Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 skyrius  (Skaityta 931795 kartus)

Neprisijungęs 3BEPb

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 skyrius
« Atsakymas #2450: 2009 Gruodžio 15, 23:50:03 »
butu labai malonu jei butu atnaujinta  :)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2451: 2009 Gruodžio 15, 23:54:04 »
butu labai malonu jei butu atnaujinta  :)
tai DUK laukiamos kiekvieno idejos, negi vien as turiu surankiot viska ir sudeliot? Pvz 11 punktas galetu but "Teisinga eksploatacija" na ir surasyt koks vairo skystis pilamas, koks ausinimo ir pan.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gruodžio 15, 23:55:55 sukūrė orzo »

Neprisijungęs Replay

• Įrašai: 205
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2452: 2009 Gruodžio 16, 10:41:27 »
Sveiki,noreciau jusu patarimo koki akumuliatoriu pirkti,pas mane auto A4 2002 1.9 Tdi  74 kw,kiek turetu buti sukimo momentas ir Ah maziausi rekomenduojami,klausiu kad paskui nenusipirkt kates maise,aciu

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2453: 2009 Gruodžio 16, 10:48:54 »
Sveiki,noreciau jusu patarimo koki akumuliatoriu pirkti,pas mane auto A4 2002 1.9 Tdi  74 kw,kiek turetu buti sukimo momentas ir Ah maziausi rekomenduojami,klausiu kad paskui nenusipirkt kates maise,aciu

Pirkau neseniai panašiam variantui bosch 77ah su 780A startine galia. Kainavo 316lt.

Neprisijungęs Replay

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2454: 2009 Gruodžio 16, 10:58:02 »
o kiek maziausiai gali but Ah tokiam auto ir varikliui ?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2455: 2009 Gruodžio 16, 10:58:59 »
Manualas bent pas mane 74ah standartą rodo, o koks minimumas, tai čia jau tu nusistatyk žiemą prie -30 :D

Neprisijungęs Replay

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2456: 2009 Gruodžio 16, 11:02:52 »
aisku dekui tada pirksiu gal koki 77 arba 80 Ah ir bus aukso viduriukas

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2457: 2009 Gruodžio 16, 11:06:41 »
Matmenis žiūrėk, kad didesnis tik nebūtų 80ah. Šiaip pilnai pakanka ir 74ah, pigiau keliais litais bus.

Neprisijungęs Replay

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2458: 2009 Gruodžio 16, 11:08:28 »
Dekui Evaldai

Neprisijungęs marciulynas

• Įrašai: 117
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2459: 2009 Gruodžio 16, 15:46:29 »
as taipat norejau paklausti del audi a4 95m 1.9tdi 66 kw koks akumas standartinis eina?nes kaiptik nusprogo tad reik keist :/

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2460: 2009 Gruodžio 16, 20:09:55 »
as taip galwoju, kad autodaliu prekybininkai te tik ir lauke situ salciu :)

Neprisijungęs Robertas.

• Įrašai: 45
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2461: 2009 Gruodžio 16, 20:12:51 »
sveiki , ar galima nuimt spoileri nuo bagazines ? spoileris originalus audi a4 96m.

Neprisijungęs mazas325

• Įrašai: 140
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2462: 2009 Gruodžio 16, 20:40:37 »
sveiki , ar galima nuimt spoileri nuo bagazines ? spoileris originalus audi a4 96m.
Jei universalas, tai as nuimt galiu,ir ismesti tuo paciu... (aa) na dar uz tai kad nuimsiu ir leisi ismest 50lt duosiu  :D

Neprisijungęs ExiS

• Įrašai: 845
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2463: 2009 Gruodžio 16, 21:05:34 »
ir man saltukas bedu pridare  :[ zodziu, po nakties uzvedes masina visa ziauriai kratesi, ir is po kapoto garsas garsus ejo, tad atidares, pamaciau kad mano kuro siurblys visas slapias ir is jo varva kuras  ff tai va,, ar pas jus taip nebuvo? ka cia dabar daryt, kodel kuras varvejo....?
Aciu uz pagalba  (h)

Neprisijungęs Robertas.

