Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Centrinis  (Skaityta 8964 kartus)

Cipsas

• Svečias
Re: Centrinis
« Atsakymas #25: 2009 Vasario 17, 18:51:20 »
va panasiai man buvo pradeje veikt kai spynele savo pusei taisiau (isardes buvau, nauja keiciau) tai buvo vel pradeje veikt, bet po keliu dienu vel nebeveikia. tai gal kas su kontaktais duru siurbliuke?

Neprisijungęs Cut

• Įrašai: 245
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2009 Vasario 18, 19:49:33 »
nu tai ardyk ir ziurek, buria is kavos tirsciu, pradek nuo to, ka judinai ir po to sugedo... cia tas pat kaip: mano masina nesikuria, kas gali buti...

Neprisijungęs turbinis

• Įrašai: 277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2009 Kovo 19, 19:48:42 »
Pas mane senojoj  audej 96m buvo taip: per galine lempa per lietu prasisunkdavo vanduo, ir pribego i ta ertme kur stovi centrinio siurbliukas. Tas vanduo išbėga pro apačia, bet tas siurbliukas yra apvilktas parolonu, ir pastoviai jis šlapias, tai nuo dregmes pastvere korozija ir nupuvo strypelis, i kuri isikiša fiške, niekaip nesupratau kame problemos, po to tik pamačiau kad vieno truksta, man atrakint atrakindavo, bet neužsirakindavo, nusipirkau kita siurblį už 150 lt, dar jie truputi skiriasi,(siauresne fiške pigesni) fiškes kitokios, ir dar nukirpo fiške iš mašinos,nes manoji užpuvusi buvo, nepavyko išvalyti, tai pagal spalvas persilitavau prie savosios, ir atvažinėjau visus metus, nebuvo dar sugede  (aa)

Cipsas

• Svečias
« Atsakymas #28: 2009 Liepos 04, 16:07:54 »
Pas mane senojoj  audej 96m buvo taip: per galine lempa per lietu prasisunkdavo vanduo, ir pribego i ta ertme kur stovi centrinio siurbliukas. Tas vanduo išbėga pro apačia, bet tas siurbliukas yra apvilktas parolonu, ir pastoviai jis šlapias, tai nuo dregmes pastvere korozija ir nupuvo strypelis, i kuri isikiša fiške, niekaip nesupratau kame problemos, po to tik pamačiau kad vieno truksta, man atrakint atrakindavo, bet neužsirakindavo, nusipirkau kita siurblį už 150 lt, dar jie truputi skiriasi,(siauresne fiške pigesni) fiškes kitokios, ir dar nukirpo fiške iš mašinos,nes manoji užpuvusi buvo, nepavyko išvalyti, tai pagal spalvas persilitavau prie savosios, ir atvažinėjau visus metus, nebuvo dar sugede  (aa)

jauciu kad mano duryse ir bus panasiai nuo vandens siurbliukas gal kontakto negaunas nes vanduo bega per gumas i vidu.

Sidas V.

• Svečias
« Atsakymas #29: 2009 Rugpjūčio 20, 16:21:03 »
Sveiki,

turejau si malonuma, kada "dingo" centrinio valdymas... Atsirakinti tai su rakteliu atsirakinau, bet linksmiausia, kad benzino bakas tai taip ir liko uzsirakines.... :) O prietaisu skydelyje oranzine kuro lempute tarsi pasityciodama linksmai mirksejo.... :)
Zodziu, jei kas turi tokia problema, galit kreiptis Kaune i viena zmogu- sutvarko per 15 minuciu vietoj :) Nereikia jokiu servisu :) Savo akimis maciau- man taip pat rekomendavo kreiptis i ji :) Visa esme- reikia perlituoti keleta kontaktu centrinio bloke, kur bagazinej yra, kadangi kontaktai paprasciausiai nusikrato per ilga laika nuo vibracijos vaziuojant :) Meistriukas sutvarke viska prie mano akiu- akivaidziai maciau, jog kontaktai buvo atitruke nuo plokstes. Minejo, kad cia Audi, VW, Seat liga :)
Zodziu, galit kreiptis- dabar jau as rekomenduoju :) Numeris: 8656 08383, Marius, Kaunas. Del kainos susitarsit :) Taigi, neskubekit pirkti nauju siurbliuku ar pan.- greiciauisiai, kad uzteks perlituoti kontaktus :)

Sekmes visiems!

Neprisijungęs ExiS

• Įrašai: 845
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2009 Rugpjūčio 20, 16:50:33 »
nevisada kontaktai kalti, buna kad siurbliukas uzlinksta. aciu uz rekomendacijas  (h)

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2009 Rugpjūčio 20, 18:20:28 »
Jei butu taip paprasta,tai nebutu tokio deficito ir kainu.Ypac a4,a8.Taip buna taip vadinamu saltu paikiu,bet retai.Pagrindiniai gedimai :plokstes iseina saibom,pagrinde del dregmes , surudyja varikliukai ir mechaniskai suluzta siurbliukai.Tai kad vien lituokliu neapseisi.

