakymas #75: 2010 Rugsėjo 21, 08:58:43 »
speju kad procesorius, nors nesu didelis asas toj sriti, reiktu kad meistriukas paziuretu. Gal gali savo kontakta?

Neprisijungęs bobik

• Įrašai: 57
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76: 2010 Rugsėjo 25, 00:36:12 »
pas mane irgi buvo tokia beda su centriniu..pakeiciau kompresoriu ir issisprende, taciau ne visos bedos. nedirba atidarymo "knopkes" bagazines. eina tik su raktu ja atidaryti, taciau atidarius uzsirakina visos durys.. auto: a4 b5 99 metu avant. gal kas susidure ir zino kur ieskot galu.

aciu. ?!?

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #77: 2010 Rugsėjo 25, 12:20:17 »
pas mane irgi buvo tokia beda su centriniu..pakeiciau kompresoriu ir issisprende, taciau ne visos bedos. nedirba atidarymo "knopkes" bagazines. eina tik su raktu ja atidaryti, taciau atidarius uzsirakina visos durys.. auto: a4 b5 99 metu avant. gal kas susidure ir zino kur ieskot galu.

aciu. ?!?
Matyt pagal koda ne toks kompresorius.Uztenka kad paskutine raide neatitiktu ir neviskas veikia.

Neprisijungęs bobik

• Įrašai: 57
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #78: 2010 Rugsėjo 26, 00:44:11 »
kodas atitinka, ilgai ieskojau butent tokio pat. siaip uk audi klube raso apie "trunk latch" ir jo sutepima, kontaktu pravalyma.. kaip suprantu reikia nusiimti apdaila bagazines dangcio.

Neprisijungęs Joelz

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #79: 2010 Rugsėjo 26, 12:48:56 »
panasios problemos ir pas mane su audi a3 97 metu,manau centrini reikes keisti.pas mane yra 8LO 862 257 E,jei nupirksiu su A raide ar veiks man,ta prasme ar butina ziureti kad atitiktu tip top visi skaiciai ir paskutine raide? Nes niekaip nerandu su E raide ant galo,esu rades kelis variantus su tokiu pat kodu ir A raide,aciu. ;)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #80: 2010 Rugsėjo 26, 13:20:34 »
panasios problemos ir pas mane su audi a3 97 metu,manau centrini reikes keisti.pas mane yra 8LO 862 257 E,jei nupirksiu su A raide ar veiks man,ta prasme ar butina ziureti kad atitiktu tip top visi skaiciai ir paskutine raide? Nes niekaip nerandu su E raide ant galo,esu rades kelis variantus su tokiu pat kodu ir A raide,aciu. ;)
prisijung ir matysi.

Neprisijungęs Joelz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #81: 2010 Rugsėjo 26, 13:33:02 »
Tame ir problema ,kad negaliu as jo pajungti,nes gyvenu uk ir is ebay pirkciau.taj nzn kaip cia butu.Ryt i srotus dar leksiu pajeskot gal rasiu,bet labai abejoju.Dbr net benzo bakas neatsidaro kaj centrinis neveikia,teks tikriausiai su atsuktuvu kazkaip atidaryt nors degalu isipilt  (-)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #82: 2010 Rugsėjo 26, 16:55:37 »
Tame ir problema ,kad negaliu as jo pajungti,nes gyvenu uk ir is ebay pirkciau.taj nzn kaip cia butu.Ryt i srotus dar leksiu pajeskot gal rasiu,bet labai abejoju.Dbr net benzo bakas neatsidaro kaj centrinis neveikia,teks tikriausiai su atsuktuvu kazkaip atidaryt nors degalu isipilt  (-)
Degalams burnyte padeda.patrauki ora ir atsidaro,plius turetu but avarinis bako atidarymas.

Neprisijungęs ExiS

• Įrašai: 845
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #83: 2010 Rugsėjo 26, 20:53:15 »
Degalams burnyte padeda.patrauki ora ir atsidaro,plius turetu but avarinis bako atidarymas.

avarinio bako atidarymo nera. Trauki per slangute ora i atsidarai  ;)

p.s. del raides, skirtumo, kaip toto minejo, turi atitikti visos raides (rekomenduotina)

Neprisijungęs Joelz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #84: 2010 Rugsėjo 26, 22:59:45 »
Gerai dekui,degalu isipyliau,tikiuos keliu dienu begyje rasiu tinkamo man central pump ;)