Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 skyrius  (Skaityta 929426 kartus)

Neprisijungęs ExiS

• Įrašai: 845
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 skyrius
« Atsakymas #2650: 2010 Sausio 20, 12:32:28 »
kas nors gal galetu idet fotkiu, ar paaiskint kur ir kaip atjungti greicio davikli?

KIESA21

• Svečias
« Atsakymas #2651: 2010 Sausio 20, 22:12:21 »
gal is jusu kas Kaune galetu man kuro norma nustatyti su kompu?

gaila programa turiu, bet laidu neturiu, nustatyciau..

kaip busiu namie imesiu i neta ta programa kam reiks galesit parsipusti ;) tik laidus patys pasigaminsit ;P
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 20, 22:14:36 sukūrė KIESA21 »

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2652: 2010 Sausio 21, 00:00:41 »
Sveiki visi,ir as turiu sioki toki klausimuka,zodziu dabar esant didesniam salciui stovint vietoj sukinejant vaira po biski i kaire ir desine girdisi pas mane girgzdesys toks,garsas panasus kaip verzi varzta ir pervezinejant girgzda. Pastebejau,kad sustojau normaliai ant kelio ir pasukinejau,tai jokio garso nebuvo,bet apsisukinejant prieki ileidau siek tiek giliau i snega ir sukant girgzdejo,paskui atsistojau i aikstele,ten aisku sniego po ratais daug,tai pasukinejau ir taip pat girgzdejo,bet pasukinejus matyt sniegas prasivale is po ratu ir dingo garsas ir vaziuojant kiek klausiau nesigirdi nieko,niekas nebarska,beje pastebejau,kad kaip buvo atsile ir temperatura buvo apie pora laipsniu salcio,garso nebuvo,tai man klausimas kyla,gal cia nuo salcio tas girgzdejimas atsiranda ir tiesiog kaip sunku suktis ratams ten kas sugirgzda? Gal turit kas minciu,gal yra teke susidurt su tokiu dalyku? :)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2653: 2010 Sausio 21, 00:50:04 »
Sveiki visi,ir as turiu sioki toki klausimuka,zodziu dabar esant didesniam salciui stovint vietoj sukinejant vaira po biski i kaire ir desine girdisi pas mane girgzdesys toks,garsas panasus kaip verzi varzta ir pervezinejant girgzda. Pastebejau,kad sustojau normaliai ant kelio ir pasukinejau,tai jokio garso nebuvo,bet apsisukinejant prieki ileidau siek tiek giliau i snega ir sukant girgzdejo,paskui atsistojau i aikstele,ten aisku sniego po ratais daug,tai pasukinejau ir taip pat girgzdejo,bet pasukinejus matyt sniegas prasivale is po ratu ir dingo garsas ir vaziuojant kiek klausiau nesigirdi nieko,niekas nebarska,beje pastebejau,kad kaip buvo atsile ir temperatura buvo apie pora laipsniu salcio,garso nebuvo,tai man klausimas kyla,gal cia nuo salcio tas girgzdejimas atsiranda ir tiesiog kaip sunku suktis ratams ten kas sugirgzda? Gal turit kas minciu,gal yra teke susidurt su tokiu dalyku? :)

ne ratam sunkiau, o kai salta vairo stiprintuvas ten ta muzika leidzia, man po vair. stipr. itempejo patempimo ir paspaudus salciam ir tas pats darosi kol salta masina, neimu i galva, be pavasario nekrapstysiu,nes bijau nagus nusalt, na nebent teks kada priverstinai sustoti :D tfu tfu tfu

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2654: 2010 Sausio 21, 17:58:35 »
turiu klausyma, tiems pas ka a4 sedanas.
zodziu esme tame, kad gal zinoti kaip dasikapstyt prie bagazines dangcio daviklio? kur duoda zenkla kad bagazine atidaryta...apsifke reik nuiminet ar prie jo ten priejimo ner? aciu uz atsakymus  (h)

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2655: 2010 Sausio 21, 18:30:43 »
zodziu esme tame, kad gal zinoti kaip dasikapstyt prie bagazines dangcio daviklio? kur duoda zenkla kad bagazine atidaryta...apsifke reik nuiminet ar prie jo ten priejimo ner? aciu uz atsakymus  (h)
o pas tawe newisada gal suweikia dawiklis? pas mane irgi tas pats, tad kai atrakinu masina ir atidarau reik trinktelt kad atsokyu jis, nu jo butu ir man prawartu suzinot kaip ten kas :)

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2656: 2010 Sausio 21, 18:36:27 »
o pas tawe newisada gal suweikia dawiklis? pas mane irgi tas pats, tad kai atrakinu masina ir atidarau reik trinktelt kad atsokyu jis, nu jo butu ir man prawartu suzinot kaip ten kas :)
butent  :D

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2657: 2010 Sausio 21, 18:40:03 »
beje snd buwau pas meistrus del siurblio, tai pastate degimo kampa nes skyresi per 50 laipsniu  :O ir pastate kuro normaa ties 4,5mg. iswaziawus masina nebetrukciojo. bus matyt rytoj. ir dar jei trukcioja tai nereiskia kad siurblio el daliai ragai, nes tuo tarpu jei taip, tai turetu siurblys ir pulsuoti, zodziu del trukciojimo dar gali buti ir elektrinis purkstukas ir dar kas nors. nu cia tiems kam aktuali si problema.

