Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 skyrius  (Skaityta 930242 kartus)

Neprisijungęs -Algirdas-

• Įrašai: 81
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 skyrius
« Atsakymas #2775: 2010 Vasario 14, 18:13:15 »
As pasikeiciau peciuko radiatoriu, peciukas veikia, bet uzsidege airbag lempute ir nebeveikia galinio stiklo apsildymas, bei atliko vienas varztelis, toks kur verziasi airbag, gal nutuokiat kur klaida padaryta?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2776: 2010 Vasario 14, 19:05:31 »
Lemputė užsidegė, nes klaidą kompas pagavo, akumo tikriausiai atjungęs nebuvai kai airbagą nuiminėjai. Stiklo apšildymo gal nepajungei paprasčiausiai. Varžtelį tai įsuk atgal

Neprisijungęs -Algirdas-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2777: 2010 Vasario 14, 19:23:51 »
akuma tai viduri ardymo atjungiau, bet kai sedyne ardziau karta neikeses fyskes buvau, tai dege, bet ikisau atgal ir dingo, o cia nedingsta reiskias kazkur kontakto nera ar pan, apsildymi fyske ikises buvau ir issiardes, bet i fyske pliusas neateina kazkodel, o tas varsciukas tai nzn del ko liko, nes laisvu vietu nerandu.

Neprisijungęs gameover

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2778: 2010 Vasario 14, 19:42:33 »
Sveiki Fanai,

Turiu audi a4 1.9 TDI 66KW, ji ima nemazai kuro apie 10/100 km. termostatas pakeistas, nesportuoju, ne tam ji skirta  :-] Kas galet

Pas mane ketvirke tdi 81Kw ji teida tik 5-6 o tau tikrai daug subega seip aisku diagnostika reike atlikt geriause butu bet aisku pas gerus meistrus. Seip gali but problemos su siurbliu o pats ziurejai niekur nevarva dyzelis prosali buna paskirsta gryztamojo slangutes ten buna nuotekis bet o kaip su traukimu viskas normalei kai tiek ryza kuro tai viskas tur nespet sudekt ir eit per lamina dumai juodai.

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2779: 2010 Vasario 14, 20:46:16 »
akuma tai viduri ardymo atjungiau, bet kai sedyne ardziau karta neikeses fyskes buvau, tai dege, bet ikisau atgal ir dingo, o cia nedingsta reiskias kazkur kontakto nera ar pan, apsildymi fyske ikises buvau ir issiardes, bet i fyske pliusas neateina kazkodel, o tas varsciukas tai nzn del ko liko, nes laisvu vietu nerandu.
na jei varztu liko, tai gal ir fyskiu kabanciu keleta palikai :-] Tai ka mes tau dabar pribursim, ka tu ten pridarei? Ardyk ir ziurek. Airbag nugesint tai reikes prie kompo pajungt

Neprisijungęs -Algirdas-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2780: 2010 Vasario 14, 21:41:41 »
tai jo airbag su diagnostika nustatysiu kas blogai, varsciukas dzin, vazinejau niekas nebarska, nieko nepameciau, dl vieno manau nieko neatsitiks, o vat su apsiltinimu ka daryt, vel viska ardyt kazkaip nesinori, nors realiai man to apsildinimo nereikia, bet jei yra tai turi ir veikt, i ta apsildymo fyske pliusas neateina, minusas yra.

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2781: 2010 Vasario 14, 21:56:34 »
o saugikliai visi sveiki?

Neprisijungęs -Algirdas-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2782: 2010 Vasario 14, 22:26:13 »
va tu tai neziurejau, gal yinot kuris, kad visu nereiktu tikrint

Neprisijungęs Bacardis

• Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2783: 2010 Vasario 15, 11:18:30 »
Sveiki Fanai,

Turiu audi a4 1.9 TDI 66KW, ji ima nemazai kuro apie 10/100 km. termostatas pakeistas, nesportuoju, ne tam ji skirta  :-] Kas galet

Pas mane ketvirke tdi 81Kw ji teida tik 5-6 o tau tikrai daug subega seip aisku diagnostika reike atlikt geriause butu bet aisku pas gerus meistrus. Seip gali but problemos su siurbliu o pats ziurejai niekur nevarva dyzelis prosali buna paskirsta gryztamojo slangutes ten buna nuotekis bet o kaip su traukimu viskas normalei kai tiek ryza kuro tai viskas tur nespet sudekt ir eit per lamina dumai juodai.

Ir taip prasidejo po dirzu keitimo, gal tai susije? bet degimas lyg ir nenusimuso, kuriasi gerai, traukia kaip ir pries tai.

Neprisijungęs Kablys

• Įrašai: 63
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2784: 2010 Vasario 15, 11:29:53 »
va tu tai neziurejau, gal yinot kuris, kad visu nereiktu tikrint

26 (30A) Heated rear window, heated door mirrors, AC/heater recirculation

Neprisijungęs -Algirdas-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2785: 2010 Vasario 15, 11:48:01 »
ziurejau saugikli sveikas, gal dar minciu?

