Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 skyrius  (Skaityta 931406 kartus)

Neprisijungęs ExiS

• Įrašai: 845
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 skyrius
« Atsakymas #2725: 2010 Vasario 04, 18:06:31 »
sveiki gal ne cia klausiu bet gal kas esat kelias a4 vaira is angliskos i europietiska. kaip su priregistravimu lietuvoje su perkeltu vairu .kiek mazdaug kainuotu a4 2001 perkelt vaira ir ar apsimoka jei kas esat kele parasykit?

jei moki perkelt - kelk, jei ne - neuzsiiminek nesamonem zmogau...

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2726: 2010 Vasario 04, 22:47:22 »
registruojant jokiu problemu,nesvarbu,kad jinai is anglijos,ten juk ir kairiaviares vazineja,nes leidziama registruot tokias,taip kaip ir buvo leidziama pas mus anksciau desiniavaires registruot,zodziu cia problemu neturesi,pazistamas pasatta perdare ir jokiu problemu :) Marijampolej pas viena pazistama buvo komplektas perkelimui,tai 1500lt ir plius darbas,manau iki 3000 turetum issivartyt,darbo kainu nezinau tiksliu,bet kaip Exis sake,jei nezinai,geriau patikek darbus tam,kas zino ka daro :)

Neprisijungęs aiwarushka

• Įrašai: 86
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2727: 2010 Vasario 04, 22:51:50 »
yra tokia beda,per kelis menesius jau 2 priekinius stabilizatorius keleivio puses pakeiciau,dabar vel prasosi keisti,pirma kart dejau fufleka,antra karta lemforderi,bet vistiek tas pats,po kiek laiko pradeda barsket,ir pakeltai masinai prisukinejau,ir nuleistai is duobes prisukau ta stabilnika,bet vistiek,kaip nelaiko,taip nelaiko.Taigi,kaip jus keiciat?gal yra kokiu niuansu?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2728: 2010 Vasario 05, 08:20:26 »
Gal kitos važiuoklės dalys susidėvėjusios todėl ir pareina greit stabilizatorius?

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2729: 2010 Vasario 05, 11:23:02 »
yra tokia beda,per kelis menesius jau 2 priekinius stabilizatorius keleivio puses pakeiciau,dabar vel prasosi keisti,pirma kart dejau fufleka,antra karta lemforderi,bet vistiek tas pats,po kiek laiko pradeda barsket,ir pakeltai masinai prisukinejau,ir nuleistai is duobes prisukau ta stabilnika,bet vistiek,kaip nelaiko,taip nelaiko.Taigi,kaip jus keiciat?gal yra kokiu niuansu?
o kokius dedi stabilizatorius? yra dvieju tipu sarnyriniai ir sailenblokiniai.

Neprisijungęs aiwarushka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2730: 2010 Vasario 05, 12:08:54 »
tokius...

Neprisijungęs aiwarushka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2731: 2010 Vasario 05, 12:10:11 »
Gal kitos važiuoklės dalys susidėvėjusios todėl ir pareina greit stabilizatorius?

kitos dalys arba naujos,arba restauruotos,tik su tuo vienu stabilniku kariauju

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2732: 2010 Vasario 05, 12:18:30 »

nu cia sailenblokiniai, jei butu sarnyriniai buciau patares keisti i situos. bet db net nznau ka patart. gal pas tawe kokia dalis lenkta yra arba per daug lenkiasia ta asis kur stabilas twirtinasi, del to ji ir priewartauja, nu net nezinau...

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2733: 2010 Vasario 05, 15:08:28 »
nu va ir as snd buvau servize vaziuokles tikrinti. tai darbo db turesiu...
 o tau dar gali buti skersinio stabilo gumos kaltos, jas pamegink pasikeisti ir tada gal bus kokiu pokyciu.

Neprisijungęs Aurimas

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2734: 2010 Vasario 06, 15:05:03 »
o kaip uzverzi stabilo varztus? jei uzverzi ant pakeltos masinos tai jai atsistojus pastoviai salenblokus rauna, o jei uzverzi kai masina visais keturiais ant zemes stovi tada jokiu bedu su stabilais nebuna ;) su visais salenblokais tas pats reikia uzverzinet darbinej busenoj o ne kazkokioj istemptoj ar per daug suspaustoj ;)

Neprisijungęs Aurimas

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2735: 2010 Vasario 06, 15:07:44 »
ai jau perskaiciau kaip verzi, nu nzn  kaip ten jis gali barsket, pas mane jie beveik issinert baigia ir nieko negirdziu gal kitur kazkur beda? arba per daug girdi :D

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2736: 2010 Vasario 06, 15:31:37 »
tokius...

dar papasakok kiek uz siuos mokejai stabilus?

