Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 skyrius  (Skaityta 952573 kartus)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 skyrius
« Atsakymas #500: 2008 Liepos 15, 20:49:18 »
greiciausiai bus nuo kondicionieriaus vamzdeliu lashantis kondencatas. o pavazinejus be kondicionieriaus tas pat?

Lyg ir ne, bet tada keista kodel pas mane tokia bala atsiranda, jei pas kitu neteko matyti? Gal tas kondensatas kazkur kitur turi nubegti?
pas mane kondencatas kai kitur nubegdavo tai is kart pajausdavau nes viska varydavo ant koju salone :D seip tai turi but visad bala po masina jei kondyske veikia tad nesuk sau galvos ;) senais laikais kai su c4 vazinejau ir dejau i kelnes kai pamaciau kad nemenka bala po masina darosi kai lauke ~+30 :D

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #501: 2008 Liepos 16, 00:10:45 »
manojoj a4 kondiskes kondiskes kondensatas taipogi mazdaug po keleivio vieta masinos apacioje varva ;) ir nera skirtumo ijungtas a/c ar ne... bent jau kiek pastebejau... visi skysciai visada savo norma laiko, dar ne vieno neteko dapilineti ;) neja gal kas zino kaip a4 be pc servise uzrasa uzgesinti? pas mane su ekraniuku skydelis ir uzvedant uzsidega servise uzrasas, o  paskui uzgesta ir rodo pasirinktus rodmenis

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #502: 2008 Liepos 16, 12:41:24 »
gal kas pasakys kaip A4 avant nusiima apdailos bagazineje? noriu iki amortizatoriu tvirtinimo vietos prieit, taciau plasmasiu niekaip nenuimu, bijau sulauzyt. patarkit tie kas zinot, aciu is anksto :)

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #503: 2008 Liepos 16, 19:08:38 »
gal kas pasakys kaip A4 avant nusiima apdailos bagazineje? noriu iki amortizatoriu tvirtinimo vietos prieit, taciau plasmasiu niekaip nenuimu, bijau sulauzyt. patarkit tie kas zinot, aciu is anksto :)
siandien isiminejau kaip tik,taiva isimi kilima,ten po du samariezus yra po tom nikeliuotom auselem.poto isimi sedines atloso ta plona dali kur lieka atlenkus atlosa,rasi samarieza,per viduri kur isistato storke samariezas ir dar vienas jau gale prie gumos atlupi balta stoikei plastmase ir rasi samarieza poto trukteli ir ji tavo rankose.
p.s.nieko per prievarta neplesk nes viskas gan nesunkiai nusiima.sekmes

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #504: 2008 Liepos 17, 21:44:18 »
Gal kas galėtų mestelt klimos manualą a4 2002m 2.5tdi?O tai kažkaip visai nesusigaudau su tos klimos nustatymais ir būt gerai borto kompo paaiškinimas, o tai kažkaip man ten su tais check ir kitkuo visai neaišku.

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #505: 2008 Liepos 21, 10:56:43 »
Sveiki audistai  (h)

ketinu atnaujint siek tiek autoparka, tai susidomejau A4 B5 modeliuku. Tik vat dabar niekaip neapsisprendziu su kokiu varikliuku imt... 2.8, 2.6 ar 1.8T? Gal kas daugiau galetu pakomentuot kuris is siu varikliu patikimesnis? Kaip kuro sanaudos, ar didelis skirtumas tarp siu varikliu (beje noriu imt quattro)? Kuris is ju geriau su 4 kartos dujomis bendrauja?
Klausineju, nes gandu tenka visokiu girdet, kad neva 2.6 variklis isvis nevykes ir panasiai :)

Is anksto dekui uz atsakymus  :H

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #506: 2008 Liepos 21, 14:42:22 »
su tiesioginem dujom visi isvardinti varikliai gerai bendraus. As asmeniskai imciau 1.8T. pagal popierius sanaudos maziausios is tavo isvardintu, o kw ir AG nedidelis skirtumas

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #507: 2008 Liepos 22, 00:13:47 »
na as irgi labiausiai linkstu link turbininio varianto, atmosferikai pabodo :D

Neprisijungęs audis

• Įrašai: 40
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #508: 2008 Liepos 28, 10:40:30 »
Sveiki,

per paieska neradau todel klausiu cia:
Ka reiskia sis mirksintis zodis "OIL" zemiau kilometrazo uzvedus varikli? po kokiu 30s jis dingsta. Auto A4, 1997m, 1.8.
Cia gal kad tepala laikas keisti?