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2786: 2010 Vasario 15, 13:23:04 »
Sveiki Fanai,

Turiu audi a4 1.9 TDI 66KW, ji ima nemazai kuro apie 10/100 km. termostatas pakeistas, nesportuoju, ne tam ji skirta  :-] Kas galet

Ir taip prasidejo po dirzu keitimo, gal tai susije? bet degimas lyg ir nenusimuso, kuriasi gerai, traukia kaip ir pries tai.

varyk i diagnostika, ji turi 5-6l imt

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2787: 2010 Vasario 16, 15:38:36 »
gal turite ideju, kaip atfiltruoti mobile.de skelbimus, kad pateiktu iki reikiamo variklio turio skelbimus?
Zinau tik pagal galia, bet reiktu kaip nors iki 1.9 , 2.0 atskirti, kad nepateikinetu didesniu agregatu :) Kazkada buvo pavyke pagal Emission Class, bet nezinau ju standartu :)

Neprisijungęs andryuz

• Įrašai: 212
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2788: 2010 Vasario 16, 15:42:12 »
siulau pasiziuret wikipedijoj kokioj kokie galingumai kokiem turiam ejo ir pazymeti pagal KW  :) jei kazkokio butent modelio ieskai...  :V o jei bendtrai iki 2.0 tai nznau  :)

Neprisijungęs audrius a6

• Įrašai: 678
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2789: 2010 Vasario 17, 09:43:13 »
sveiki gal kam teko susidurt kaip tempesi a4 1,8t 96m vandens pompos dirzelis?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2790: 2010 Vasario 17, 10:01:47 »
Nepatempsi tu jo niekaip, kiek aš žinau

Neprisijungęs audrius a6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2791: 2010 Vasario 17, 13:28:55 »
Nepatempsi tu jo niekaip, kiek aš žinau
esu girdejas skivelis is dvieju dakiu susideda o tarp ju saibos sudetos buna jas isemi ir susupaudzia daugiau ir dirzelis pasitempia bet pas mane tu saibu nebernusipirkau nauja dirzeli truputi mazesni uzdejau bet jis palaidas ,gal pati skiveli reik keisti ?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2792: 2010 Vasario 17, 14:30:04 »
Tiesą sakant neteko tokio dalyko girdėt  ?!?
kalbi apie škyvą nr.12 ? Teoriškai variantas su šaibutėm gal ir įmanomas, bet jei jų pas tave nėra ir dirželis vistiek laisvas, tai gal jis paprasčiausiai per ilgas? pirkai pagal katalogą ar pagal pavyzdį?

Štai ką rašo Elsa apie diržą:

Installing

Installation is carried out in the reverse order, when doing this note the following:

‒ Fit V-belt and assemble two sections of pulley on coolant pump without tightening bolts.
‒ Tighten the bolts securing the two sections of the pulley in stages while turning the coolant pump.
‒ As the bolts are tightened, the V-belt should gradually move outwards until seated on the contact surface.
‒ Tighten bolts to 25 Nm.
Note:

It is not possible to adjust the tension of the V-belt for the coolant pump.

Neprisijungęs mantassv

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2793: 2010 Vasario 17, 15:49:01 »
ir pas mane tap pat tas dirzelis labai laiswas bet niekaip nepatempe jo, tj taip ir vazineju  ;)

Neprisijungęs audrius a6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2794: 2010 Vasario 17, 16:39:14 »
Tiesą sakant neteko tokio dalyko girdėt  ?!?
kalbi apie škyvą nr.12 ? Teoriškai variantas su šaibutėm gal ir įmanomas, bet jei jų pas tave nėra ir dirželis vistiek laisvas, tai gal jis paprasčiausiai per ilgas? pirkai pagal katalogą ar pagal pavyzdį?

Štai ką rašo Elsa apie diržą:

Installing

Installation is carried out in the reverse order, when doing this note the following:

‒ Fit V-belt and assemble two sections of pulley on coolant pump without tightening bolts.
‒ Tighten the bolts securing the two sections of the pulley in stages while turning the coolant pump.
‒ As the bolts are tightened, the V-belt should gradually move outwards until seated on the contact surface.
‒ Tighten bolts to 25 Nm.
Note:

It is not possible to adjust the tension of the V-belt for the coolant pump.

taip apie ta skyveli o pirkau palei sena bet prasaiau biski trumpesnio ,tad ir dejau truputi mazesni

Neprisijungęs Fenixoid

• Įrašai: 120
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2795: 2010 Vasario 17, 23:24:32 »
Gal kas zino, kokio max dydzio padangas galima uzmaut a4 su R17 ratlankiais? 55, 60, 65?

Neprisijungęs andryuz

• Įrašai: 212
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2796: 2010 Vasario 17, 23:56:18 »
nu jei nori, kad spindulys butu toks pat kaip originalo, tai 45 arba 50 eina  :) jei didesnes, tai gali kisti greicio rodmenys, nes spindulys jau bus didesnis... o uzmaut gali, kad ir 65  :P  :D

Neprisijungęs Fenixoid

• Įrašai: 120
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2797: 2010 Vasario 18, 08:00:04 »
zinau kad kris, jau ant kruvos skaiciuokliu isbandziau ir kitom vaizdinem priemonem, ale vat data 45 yra ir atrodo jie mazi, vizualiai net mazesni uz R15 65 :/ Das ist gay!
Ir netaip ziurisi, norisi didesniu.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2798: 2010 Vasario 18, 08:53:01 »
taip apie ta skyveli o pirkau palei sena bet prasaiau biski trumpesnio ,tad ir dejau truputi mazesni
Tai pirk tokį, koks priklauso pagal katalogą

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2799: 2010 Vasario 18, 08:54:35 »
zinau kad kris, jau ant kruvos skaiciuokliu isbandziau ir kitom vaizdinem priemonem, ale vat data 45 yra ir atrodo jie mazi, vizualiai net mazesni uz R15 65 :/ Das ist gay!
Ir netaip ziurisi, norisi didesniu.
O tu bent žinai ką reiškia tie skaičiai 45 ar 65?