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2658: 2010 Sausio 21, 18:43:46 »
Kiek sumokejai? :)

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2659: 2010 Sausio 21, 18:47:25 »
beje snd buwau pas meistrus del siurblio, tai pastate degimo kampa nes skyresi per 50 laipsniu  :O ir pastate kuro normaa ties 4,5mg. iswaziawus masina nebetrukciojo. bus matyt rytoj. ir dar jei trukcioja tai nereiskia kad siurblio el daliai ragai, nes tuo tarpu jei taip, tai turetu siurblys ir pulsuoti, zodziu del trukciojimo dar gali buti ir elektrinis purkstukas ir dar kas nors. nu cia tiems kam aktuali si problema.

cia del kokios priezasties pati degimo kampa reguliavai? p.s. gal kas zino tikslia a4 kuro norma dyzelio?- kokia turetu but gamiklishkai ishriedant.
ir ar trukciojimas gali but nuo degimo kampo?

Neprisijungęs polis

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2660: 2010 Sausio 21, 19:44:29 »
nu o negali but taip kad arkos apkibe drukom ir sniegu todel vaziuojant pasukant girgzda? nes kai atsilo nebuvo sniego ir nebuvo kam girgzdet... nu  nzn gal ir juokinga bet man ir kazkas panaaus buvo sukant ir riedant girdziu kazkas kaip girgzad ar uzia po to ziuriu kad prikibe daug sniego tai paprasciausiai padanga braukdama ta garsa skleidzia nusivaliau ir nieko nebesigirdi :) na cia kaip variantas

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2661: 2010 Sausio 21, 20:03:56 »
tai as sakau,man vaziuojant negirgzda,man tik vietoj stovint ir sukinejant vaira i sonus sugirgzda,o ypatingai,kaip ratai ant sniego stovi,nes sniegas po ratais girgzda ir sunkiau sukt vaira tada,tai vat tokiu atveju pas mane atsiranda tas garsas ir jis sklinda nuo desinio rato,todel kazkodel manau ir tikiuosi,kad tikrai ne nuo vairo stiprintuvo cia tas garsas,kaip atsils bus matyt ar pradings  garsai ar ne :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2662: 2010 Sausio 21, 20:18:59 »

Pas mane a4 daviklis stovėjo bagažnike po ta apšyvke. Ten tokia juoda dėžutė, o viduje lyg magnetas ar pan vaikšto. Kam reikia, galiu tą daviklį padovanoti, kažkur mėtosi dar...

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2663: 2010 Sausio 21, 20:29:09 »

Pas mane a4 daviklis stovėjo bagažnike po ta apšyvke. Ten tokia juoda dėžutė, o viduje lyg magnetas ar pan vaikšto. Kam reikia, galiu tą daviklį padovanoti, kažkur mėtosi dar...

man gali padovanoti :) bet ar buni vilniuj?
p.s. gal zinai kur jie parduodami? ar sena gal galima ardyt ir sutaisyti  :V

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2664: 2010 Sausio 21, 21:28:12 »
nu uzsisauke tai taip nekukliai 100lt uz tai. cia tie Domeikawoj kur kazkas gyre. to Exis kuro norma uzzilus motorui iki darbines turi buti apie 4,5mg/H. o kampas degimo pas mane matyt is akies buwo nustatytas tai del to ryte baisiai kalatodawosi motoras uzkurus, db ir trauka pagerejo, nu aisku rytoj bus matyt kaip ten ji kursis, bet kad geriau traukia db tai faktas.