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2737: 2010 Vasario 07, 11:28:28 »
nu va toks dalykas pas mane atsitiko, kurt masina nesikuria, ta prasme net starteris nekrust. tai itariu beda bus su starterio magnetine rele. bet gal dar kas is Jusu turesit kokiu versiju, pasiulymu?
dar toks dalykas anksciau buvo prie salciu, kad kuriu  masina, o starteris taip pat ne krust tik taip palaikai uzsukta raktely ir po kurio laiku jau pradeda sukt, bet situo atveju skydelio lemputes prigesdavo, tachometro parodymai net nusinulindavo, o dabar nieko.. nieks negesta atrodo kad starterio nebutu isvis, vakar pavazinejau uzsistumes ir veliau jau suko ir starteriu. tai va toks idomumas pas mane.

Neprisijungęs audrius a6

• Įrašai: 678
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2738: 2010 Vasario 07, 11:51:46 »
registruojant jokiu problemu,nesvarbu,kad jinai is anglijos,ten juk ir kairiaviares vazineja,nes leidziama registruot tokias,taip kaip ir buvo leidziama pas mus anksciau desiniavaires registruot,zodziu cia problemu neturesi,pazistamas pasatta perdare ir jokiu problemu :) Marijampolej pas viena pazistama buvo komplektas perkelimui,tai 1500lt ir plius darbas,manau iki 3000 turetum issivartyt,darbo kainu nezinau tiksliu,bet kaip Exis sake,jei nezinai,geriau patikek darbus tam,kas zino ka daro :)
aciu uz informacija

Neprisijungęs andryuz

• Įrašai: 212
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2739: 2010 Vasario 07, 13:08:33 »

tai reiskia , kad kazkas lievai aplamai vaziuoklej, kasnors sulinkes ar blogai idetas... siulau pasitikrint viska is eiles, nes nesamone , kad seipsau viena dalis pastoviai pareina  :)

Neprisijungęs Fenixoid

• Įrašai: 120
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2740: 2010 Vasario 07, 20:16:14 »
Gal kas esat arde veidrodelius? Domina keleivio puses su uzsilenkimo galimybe, bet baisu sulauzyt, jau taip vos laikos... Yra gal kur kokia schema ar panasaus?

Neprisijungęs gameover

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2741: 2010 Vasario 07, 21:14:15 »
nereik ten jokios chemos tam veidrodeliui esu ardes keleivio puses ir uzsilekentis buvo bet prtadejo nesilankstyt tai ziurejau kame dela isardziau ten viskas paprasta bet ziuriu kad dantratukai plasmasinei ir dantukai susideveje del to nepsilanksto o del klibejimo ir nelabai ka padarysi ten jau idomei su sprenzyna tokia laik jai paleisi turesi bedu as tai buvau padares nes man ir kliba tainieko nepavyko sutvarkyt

Neprisijungęs gameover

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2742: 2010 Vasario 07, 21:17:08 »
Gal kas esat megine isspaust is audikes max su varikliu 1,9 tdi, 81kw?
jei spaudet maziau 200 net nerasykit tik ir pats buvau pasiekes daugiau nesiryzau bet gal drasasniu uz mane atsirado?
nes tai tikrai nebuvo max nebent tokiiau ribotuvas koks istatytas.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2743: 2010 Vasario 07, 21:18:30 »
 bet gal drasasniu uz mane atsirado?

:-] :-] :-]

Neprisijungęs knerka

• Įrašai: 585
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2744: 2010 Vasario 07, 21:19:43 »
ne, nu cia konkreciai vyras pawaro... :D

Neprisijungęs gameover

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2745: 2010 Vasario 07, 21:23:32 »
jo nepaleisk tos stangrios sprenzinos as buvau paleides tai turejau bedu kol istaciau o neuzsilenke nes dantratukas pasibaiges kaip ir pas mane taspats daros as buvau isardes pasiziuret :D

Neprisijungęs andryuz

• Įrašai: 212
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2746: 2010 Vasario 07, 22:33:12 »
as irgi numoviau ta sprendzina, dabar prigazdinai mane su tuo uzdejimu :D kaip uzdejai?

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2747: 2010 Vasario 08, 15:09:45 »
jei spaudet maziau 200 net nerasykit tik ir pats buvau pasiekes daugiau nesiryzau bet gal drasasniu uz mane atsirado?

dar vienas Auksiniu minciu skyrelio papildymas :D

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2748: 2010 Vasario 08, 17:41:55 »

dar vienas Auksiniu minciu skyrelio papildymas :D

Èia gal apie km/h :D

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2749: 2010 Vasario 08, 19:28:10 »

tikrai drasesniu buvo, tokius per ziniu kriminaline kronika daznai rodo, nu ju paciu nerodo, nes is ju ten nedaug kas lieka kai nuo asfalto nugramdo, as manau, kad jie ir iki ribotuvo pavare, tik kad jie nespejo forume pasisakyt, nes po to pabandymo juos su zvakutemis lydejo :D As tau siulau vadovautis ribotuvu smegenyse...matau, kad jau karta suveike
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 08, 19:32:07 sukūrė diesel_power »