Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 skyrius  (Skaityta 952589 kartus)

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 skyrius
« Atsakymas #3625: 2010 Liepos 15, 17:36:10 »
Sveiki kolegos :) Turiu ir as dabar tokia nemaza beda su savo a4 B5+ 2000m. Kaip buvo liutys pries kelias dienas pas mane miestuke,gana nemazai palijo ir aisku as tuo metu vaziavau namu link per nemazas balas. Vakar masinos nejudinau,o siandien pradejau vaziuot ir pastebejau, kad greitis maksimum iki 35 ar 40 pakyla ir krenta rodykle negyva,kilometrai tuo metu taip pat nesivercia nei bendros ridos,ne tos nunulinamos, per klima pirmas kanalas rodo nulius, kai ijungiu greicio kanala,tai jis elgiasi taip pat,kaip spidas,t.y. kai uzmini, nukrenta ant nulio, klaidu dar nenuskaitinejau su kompu, galvoju gal ryt varyt, bet prie progos gal kas tures kokiu patarimu ir minciu, nes pas mane meta viena klaida visada beveik,tai turbinos voztuvas tipo grybauja,nuoraso neturiu tos klaidos,tai nepasakysiu kokia jinai ten tiksli,bet man kaip nuskaitinejo klaidas praejusiais metais,tai meistriukas pasake,kad prades po kurio laiko del to dinginet greitis ir reikes restauruot turba, tai prie to paties norejau paklaust,ar jis nenusisnekejo,ar taip vis tik gali but, nors siaip neblogas jis meistras,pas ji klientu netruksta, ypac ridai atsukt :D Kitas variantas butu toks,kad forume jau skaitinejau ir vienam kolegai kazkas buve panasaus,kaip jis per bala pervaziavo ir jam greicio daviklis suslapo,tai jis ji pravale,nusveite ir tada jau viskas kaip ir tvarkoj buvo, tai vel gi klausimas butu toks, kur randasi tas greicio daviklis, keik zinau prie greiciu dezes,bet gal kas turit kokia schema ar nuotrauka ar kur manuale yra parodyta,tai buciau dekingas jei kas numestu kazka panasaus,nes vis tik gal pirmiausia galvoju ta davikli pakrapstyt ir tada jau jei nieko nesigaus,tai nuvarysiu pajungsim prie VAG'o, vos nepamirsau, pas mane 2,5 tdi 110 kw variklis ir aisku 6 begiai :) Tikiuosi bus kokiu protingu patarimu :)

Neprisijungęs ExiS

• Įrašai: 845
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3626: 2010 Liepos 16, 14:15:19 »
Sveiki kolegos :) Turiu ir as dabar tokia nemaza beda su savo a4 B5+ 2000m. Kaip buvo liutys pries kelias dienas pas mane miestuke,gana nemazai palijo ir aisku as tuo metu vaziavau namu link per nemazas balas. Vakar masinos nejudinau,o siandien pradejau vaziuot ir pastebejau, kad greitis maksimum iki 35 ar 40 pakyla ir krenta rodykle negyva,kilometrai tuo metu taip pat nesivercia nei bendros ridos,ne tos nunulinamos, per klima pirmas kanalas rodo nulius, kai ijungiu greicio kanala,tai jis elgiasi taip pat,kaip spidas,t.y. kai uzmini, nukrenta ant nulio, klaidu dar nenuskaitinejau su kompu, galvoju gal ryt varyt, bet prie progos gal kas tures kokiu patarimu ir minciu, nes pas mane meta viena klaida visada beveik,tai turbinos voztuvas tipo grybauja,nuoraso neturiu tos klaidos,tai nepasakysiu kokia jinai ten tiksli,bet man kaip nuskaitinejo klaidas praejusiais metais,tai meistriukas pasake,kad prades po kurio laiko del to dinginet greitis ir reikes restauruot turba, tai prie to paties norejau paklaust,ar jis nenusisnekejo,ar taip vis tik gali but, nors siaip neblogas jis meistras,pas ji klientu netruksta, ypac ridai atsukt :D Kitas variantas butu toks,kad forume jau skaitinejau ir vienam kolegai kazkas buve panasaus,kaip jis per bala pervaziavo ir jam greicio daviklis suslapo,tai jis ji pravale,nusveite ir tada jau viskas kaip ir tvarkoj buvo, tai vel gi klausimas butu toks, kur randasi tas greicio daviklis, keik zinau prie greiciu dezes,bet gal kas turit kokia schema ar nuotrauka ar kur manuale yra parodyta,tai buciau dekingas jei kas numestu kazka panasaus,nes vis tik gal pirmiausia galvoju ta davikli pakrapstyt ir tada jau jei nieko nesigaus,tai nuvarysiu pajungsim prie VAG'o, vos nepamirsau, pas mane 2,5 tdi 110 kw variklis ir aisku 6 begiai :) Tikiuosi bus kokiu protingu patarimu :)

