Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 skyrius  (Skaityta 952555 kartus)

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 skyrius
« Atsakymas #3550: 2010 Birželio 10, 23:01:30 »
Bandyta pereit TA chemijos gatvėje kaune ir tokia smulkmena, kaip blogai sureguliuotos šviesos :D
Vat bajeris tame, kad aukštis ir tt geras, ilgos viskas ok, halogenai taip pat.
Bet trumpūjų vairuotojo pusės lešio kažkoks kampas blogas, su tuo aparatu žiurėjo ir ten skaičiai laipsniais ar kažkuo ~2.4 dešinės, o kairės va taip rodė "-----", man jis sako kad lemputė blogai šviečia ir lūžio nėra bbz kas ten yra, nors lemputės abi vienodos philips, kaip priklauso, faros valeo abi.
Nelabai supratau aš jų kompo, kuris kaip pats mačiau nemato kažkokio kampo, sakau aš jam pareguliuojam, rakta turėjau, o jis kad tai nepadės :D

Gal susidūrėt kas?

Labai dažna bėda - blogai įstatyta lemputė

Nustatyta diagnozė, kad kažkokiu būdu pasuktas faros lešis :D

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3551: 2010 Birželio 11, 12:32:51 »
Gal kas žinot kiek maždaug reikia maitinimo laido nuo akumo iki bagažinės? Kaži 5m. užteks?

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3552: 2010 Birželio 11, 12:50:06 »
siaip turetu per akis uztekti. ir patarimas - vesk per masinos centra o ne per sona. bent jau man ex aė avant pravedus pro sona buvo zyzimas kolonelese ( lineikos priesingoj pusej buvo ), o pravedus per centra baigesi zyzimai. plius: labai gera vieta ikisti laida i salona - per kondiskes vamzdeliu guma ;)

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3553: 2010 Birželio 11, 12:58:24 »
siaip turetu per akis uztekti. ir patarimas - vesk per masinos centra o ne per sona. bent jau man ex aė avant pravedus pro sona buvo zyzimas kolonelese ( lineikos priesingoj pusej buvo ), o pravedus per centra baigesi zyzimai. plius: labai gera vieta ikisti laida i salona - per kondiskes vamzdeliu guma ;)

Dėkui :), bet tai per centra nelabai prakiši prie galinės sėdynės po kilimu. Kaip tu ten pravedei? Visgi ir pro sėdynes sunkokai manau.

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3554: 2010 Birželio 11, 12:59:59 »
kad per sonus 10 kartu lengviau pravest, nulupai slenksti ir igrudai laida. Man irgi zyze kai pravedziau lineikas per keleivio puse, o + per vairuotojo. O zyze tik ijungus degima, nes desinej pusej kruva fyskiu stovi su visokiais veidrodeliu sildymais, tai sudejau padoresnius laidus ir ramu.

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3555: 2010 Birželio 11, 13:07:55 »

Dėkui :), bet tai per centra nelabai prakiši prie galinės sėdynės po kilimu. Kaip tu ten pravedei? Visgi ir pro sėdynes sunkokai manau.

isemi galine sedyne, atsilaisvinsi poranki, biski ties riciagu apardysi ir viskas bus super ;) nezinau, siaip nera sunku, taip tik atrodo :) nors kaip bebutu, darbo yra, nes audi, ne kokia toyota kur viskas ant sponkiuku :)

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3556: 2010 Birželio 11, 14:28:57 »
jo per centra vest gal geriausia, bet ne pliusiny, o linijinius. pliusiny vesk per sona keleivio puses. pats taip issivedziojas esu ir nesiskundziu. o del zyzimo, linijiniai laidai reikia pirkti kokybiskesni, butu geriausia ekranuoti.

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3557: 2010 Birželio 11, 16:15:35 »

isemi galine sedyne, atsilaisvinsi poranki, biski ties riciagu apardysi ir viskas bus super ;) nezinau, siaip nera sunku, taip tik atrodo :) nors kaip bebutu, darbo yra, nes audi, ne kokia toyota kur viskas ant sponkiuku :)

Kaži 10 kvadratu laidas nebus perstoras? Parduotuvėj pasiūlė, taip kad dar ir i ateiti būtų.

Neprisijungęs ExiS

• Įrašai: 845
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3558: 2010 Birželio 11, 19:29:46 »

Kaži 10 kvadratu laidas nebus perstoras? Parduotuvėj pasiūlė, taip kad dar ir i ateiti būtų.

ko storesnis tuo geriau (jeigu cia kaip supratau garso aparaturai), ir kaip kolegos auksciau minejo, reikia atsizvelgti i kokybe.