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2665: 2010 Sausio 22, 11:40:59 »
nu uzsisauke tai taip nekukliai 100lt uz tai. cia tie Domeikawoj kur kazkas gyre. to Exis kuro norma uzzilus motorui iki darbines turi buti apie 4,5mg/H. o kampas degimo pas mane matyt is akies buwo nustatytas tai del to ryte baisiai kalatodawosi motoras uzkurus, db ir trauka pagerejo, nu aisku rytoj bus matyt kaip ten ji kursis, bet kad geriau traukia db tai faktas.
vat kaip, net nepagalvojau kad del degimo kampo gali kalatotis esant salta..reiks patikrint ir man ta degimo kampa. Nors dabar ieskau priezasties kodel ji pas mane tarp 1,8 ir 2K trukcioja... gal kuro norma bloga  ?!? nors staciau tokia pacia kokia ir buvo pries ardant siurbli, nors ka  gali zinoti, trukciojimas tai buvo nuo masinos pirkimo, gal jau ten ta kuro norma blogai buvo pastate ir todel trukcioja? kokiu gal minciu  (h)

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2666: 2010 Sausio 22, 11:47:09 »
nu uzsisauke tai taip nekukliai 100lt uz tai.
pats kaltas :D

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2667: 2010 Sausio 22, 16:36:56 »
vat kaip, net nepagalvojau kad del degimo kampo gali kalatotis esant salta..reiks patikrint ir man ta degimo kampa. Nors dabar ieskau priezasties kodel ji pas mane tarp 1,8 ir 2K trukcioja... gal kuro norma bloga  ?!? nors staciau tokia pacia kokia ir buvo pries ardant siurbli, nors ka  gali zinoti, trukciojimas tai buvo nuo masinos pirkimo, gal jau ten ta kuro norma blogai buvo pastate ir todel trukcioja? kokiu gal minciu  (h)
nu jo jis buwo ankstyvas degimas, o salta dar paankstina todel taip ir yra. to kambas o ka as zinau pas ka waziuoju :) isgyre kad dyzelistai afigieni, tai kaip toki tai attitinkamai ir uzsireke.

Neprisijungęs Falk3n

• Įrašai: 1012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2668: 2010 Sausio 22, 19:07:54 »
gal zinot kur randasi 98 a4 tdi pakaitinimo zvakiu rele ir saugiklis?  :V

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2669: 2010 Sausio 23, 10:54:34 »
Gal kas atsimena per kur ateina laidai iki galinio salono apsvietimo lempuciu kur stoikese a4 b5 sedane? :)

Neprisijungęs Poterys

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2670: 2010 Sausio 23, 11:36:01 »
Sveiki,
atėjus šalčiams atsirado bėdelė. Audi a4 1,8 92kw. Per nakti akumas numire, pakrioviau, uzvedziau, pravaziavau normaliai. Uzgesinus automobili, antra karta jeigu vedi, po sekundes jis uzgesta. Padeda tik akumo atjungimas ir palaikymas 1-2 minutes, poto pajungi vel akuma ir uzsiveda kaip niekur nieko, bandant antra karta uzvedinet vel problema, uzgesta. Imobilaizeris tik nupirkus masina, lygtais jau buvo atjungtas, nes vedesi su paprastu raktu, o lempute pastoviai sviete. Tai klausimas: ar cia imobilaizeris pradejo veikt pagal defaulta (praso rakto normalaus) ar beda ne tame?

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2671: 2010 Sausio 24, 11:58:28 »
Jeigu imo veikia jis leidzia masinai uzsikurt kokiai 1-2 sekundems , tada uzgesta ir dega lempute

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2672: 2010 Sausio 24, 12:06:24 »
apejus imobilaizeri - jo nemato jokia sistema, jis nebegyvas ir atkarpytas nuo masinos smegeniniu.
Galejo sugesti apgavikas.

KIESA21

• Svečias
« Atsakymas #2673: 2010 Sausio 24, 15:51:21 »
Sveiki,
atėjus šalčiams atsirado bėdelė. Audi a4 1,8 92kw. Per nakti akumas numire, pakrioviau, uzvedziau, pravaziavau normaliai. Uzgesinus automobili, antra karta jeigu vedi, po sekundes jis uzgesta. Padeda tik akumo atjungimas ir palaikymas 1-2 minutes, poto pajungi vel akuma ir uzsiveda kaip niekur nieko, bandant antra karta uzvedinet vel problema, uzgesta. Imobilaizeris tik nupirkus masina, lygtais jau buvo atjungtas, nes vedesi su paprastu raktu, o lempute pastoviai sviete. Tai klausimas: ar cia imobilaizeris pradejo veikt pagal defaulta (praso rakto normalaus) ar beda ne tame?

Panasi situacija ir man istirko..

bet dar plius klausimelis, galite parodyti su foto kur yra a4 95m. oro filtras, noriu eteriu papurksti ir pabandyti uzkurti ;)aciu.

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2674: 2010 Sausio 24, 16:48:51 »
atidarius varikli, po kaire nuemi oro padavimo zarna(ar kaip ja pavadinsi- virs lempos), ir ten dezute po ja didele juoda su uztrauktukais, atidarai ja ir matai filtra  ;) foto neturiu, tai taip paaiskinau, manau padejo