davilklis atidarius kapota, nuemus ishsiplietimo bakeli pasiekiamas, pamatysi, jis ten prie pusasio (ar kaip jis ten vadinasi, kur suka rata  kairiji :D) berods dvieju kontaktu ar triju jis ten. jei pas tave 2.5 tdi tai gal taip lengvai nepasieksi, tai reiks duobes, bet esme kur rasti ji manau, supratai  ;)

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3627: 2010 Liepos 16, 17:49:31 »
jo jo,daviklis ziurint is apacios yra virs vairuotojo puses pusasio, po kapotu niekaip neprieisi,reikia per apacia list,bet kad siom dienom nelijo,dar plius palaike nemaza temperatura,tai siandien uzkuriau ir viskas rodo kaip reikiant,tai vis tik greiciausiai buvo vandens davikly,kuris dabar issdziuvo,kol viskas gerai,tol nelendu,jei jau pasikartos,tai reiks pasikrapstyt ten po ja :)

Neprisijungęs Nasvajus

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3628: 2010 Liepos 16, 21:23:52 »
sveiki, paklydau ir as jau tarp 1.9 ir 2.5.. auto 2002, 2003 metu. gal jus isamiau papasakosit kas tiesa kas melas ka man meistrai bando yrodyt, taigi 2 barikadu puses - 1. 1.9(96kw) sudas, ima 7-9 mieste mechanika, 200k motoro resursas, purkstukai labai jautrus ir t.t imk 2.5..
2. 2.5tdi(114kw ir 120kw) mechanika: ima ~10 mieste neekonomiska, sunkus variklis vaziuokle greit suvaro priekine, dauk dirzu su rolikais(cia ir durnam aisq), dirzu keitimas labai brangus ir t.t imk 1.9

taiva kuo giliau y miska tuo daugiau medziu jau. daedus ta tema visiems zinau, forume naujokas ir baigiu perskaityt visa jau bet konkretaus nieko apart 2.5 dirzu keitimo kainu. manau atsirastu kurie turi abu variklius, pasakykit kiek normaliai vaziuojant ima kuro mieste 1.9(96kw) ir 2.5(114, 120kw) mechaniniai abu, kaip ten reikalai su ta vaziuokle del motoro svorio(gandas ar yra tiesos kazkiek)?
as labiau linkes 2.5 pirkt nes ju komplektacija geresne, bet susisuko smegenai jau visai  -*-

Neprisijungęs Bacardis

• Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3629: 2010 Liepos 16, 23:43:41 »
Sveiki kolegos :)

Tai va apturejau beda su savo audi a4 1.9 TDI 66KW, subyrejo sankaba  :( tai klausimelis toks: kiek gi teks papurtyti pinigine sitam reikalui? :) bent jau apytiksliai...