Aciu uz atsakymus.

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #509: 2008 Liepos 28, 10:56:10 »
tai reishkia, kad laikas keist tepalus ;) kompo pagalba jis yra nuimamas arba uzprogramuojamas, kad uzsidektu tarkim uz 10000km, kai reikes vel keist tepalus ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Liepos 28, 10:57:56 sukūrė Norvegas »

Neprisijungęs audis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #510: 2008 Liepos 28, 11:20:45 »
taip ir galvojau... Tiesiog isgasdino autostradoj bevaziuojant. MAtyt kad dabar uzprogramuota taip, kad keist reikia kas kokius 30 t.km. nes dar  nebuvo uzsidege.
Kazin, kokios vln perprogramavimo kainos? nes Luksio g. kazkada nuvariau "In1" nuimt, tai 80Lt nuplese.

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #511: 2008 Liepos 28, 11:26:20 »
taip ir galvojau... Tiesiog isgasdino autostradoj bevaziuojant. MAtyt kad dabar uzprogramuota taip, kad keist reikia kas kokius 30 t.km. nes dar  nebuvo uzsidege.
Kazin, kokios vln perprogramavimo kainos? nes Luksio g. kazkada nuvariau "In1" nuimt, tai 80Lt nuplese.

bajoras, manau ir uz 50lt ir tuo paciu diagnostika padarytu ;)

Neprisijungęs audis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #512: 2008 Liepos 28, 11:30:10 »

bajoras, manau ir uz 50lt ir tuo paciu diagnostika padarytu ;)

aciu, bandysim kreiptis

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #513: 2008 Liepos 28, 12:13:14 »

jei ziuresi 1.8T, tai pagrinde turbina ziurek ir neturi buti stipraus klaksejimo motoro ;) nes perekupai buria kad cia tepaliuko dapilsi ir fsio, o ten realiai situ motoru silpna vieta indeklai ;) as vienareiksmiskai uz 1.8T . toki turejau, tik mane kuro sanaudos mazumele baide :) startas nuo 12 ltr mieste, o virsutines ribos nera, nes turbo kaip supranti daro savo :) gali vazinet su 12, man asmeniskai budavo 15 - 16 ltr su mano vairavimo stilium :)

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #514: 2008 Liepos 28, 17:00:22 »

jei ziuresi 1.8T, tai pagrinde turbina ziurek ir neturi buti stipraus klaksejimo motoro ;) nes perekupai buria kad cia tepaliuko dapilsi ir fsio, o ten realiai situ motoru silpna vieta indeklai ;) as vienareiksmiskai uz 1.8T . toki turejau, tik mane kuro sanaudos mazumele baide :) startas nuo 12 ltr mieste, o virsutines ribos nera, nes turbo kaip supranti daro savo :) gali vazinet su 12, man asmeniskai budavo 15 - 16 ltr su mano vairavimo stilium :)

dekui uz patarimus. O siaip as ir nesitikiu i 12 litru itilpt, nes Vilniuj su kamsciais tas yra neimanoma, beto kolkas dar neismokau vazinet kaip sodininkas su ziguliu :D

Neprisijungęs es_ne

• Įrašai: 95
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #515: 2008 Liepos 29, 00:37:52 »

dekui uz patarimus. O siaip as ir nesitikiu i 12 litru itilpt, nes Vilniuj su kamsciais tas yra neimanoma, beto kolkas dar neismokau vazinet kaip sodininkas su ziguliu :D

as tarp 9-10l 100km sugebu ...  vilniuj su "kamsciais"       
aisku jei jau suki turba tai  tarkim 15 visai normalu...
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Liepos 29, 00:40:00 sukūrė es_ne »

Neprisijungęs es_ne

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #516: 2008 Liepos 29, 00:45:09 »
Sveiki,

per paieska neradau todel klausiu cia:
Ka reiskia sis mirksintis zodis "OIL" zemiau kilometrazo uzvedus varikli? po kokiu 30s jis dingsta. Auto A4, 1997m, 1.8.
Cia gal kad tepala laikas keisti?