• Įrašai: 45
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2464: 2009 Gruodžio 16, 21:06:52 »
sedanas , o kaip tas spoileris pritvirtintas , priklijuotas jis ?

Neprisijungęs turbinis

• Įrašai: 277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2465: 2009 Gruodžio 16, 22:01:30 »
ir man saltukas bedu pridare  :[ zodziu, po nakties uzvedes masina visa ziauriai kratesi, ir is po kapoto garsas garsus ejo, tad atidares, pamaciau kad mano kuro siurblys visas slapias ir is jo varva kuras  ff tai va,, ar pas jus taip nebuvo? ka cia dabar daryt, kodel kuras varvejo....?
Aciu uz pagalba  (h)
man vare kura, per tarpine galvos, tai buvo pekeista ir viskas tvarkoj ;) tik man vasara taip buvo

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2466: 2009 Gruodžio 16, 22:39:27 »

snd pirkau nauja Exide kalcini 74 ah 680 startine srove su 2 m. garantija uz 210 lt aleksoto turguj, prase 220lt, cerva nusmaugiau :D Siand. garaze ir as savosios neuzburbinau, nors akuma reikejo keisti jau senai. Salciai padejo apsispresti kad butent dabar yra metas ta daryti :D
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gruodžio 16, 22:41:50 sukūrė diesel_power »

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2467: 2009 Gruodžio 16, 23:38:38 »
Aciu uz pagalba  (h)
man vare kura, per tarpine galvos, tai buvo pekeista ir viskas tvarkoj ;) tik man vasara taip buvo

tarpine galvos? tai cia variklio kaip supratau(atsiprasau, varikli dar pilnai neishstudijavau kur kas kaip vadinas)... tai patikslinkit jei ka :)
tai va, man siaip pradejo leist siandien, kai saltas dar variklis buvo...(gal nuo salcio???) bet kai isylo jau nevarvejo, pradejo viskas dziuti.. anksciau irgi karts nuo karto pastebedavau kad siurblys kazkos tepalotas, bet kad varvetu, o dar kaip siandien  (!?) tai cia pirma karta. tai kaip speju ten kazkokios tarpines yra ir reiktu jas pakeisti?? ar cia siurbliui galas?
+ dar didelis straksejimas is jo ejo kol nesusylo
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gruodžio 16, 23:40:36 sukūrė ExiS »

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2468: 2009 Gruodžio 17, 10:12:17 »
Turbinis tikriausiai kalba apie kuro siurblio galvos tarpine. Buvo ir man tokia beda, cia gali paskaityt http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,61358.0.html#top

Neprisijungęs turbinis

• Įrašai: 277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2469: 2009 Gruodžio 17, 10:18:47 »
Aciu uz pagalba  (h)

tarpine galvos? tai cia variklio kaip supratau(atsiprasau, varikli dar pilnai neishstudijavau kur kas kaip vadinas)... tai patikslinkit jei ka :)
tai va, man siaip pradejo leist siandien, kai saltas dar variklis buvo...(gal nuo salcio???) bet kai isylo jau nevarvejo, pradejo viskas dziuti.. anksciau irgi karts nuo karto pastebedavau kad siurblys kazkos tepalotas, bet kad varvetu, o dar kaip siandien  (!?) tai cia pirma karta. tai kaip speju ten kazkokios tarpines yra ir reiktu jas pakeisti?? ar cia siurbliui galas?

siurblio galvos tarpine, tarpt siurblio korpuso ir siurblio viršutines dalies, per ja ir vare, ten jos 2 yra, o del didelio tarksejimo tai gali buti kita problema, gal lužo sprandžina ar kažkas kitass, čia jau rimtesne problema,o kaip su darbu variklio kai užkuri, sukt nereik ilgai? ir pts darbas salto ir silto variklio ant laisvu nesiskiria?