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3630: 2010 Liepos 16, 23:51:07 »
Sveiki kolegos :)

Tai va apturejau beda su savo audi a4 1.9 TDI 66KW, subyrejo sankaba  :( tai klausimelis toks: kiek gi teks papurtyti pinigine sitam reikalui? :) bent jau apytiksliai...

pvz Petras ima uz pakeitima 300lt, o Kazys ima 200lt :D Tai is kur mums zinot pas kuri vaziuosi ir kiek kainuos. Pirma tegu nusiardo deze ir pasakys ko reik, susirasi dalis, nusipirksi iz zinosi kas iek kainuos. Tas pasakymas kad subyrejo sankaba tai labai abstraktu.

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3631: 2010 Liepos 17, 00:14:12 »
aš už 100 litų pakeitimą dariau,plius perrinkau sankabos cilindriuką,galinį alkūninio salnyką...

kiek detalės kainavo nepaklausiau tai neatsakysiu

Neprisijungęs Bacardis

• Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3632: 2010 Liepos 17, 07:55:09 »
jo buksuoja...

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3633: 2010 Liepos 17, 10:02:26 »
jo buksuoja...

gal tik feredo uzteks perkalt :D

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3634: 2010 Liepos 17, 16:29:09 »
jo buksuoja...

tai ir nebedelsk,perkaitinsi diskatorių,išlaidos tik padidės

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3635: 2010 Liepos 18, 12:38:46 »
sveiki, paklydau ir as jau tarp 1.9 ir 2.5.. auto 2002, 2003 metu. gal jus isamiau papasakosit kas tiesa kas melas ka man meistrai bando yrodyt, taigi 2 barikadu puses - 1. 1.9(96kw) sudas, ima 7-9 mieste mechanika, 200k motoro resursas, purkstukai labai jautrus ir t.t imk 2.5..
2. 2.5tdi(114kw ir 120kw) mechanika: ima ~10 mieste neekonomiska, sunkus variklis vaziuokle greit suvaro priekine, dauk dirzu su rolikais(cia ir durnam aisq), dirzu keitimas labai brangus ir t.t imk 1.9

taiva kuo giliau y miska tuo daugiau medziu jau. daedus ta tema visiems zinau, forume naujokas ir baigiu perskaityt visa jau bet konkretaus nieko apart 2.5 dirzu keitimo kainu. manau atsirastu kurie turi abu variklius, pasakykit kiek normaliai vaziuojant ima kuro mieste 1.9(96kw) ir 2.5(114, 120kw) mechaniniai abu, kaip ten reikalai su ta vaziuokle del motoro svorio(gandas ar yra tiesos kazkiek)?
as labiau linkes 2.5 pirkt nes ju komplektacija geresne, bet susisuko smegenai jau visai  -*-

O kainos skirtumai neaktualus? Jeigu vienodo stovio paimsi automobilius , 1,9 kainuos ant 1000eur brangiau, stai tau ir atsakymas.  1,9 ar 2,5 nieko nesako kiek laikys, tu juk nezinai kaip jie buvo priziurimi pries tave. Kuri tau labiau patinka, ta ir pirk. Auomoblis  ne zmona, daug lengviau pasikeisti  :D

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3636: 2010 Liepos 18, 13:16:43 »

Tu CTRL paklausk, jis turi tokia su 1,9 varikliu, paklausk jei pirktu per nauja tokia pat masina koki varikli rinktusi ir kodel

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3637: 2010 Liepos 18, 13:24:13 »
Tu CTRL paklausk, jis turi tokia su 1,9 varikliu, paklausk jei pirktu per nauja tokia pat masina koki varikli rinktusi ir kodel
butu labai idomus CTRL komentaras :V

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3639: 2010 Liepos 18, 18:08:29 »
i 1k euru tilpciau?
http://auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/audi-a4/id-895950

O kas darsi uz radiatoriu, kiek paliestas variklis, kaip lanzeronai ar reikes visa tampyti ar uzteks tik prieki pakeisti.Taip nustatyti nelabai gali, tuo labiau, pagal dabartine jos kaina, tai tikrai brangoka.