Aciu uz atsakymus.

ji galima paciam "nuimti" ir tuopaciu uzprogramuoti kad po tam tikro km uzsidegtu.. tai priminimas kad laikas tepalus keist... tai paprasta padaryt ir paciam... pas mane pvz kai keicia tepalus visad perprogramuoja :) 

kad panaikint>>>
1.isjungi degima...
2.paspausti kairej pusej ta mygtuka ant spidometro ir laikyti, tada ijungti degima, ir atleist ta "mygtuka"
3.turi atsirasti tas uzrasas "service oil"
4.tada desinej pusej ta "mygtuka" trauk i save ir palauk kol dings tas uzrasas
5. ten turetu atsirast "---" uzrasas

P.s. buna kad atvirksciai reikia kaire su desine..  zodziu...

gali buti ten kad dar "service insp" cia ir priminimas...  (+)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Liepos 29, 00:54:37 sukūrė es_ne »

Neprisijungęs audis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #517: 2008 Liepos 29, 09:18:23 »
aciu, einu bandyt  8:8

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #518: 2008 Liepos 29, 09:24:48 »
ne visiems modeliams limpa tas dalykas,kitiems tik su kompu nusimeta inspectionas,o taip gali geriausiu atveju tik oil'a numusht :P

Neprisijungęs audis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #519: 2008 Liepos 29, 13:17:11 »
Deja, neveikia. Gal del to kad pas mane nera borto kompo, ta prasme nerodo net lauko temp. prietaisu skydelyje.
Teks ieskot kas nuimtu su kompu.

Neprisijungęs audis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #520: 2008 Liepos 29, 13:21:10 »
Beje, kaip su A4 sanaudom? Pas mane 1.8, ne turbo, mieste, vln, nesidraskant, be kondiko, visada 12l. Trasoj (vln-klp), tai 8l su ijungtu kondiku ir visa kelia vaziuojant nevirsyjant 120 kmh/h. Kaip pas kitus?

Neprisijungęs es_ne

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #521: 2008 Liepos 29, 13:39:19 »
tada bandyk sita >>> ten buna skirtingai kaikur... :)

1. Press the 'trip reset button' and hold it.
2. Turn on the 'ignition'
3. The LCD display shows 'service OIL' ( this will presumably be the
next service)
4. Release the 'trip reset' button. (At this point pressing the 'trip
reset' button for one second approx. toggles the display between
'service OIL' and 'service INSP'smiley.
5. Turn the clock setting knob to the RIGHT and hold it until the LCD
show 3 dashes.
6. Turn the clock setting knob 3 times to the LEFT ( so that 3 switch
clicks can be heard).
7. Turn off the 'ignition'.
8. Turn on the 'ignition' and the warning will be gone!

Neprisijungęs audis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #522: 2008 Liepos 29, 14:14:43 »
tada bandyk sita >>> ten buna skirtingai kaikur... :)

1. Press the 'trip reset button' and hold it.
2. Turn on the 'ignition'
3. The LCD display shows 'service OIL' ( this will presumably be the
next service)
4. Release the 'trip reset' button. (At this point pressing the 'trip
reset' button for one second approx. toggles the display between
'service OIL' and 'service INSP'smiley.
5. Turn the clock setting knob to the RIGHT and hold it until the LCD
show 3 dashes.
6. Turn the clock setting knob 3 times to the LEFT ( so that 3 switch
clicks can be heard).
7. Turn off the 'ignition'.
8. Turn on the 'ignition' and the warning will be gone!

Pas mane butent, kad net tas 'service OIL' neuzsidega. Tik degima ijungus, mirksi 'OIL' ir viskas, spausk nespaudes... Priminsiu, tas uzrasas mirksi tam paciam ekranelyje kur rodomas kilometrazas.

Neprisijungęs es_ne

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #523: 2008 Liepos 29, 14:53:06 »
ten ir turi degt :)

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #524: 2008 Liepos 29, 14:55:40 »
Beje, kaip su A4 sanaudom? Pas mane 1.8, ne turbo, mieste, vln, nesidraskant, be kondiko, visada 12l. Trasoj (vln-klp), tai 8l su ijungtu kondiku ir visa kelia vaziuojant nevirsyjant 120 kmh/h. Kaip pas kitus?

po mazeikius vazinejant i 10l laisvai itelpu. vaziavimas tai ivairus, kartyais pensininko stilius, o kartais ir padraskant