KIESA21

• Svečias
« Atsakymas #2470: 2009 Gruodžio 17, 12:11:10 »
Sweiki, ziurekit, del audi uzkurimo.. kaip lauke pastovi budavo slatukai pradzioi -2, -5 užsikurdavo is 3-4 sukimo... o dbr pirma diena kaip buvo -11 tai bandziau uzkurti dvidesimt minuciu... vakar uzkuriau per kokias 5min... o šnd išryto išvis bevedinėjant akumas mirė, manau, kad akumas,,bet po 3 kart bandymo užvesti rakteliui sukant kažkoks keistas garsas lyg sklendė kažkokia atsidaro jaučias...

neužsikūriau teko į darba varyti mikrais, autais..

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2471: 2009 Gruodžio 17, 17:37:43 »
Aciu uz pagalba  (h)
Snd ir man toks pat variantas nutiko, uzsikurus balto dumo nemazai ismete ir negraziai dirbo motoras kokia 10 sekundziu. tada nuwaziuojant patebejau dyzelio iswarwejusio ant zemes deme. tai jauciu tas pats. o dar gal kam yra buwe kad uzkurus ir pradejus vaziuot pradetu pakaitinimo indikatorius mirgset?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2472: 2009 Gruodžio 17, 17:47:10 »
Mirksintis pakaitinimo indikatorius apie kazkokia klaida tave informuoja, kokia - pades issiaiskinti VAG-COM

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2473: 2009 Gruodžio 17, 18:18:03 »
Aciu uz pagalba  (h)

siurblio galvos tarpine, tarpt siurblio korpuso ir siurblio viršutines dalies, per ja ir vare, ten jos 2 yra, o del didelio tarksejimo tai gali buti kita problema, gal lužo sprandžina ar kažkas kitass, čia jau rimtesne problema,o kaip su darbu variklio kai užkuri, sukt nereik ilgai? ir pts darbas salto ir silto variklio ant laisvu nesiskiria?

Tas tarskejimas siaip tik va pasalus atsirado na didesnis bent...kai padirba 30-45s nutyla... del variklio darbo: dirba tolygiai, kuriasi is puses abaroto, na tik kai pasalo iki -18 tai buna is pirmo karto neuzsiveda(gal todel kad nedroziu ilgai, siek tiek pasuku, nekabina, pakaitinu dar ir tada bandau). va vakar is pirmo karto is puses abaroto uzkuriau po nakties, sian jau tik is trecio...
del salto variklio darbo ir silto ant apsuku laisvu, na kaip ir skirtumo nera, apsukos tokios pat laikos, buna tik va dabar kai po nakties salciu kuri tai visa kratosi kol ishsidirba(cia tikrai ne zvakes kaltos).. tai va, laukiu dar nuomoniu ka daryt ...

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2474: 2009 Gruodžio 17, 18:23:13 »
Aciu uz pagalba  (h)
Snd ir man toks pat variantas nutiko, uzsikurus balto dumo nemazai ismete ir negraziai dirbo motoras kokia 10 sekundziu. tada nuwaziuojant patebejau dyzelio iswarwejusio ant zemes deme. tai jauciu tas pats. o dar gal kam yra buwe kad uzkurus ir pradejus vaziuot pradetu pakaitinimo indikatorius mirgset?

o kaip siurblis veike? garsiai? ar tyliai kaip silta vasaros diena?  :D nes man cia idomu ar mano siubliui galas, ar cia yra normalu, kai pasala kad jis garsiau paveikia??

beje, kad isitykint kad beda tokia pati, nuimk apsauga virsutine motoro, ir po nakties bandyk uzvest, tada lek prie siurblio ir stebek visas puses, jei is ten varva, patykek - pastebesi  ff