Neprisijungęs turbinis

• Įrašai: 277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3640: 2010 Liepos 19, 11:15:51 »
sveiki, gal kas turetu paskolinti savaitgaliui turbos slegio matuokli, savadarbi ar bet koki, reiktu patikrint kaip pucia turba 1.9tdi ,miestas - Vilnius atsilyginciau :)

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3641: 2010 Liepos 19, 14:58:42 »
Patarkit zmones kur deti duju uzpylima ? desiuos kita savaite dujas i a4 b5 1.8t tai reik apgalvot. tikriausiai i bamperi naudingiausia ji grysti tik i kuria puse ?

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3642: 2010 Liepos 19, 15:44:23 »
o nėra vietos kad atidarius bėnzo dangtelį jis ten būtų?

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3643: 2010 Liepos 19, 15:45:11 »
o nėra vietos kad atidarius bėnzo dangtelį jis ten būtų?
tai kad nelabai mano akimis... bet zinai gal tie kur jas des ir idetu ten... mano akimis ten optimaliausia...

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3644: 2010 Liepos 19, 15:51:15 »
visas ale itališkas lizdas gal ir netips,bet kitoks mažesnis,į kurį paskui suktusi adapteris manau turėtų tilpt,tik pildant vis sukiot reiktų,bet vaizdo negadintų

pasiskaityk temoj kur i naujesnę a4 kabriką dujas įsidėjo po universalo dyzelinio paieškų,man rodos jam po liukeliu užpylimą paslėpė

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3645: 2010 Liepos 19, 16:30:16 »

va taip va padaro.

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3646: 2010 Liepos 19, 16:38:01 »

va taip va padaro.

o tai cia sitam reikalui reikalingas tik spec adapteris ? niekada nesu susidures su dujomis ir pylesis tad net nezinau kokio diametro ten tas duju uzpylimo yra.

Neprisijungęs CTRL

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3647: 2010 Liepos 19, 17:34:34 »
butu labai idomus CTRL komentaras :V

Jei pirkčiau vėl B6, tai tik 1.9TDI, bet ieškočiau quattro. Dabartinė mano 96kW labai ekonomiška, tvarkinga ir jokių bėdų neturėjau, tikiu ir neturėsiu. Variklis dirba tyliai, bent jau sėdint viduje visiškai nesigirdi, vibracijos taip pat nėra. Priežiūra pigi (teko praeitą savaitę daryti aptarnavimą) VW centre filtrai ir tepalai, priekinės kaladėlės ~600 LTL. Prasukau jau ~20.000 km jokių nusiskundimų.

Turėjau A8 su 2.5TDI, tai man visiškai nepatiko, nei ekonomija, nei garsas, nei įsibėgėjimas... teko važiuoti ir su B6 2.5TDI 132 kW quattro, važiuoja smagiai, bet kuro +3 litrai mietse ir +2 užmiestyje nei mano 1.9TDI

Aš galvoju, jei rasi tvarkingą gali imti ir 1.9TDI ir 2.5TDI bus gera, tik manau su 1.9TDI pardavimu bus lengviau, nes ekonomija kuo toliau tuo labiau darosi aktuali, o ir naujesnės auto su galingais varikliais darosi labai ekonomiškos, pažiūrėkit į BMW 335d 210kW kiek saliarkos valgo... mieste iki 10 užmiestyje 6, o iki šimto per 6 sekundes, va cia tai daiktas.

Neprisijungęs S_carkys

• Įrašai: 432
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3648: 2010 Liepos 19, 19:13:01 »
sweiki wiriokai....gal kas uzmatet kur pardawime b6 juoda su juodom odom sedana 1.8tq mehana? niekur neradnu nors nusisauk (z) nebent amerikona warytis?

Neprisijungęs Mandeo

• Įrašai: 96
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3649: 2010 Liepos 20, 10:33:37 »
Sveiki. gal zinot kiek kainuoja 96m 1.9tdi vostuvu dirzo keitimas,ir kur tokius darbus pigei ir gerai atlieka kauno r.