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3559: 2010 Birželio 12, 21:27:40 »
10mm2 tai didziausia nesamone ka patare, cia tokiais laidais tik kaloneles apjungt nebent.. pirmiausia ziurek koks stirintuvas bus, kokia galia bendra bus. as kaip minimum 50mm2 deciau. nebus svarbiausia itampos kritimo didelio ant tokio laido..

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3560: 2010 Birželio 13, 23:15:49 »
10mm2 tai didziausia nesamone ka patare, cia tokiais laidais tik kaloneles apjungt nebent.. pirmiausia ziurek koks stirintuvas bus, kokia galia bendra bus. as kaip minimum 50mm2 deciau. nebus svarbiausia itampos kritimo didelio ant tokio laido..

Prasivedžiau lygtais 20mm2, tiksliai net nežinau, laidas keleivio pusėj, užteko 4 metrų su viskuo, o lineikas vairuotojo pusėi, labai lengvai tie slenksčiai ardosi, išbandyta, groja ir nezyzia, tik lineiku dar 0.5m truksta iki pilnos laimės.
Kaip žiauriai audi slopina garsa tai žiauru :(

Neprisijungęs andriuskins

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3561: 2010 Birželio 15, 22:32:11 »
Sveiki klubieciai,taigi rasau su tokia kaip ir poblema,nesuprantu kas darosi su mano masinos akumuliatoriumi,masina pastovejus 2 dienas garaze kai lauke silta,arba kieme,jos po 2 dienu nebuzkuriu.Akumuliatorius atrodo kaip negyvas,paziuriu i indikacine lempte akumuliatoriaus,rodo ZALIA tai reiskia kad akumuliatorius geras,o masinos neuzkuriu,gerai uzkuriam uzkraunam pilnai akumuliatoriu,po paros vel akumuliatorius tuscias...Automobilio iskrova tikrinta kelis kartus jinai pati minimaliausia tokiam varikliui ( 2,5tdi 2000 audi a4) tai 0.05A akumuliatoriui puse metu,pirktas naujas,750A 75Ah,i garantini veziau,ziema problemu turejau taip pat...Nuvezu i parduotuve kur pirkau,jis uzdeda multimetra,kuris duoda apkrova tikrinti akumuliatoriu,sako rodo jam pilnai pakrauta akumuliatoriu,duoda itampos jam,jis sako,va akumuliatorius atlaiko iskrova ir tikrai pilnai pakrautas,o man masinoj net signalizacija nepasijungia,ant kiek issikroves...Nezinau,ka daryti,jauciu reikia vel vest i garantini ir kad ziuretu..kodel kitiem masina po 3 savaites istovi lauke,ar garaze jie ateje uzkuria,o as po paros ar dvieju nebeuzkuriu... Kokios mintys vyrai? :) Ir kas galetu patarti,koki RIMTA akumuliatoriu,su kuriuo tikrai nebutu problemu nei ziema nei vasara,ir kad laikytu ilgiau nei dvi paras... (!?) nes nera labai malonu kai akumas nuseda ir langai atsidaro.. :D

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3562: 2010 Birželio 15, 22:56:19 »
Sveiki klubieciai,taigi rasau su tokia kaip ir poblema,nesuprantu kas darosi su mano masinos akumuliatoriumi,masina pastovejus 2 dienas garaze kai lauke silta,arba kieme,jos po 2 dienu nebuzkuriu.Akumuliatorius atrodo kaip negyvas,paziuriu i indikacine lempte akumuliatoriaus,rodo ZALIA tai reiskia kad akumuliatorius geras,o masinos neuzkuriu,gerai uzkuriam uzkraunam pilnai akumuliatoriu,po paros vel akumuliatorius tuscias...Automobilio iskrova tikrinta kelis kartus jinai pati minimaliausia tokiam varikliui ( 2,5tdi 2000 audi a4) tai 0.05A akumuliatoriui puse metu,pirktas naujas,750A 75Ah,i garantini veziau,ziema problemu turejau taip pat...Nuvezu i parduotuve kur pirkau,jis uzdeda multimetra,kuris duoda apkrova tikrinti akumuliatoriu,sako rodo jam pilnai pakrauta akumuliatoriu,duoda itampos jam,jis sako,va akumuliatorius atlaiko iskrova ir tikrai pilnai pakrautas,o man masinoj net signalizacija nepasijungia,ant kiek issikroves...Nezinau,ka daryti,jauciu reikia vel vest i garantini ir kad ziuretu..kodel kitiem masina po 3 savaites istovi lauke,ar garaze jie ateje uzkuria,o as po paros ar dvieju nebeuzkuriu... Kokios mintys vyrai? :) Ir kas galetu patarti,koki RIMTA akumuliatoriu,su kuriuo tikrai nebutu problemu nei ziema nei vasara,ir kad laikytu ilgiau nei dvi paras... (!?) nes nera labai malonu kai akumas nuseda ir langai atsidaro.. :D

Dėl akumo tai variklis toks pats pasmane ir stovi kažkoks akmens amžiaus 950A  110Ah, suka jis nevargdamas, ir pagal lipdukus ant jo tai jam jau virš 4 metu. Atnaujintas elektrolitas ir manau dar žiema temps :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3563: 2010 Birželio 15, 22:58:14 »
Vat as nesuprantu,ar akume beda,ar cia man masinos kalte,jinai iskaskur siurbia elektra... (!?)

beje akumuliatorius nepildomas.