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2009 Rugpjūčio 20, 20:20:24 »
pritariu pilnai minui  ;)

Neprisijungęs 3BEPb

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2009 Rugpjūčio 25, 23:46:43 »
Sveiki,

turejau si malonuma, kada "dingo" centrinio valdymas... Atsirakinti tai su rakteliu atsirakinau, bet linksmiausia, kad benzino bakas tai taip ir liko uzsirakines.... :) O prietaisu skydelyje oranzine kuro lempute tarsi pasityciodama linksmai mirksejo.... :)
Zodziu, jei kas turi tokia problema, galit kreiptis Kaune i viena zmogu- sutvarko per 15 minuciu vietoj :) Nereikia jokiu servisu :) Savo akimis maciau- man taip pat rekomendavo kreiptis i ji :) Visa esme- reikia perlituoti keleta kontaktu centrinio bloke, kur bagazinej yra, kadangi kontaktai paprasciausiai nusikrato per ilga laika nuo vibracijos vaziuojant :) Meistriukas sutvarke viska prie mano akiu- akivaidziai maciau, jog kontaktai buvo atitruke nuo plokstes. Minejo, kad cia Audi, VW, Seat liga :)
Zodziu, galit kreiptis- dabar jau as rekomenduoju :) Numeris: 8656 08383, Marius, Kaunas. Del kainos susitarsit :) Taigi, neskubekit pirkti nauju siurbliuku ar pan.- greiciauisiai, kad uzteks perlituoti kontaktus :)

Sekmes visiems!

apsvieskit mane  ?!? :) pas mane centrinis vel pradejo grybaut ruosiuosi ieskot gedimo, bet prie ko cia kuro lempute? cia kazkaip surista ar kas? nes pas mane kuro dacikas irgi pieno riebuma pradejo rodyt  ?!? :)

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2009 Rugpjūčio 26, 12:29:48 »
nemanau kad kuro lempute surista kazkaip su centriniu  ?!?

Neprisijungęs dizeliuks

• Įrašai: 236
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2009 Rugsėjo 04, 19:11:45 »
kur a4 sedane sedi centrinio valdymas? bagazineje? kurioje vietoje? jau metai kaip grybauja pas mane. nevisalaik atrakina  ;) dekui

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2009 Rugsėjo 04, 19:25:52 »
bagaznyke is desines po apsyfke, atsidengi lempos dangtely irt ten twirtinimas beroc jos.

Neprisijungęs art64

• Įrašai: 305
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2009 Rugsėjo 09, 11:34:46 »
Sveiki,
tikrai nekokybiski tie centr. uzraktai siose masinose.Buna visko:ir sistemos issisandarina,prakiura duryse esantys cilindriukai(tada siurbliukas veikia nesustodamas apie 3 min.,kol elektronika ji sustabdo),saltos "paikes",kaip kad kazkas rase ir labai dzn patys siurbliukai numirsta,ten toje ju ploksteje atsiranda mikroitrukimu,buna tikriausiai ir procesorius sukvailiuoja.Kas Kaune turit tokiu bedu,parasykit,galiu padet,kiekvienas atvejis vis kitoks,tai ir sprendimo reikalauja skirtingo.

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2009 Rugsėjo 09, 19:10:35 »
as jei ka, parduodu naujus dvieju kontaktu centriniu blokus... jei ka kreipkites i pm

Neprisijungęs turbinis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2009 Rugsėjo 09, 23:13:37 »
as jei ka, parduodu naujus dvieju kontaktu centriniu blokus... jei ka kreipkites i pm

kokia kaina?

Neprisijungęs art64

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2009 Rugsėjo 10, 08:07:12 »

Tikriausiai norejai pasakyti,kad parduodi 2 laidu varikliukus i duris?Tai jie audinems netinka.Pas audi vakuminiai centriniai uzraktai ir beveik visose jie yra.Cia reiktu kokiam golf'istui pasiulyt,kuris neturi CU ,ar japashkei.

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2009 Rugsėjo 10, 09:35:19 »

Tikriausiai norejai pasakyti,kad parduodi 2 laidu varikliukus i duris?Tai jie audinems netinka.Pas audi vakuminiai centriniai uzraktai ir beveik visose jie yra.Cia reiktu kokiam golf'istui pasiulyt,kuris neturi CU ,ar japashkei.

Tikriausiai nemoki skaityt... BLOKUS NAUJUS, tie kur bagazinej juodi..

Neprisijungęs art64

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2009 Rugsėjo 10, 09:48:30 »

Bagazineje CU yra tik vienas blokas-kompresorius(kiti varikliuku vadina),bet jis ne dvieju kontaktu.Senas modelis turi 4 laidus,o naujesnis 2 jungtis,kur vienoje-2 kontaktai(arba pinai),kitoje-12 kontaktu.

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2009 Rugsėjo 10, 11:16:54 »

Ir kiek tie nauji,juodi,dvieju kontaktu,kur bagazinej kainuoja?

Neprisijungęs turbinis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2009 Rugsėjo 10, 13:57:29 »

daug :D

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2009 Rugsėjo 10, 20:23:13 »
uztat visiskai nauji... ir sjp paligynus kur pardavime nauju kainos, tai dar didesnes...

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2009 Rugsėjo 10, 20:24:06 »

Minai, kaip pamenu tai tu senus taisai, tai kam tau nauji ?  :-]

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2009 Rugsėjo 13, 11:28:00 »

Taisau,tiesiog nauju nemaciau ir norejau kaina suzinot,o atsakymas ,,daug" tikrai labai konkretus.

Neprisijungęs turbinis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2009 Rugsėjo 13, 11:51:11 »

Taisau,tiesiog nauju nemaciau ir norejau kaina suzinot,o atsakymas ,,daug" tikrai labai konkretus.

sorry, aš kaina sužinojau, ir nepastebejau kad nauji, todel taip parašiau, normali kaina ;)

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2009 Rugsėjo 13, 12:19:54 »

sorry, aš kaina sužinojau, ir nepastebejau kad nauji, todel taip parašiau, normali kaina ;)
,,Normali"dar konkreciau skamba.