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3564: 2010 Birželio 15, 23:01:10 »
Vat as nesuprantu,ar akume beda,ar cia man masinos kalte,jinai iskaskur siurbia elektra... (!?)

beje akumuliatorius nepildomas.

Pasijungi testeri ir išsivedes laidus ir pažiuri kaip kas, gali ir pernakti palikt taip, matysi srove, gal užrakinus mašina atsiranda kokie bajeriai, gal centrinio sistema keura ir pompuoja nuolat?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3565: 2010 Birželio 15, 23:02:25 »
Matai tikrinai,ne karta ir pats,ir Klaustukas tikrino,viskas yra ore,minimali iskrovatokiam varikliui... :) o beda ta pati..  :-{

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3566: 2010 Birželio 15, 23:18:26 »
Matai tikrinai,ne karta ir pats,ir Klaustukas tikrino,viskas yra ore,minimali iskrovatokiam varikliui... :) o beda ta pati..  :-{

Nu tai nuimk klėmus ir žinosi ar tavo akumas šudas ar vistik kažkas iškrauna.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3567: 2010 Birželio 15, 23:22:45 »
ta prasme keliom dienom nuimti,ir stebeti su multimetru iskrova jo po stovejimo neveiklumo busenoj? ;]

Neprisijungęs justas 1.8t

• Įrašai: 200
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3568: 2010 Birželio 15, 23:38:39 »
sveiki. pas mane pagal VIN koda raso taip:   1BE    Sports suspension/shock absorption... kuo cia ypatinga ta pakaba? ?!? auto a4 b5..

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3569: 2010 Birželio 15, 23:51:50 »

Dėl akumo tai variklis toks pats pasmane ir stovi kažkoks akmens amžiaus 950A  110Ah, suka jis nevargdamas, ir pagal lipdukus ant jo tai jam jau virš 4 metu. Atnaujintas elektrolitas ir manau dar žiema temps :)

visu pirma tai slabnas tas akumas tavo masinai, jei pas Andrejka stovi 950a ir 110ah,kiek suprantu cia stock duomenys, ir jei ne stock tai visai tikeciau kad sitas variklis reikalauja 110ah, o pas tave tik 75ah. Vien mano 1.9 pd reikia min 80ah, tik as idejes 74ah, tai deficitas nedidelis. Tu pradziai pasibandyk su galingesniu akumu. Gal truksta starterines sroves...Nelabai suprantu kas toks tau toki silpna akuma pardave.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 15, 23:54:14 sukūrė diesel_power »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3570: 2010 Birželio 15, 23:53:14 »
Na akumuliatoriu rinkausi pagal tai kokio masinai reikia.. Gal tikrai per silpnas,siek tiek pasiilspta akumuliatorius ir nebeuztenka startines sroves jam uzkurti...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 16, 00:04:18 sukūrė andriuskins »

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3571: 2010 Birželio 16, 12:53:08 »
Nu nezinau, mano audi 1z motoru pagal kataloga 80Ah talpos reikalaujamas akumas, tai manau ryskiai per moazos talpos taviskis.
 Bet del to neturetu jo iskraut visiskai per tas dvi dienas visvien.
Zek dar pamegink uzidet testeri ant gnybtu akumo, nustates ant itampos, ir stebek kiek krenta itampa tau bekuriant varikly.

Neprisijungęs audimenas

• Įrašai: 259
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3572: 2010 Birželio 16, 13:57:50 »
sveiki, kur butu galima patikrinti duju iranga, kaip masian perkant ar viskas jei oki

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3573: 2010 Birželio 16, 13:59:55 »
sveiki, kur butu galima patikrinti duju iranga, kaip masian perkant ar viskas jei oki
baliono patikros sertifikatus israso Marijampolej, o siaip susireguliuot, tai bet kokioj duju montavimo vietoj, kas turi stendus.

Neprisijungęs justas 1.8t

• Įrašai: 200
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3574: 2010 Birželio 16, 17:57:23 »
sveiki. pas mane pagal VIN koda raso taip:   1BE    Sports suspension/shock absorption... kuo cia ypatinga ta pakaba?  auto a4 b5..