Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 skyrius  (Skaityta 915948 kartus)

Neprisijungęs byfo

• Įrašai: 1967
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 skyrius
« Atsakymas #7075: 2012 Vasario 14, 17:11:11 »
rodo...ir bent jau pas mane wiska kad ir salone perdegus lempute ar nedega :)

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7076: 2012 Vasario 14, 18:00:43 »
Nežinote, ar pas b6 borto kompas fiksuoja, kai perdega priešrūkinis?
Pas mano rode kad priesrukinis buvo perdeges.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7077: 2012 Vasario 14, 22:37:44 »
rodo... kad ir salone perdegus lempute ar nedega :)

Apie ką tu čia?

Nežinote, ar pas b6 borto kompas fiksuoja, kai perdega priešrūkinis?
Pas mano rode kad priesrukinis buvo perdeges.

Mąstau, kaip drl būsimus pajungti. Darau tokį projektėlį su priešrūkiniais, vėliau pateiksiu jūsų teismui. Manau patiks.

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7078: 2012 Vasario 15, 00:03:01 »
o neina su VAG`u nuimti to tikrinimo, jei kartais rodytu klaida?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7079: 2012 Vasario 15, 06:45:45 »
Cold diagnosis punkto neradau. Bandysiu dar ieškoti, bet šviečiasi, kad kažin, ar bus.

Neprisijungęs iparado

• Įrašai: 90
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7080: 2012 Vasario 15, 11:28:45 »
Gal kas zino ar yra lt pirkti a4 klimos ekranu, ir ar sudetinga juos pakeisti butu?nes vienas pas mane uzlietas, tai mastau ar palikti taip, ar pakeisti, jei pigiai kur nors eitu gauti, po kolkas radau tik ebay uz 54$ repair kit, bet jis sakyciau brangokas, kai sudejus siuntima uz panasia kaina visa bloka gali paimti...

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7081: 2012 Vasario 15, 11:42:34 »
is kokio miesto esi? :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7082: 2012 Vasario 15, 11:44:21 »
Gal kas zino ar yra lt pirkti a4 klimos ekranu, ir ar sudetinga juos pakeisti butu?nes vienas pas mane uzlietas, tai mastau ar palikti taip, ar pakeisti, jei pigiai kur nors eitu gauti, po kolkas radau tik ebay uz 54$ repair kit, bet jis sakyciau brangokas, kai sudejus siuntima uz panasia kaina visa bloka gali paimti...

Apie kokia a4 sneki?

Neprisijungęs iparado

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7083: 2012 Vasario 15, 13:01:39 »

Neprisijungęs iparado

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7084: 2012 Vasario 15, 13:02:13 »

Apie kokia a4 sneki?
a4 b5, 95 1,8
kaip jau minejau anksciau, turiu bedu su putimu i kojas, bet cia daugiau sansu kad uzsikirto sklende, nors be kito bloko klimos nepatikrinsi, o del ekraniuko, tai jis man gyventi nemaiso, tiesiog jei ner ten sudetinga ji pakeisti ir nebrangu, tai kodel gi ne, na bet jei kainuos kaip visas blokas, tai td jau geriau pati bloka imti :)
P.S. prie to pacio, gal kas buvot susidure su nedegancia kuro lempute, issiemiau spidometra, pakeiciau visas lemputes, viskas atsigavo, tik kuro lempute nesviecia, kontaktai niekur nepazeisti, tai cia gal kazkas su pacia plude bus, ar ten kazkokia kitokia sistema tos lemputies svietimo yra?
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Vasario 15, 13:05:31 sukūrė iparado »

Neprisijungęs 415

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7085: 2012 Vasario 15, 14:59:11 »
tai vyrai kas tiksliai gali buti, jei sunkiai kartais metosi begiai, pvz pirmas ar galinis...? Sankaba belekaip minkau vistiek nepadeda...kas ten pareina? sankaba, greiciu deze, tepalai? :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7086: 2012 Vasario 15, 15:04:34 »
tai vyrai kas tiksliai gali buti, jei sunkiai kartais metosi begiai, pvz pirmas ar galinis...? Sankaba belekaip minkau vistiek nepadeda...kas ten pareina? sankaba, greiciu deze, tepalai? :)

Tas kartais, tai kada, saltai, letai judant, tik stovint?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7087: 2012 Vasario 15, 15:07:55 »

Apie kokia a4 sneki?
a4 b5, 95 1,8
kaip jau minejau anksciau, turiu bedu su putimu i kojas, bet cia daugiau sansu kad uzsikirto sklende, nors be kito bloko klimos nepatikrinsi, o del ekraniuko, tai jis man gyventi nemaiso, tiesiog jei ner ten sudetinga ji pakeisti ir nebrangu, tai kodel gi ne, na bet jei kainuos kaip visas blokas, tai td jau geriau pati bloka imti :)
P.S. prie to pacio, gal kas buvot susidure su nedegancia kuro lempute, issiemiau spidometra, pakeiciau visas lemputes, viskas atsigavo, tik kuro lempute nesviecia, kontaktai niekur nepazeisti, tai cia gal kazkas su pacia plude bus, ar ten kazkokia kitokia sistema tos lemputies svietimo yra?

Kaip sitai nebandziau, bet manau pasijungus kompa galima padaryti visu sklendziu testa, butu aisku kuri sugedusi tiksliai, gal net uztektu tik pramankstinti.
Pacio ekranelio taip paprastai nepakeisi, nebent turesi kokia kita sugedusia klima, tada viduje sleifa atjungsi ir pajungsi kita. Geriausiai ir paprasciausiai nusipirkti kita klima ir vargai baigsis.

Neprisijungęs 415

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7088: 2012 Vasario 15, 15:13:35 »

is tikro bet kada...ir is ryto atsikelus ir pvz vakar grizau is darbo, atbula norejau paduot ir nesimeta normaliai atbulinis begis...per prievarta tai gali istumt visus...

Neprisijungęs iparado

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7089: 2012 Vasario 15, 15:25:14 »
Citata
Kaip sitai nebandziau, bet manau pasijungus kompa galima padaryti visu sklendziu testa, butu aisku kuri sugedusi tiksliai, gal net uztektu tik pramankstinti.
Pacio ekranelio taip paprastai nepakeisi, nebent turesi kokia kita sugedusia klima, tada viduje sleifa atjungsi ir pajungsi kita. Geriausiai ir paprasciausiai nusipirkti kita klima ir vargai baigsis.
cia kazi klaidu nuskaityma reik daryti ar uztektu kad kodus ismestu i klimos ekrana, kur ten ju  daug yra pagal lentele?nes kaip ir aisku kad koju sklende nevazineja, tik idomu ar variklis mires, ar sklende uzsikirtus, kiek zinau ji ten kazkur uz bardacioko randasi, reikes kai bus silciau pazet, idomu kad veike, ir po to kazka nureguliavau kad nepustu i kojas, ir atgal jau nebeiseina pagrazinti...

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7090: 2012 Vasario 15, 15:27:31 »

is tikro bet kada...ir is ryto atsikelus ir pvz vakar grizau is darbo, atbula norejau paduot ir nesimeta normaliai atbulinis begis...per prievarta tai gali istumt visus...
ziurek trauke einancia is pavaru dezes i perjungimo svirti, gal jau issimale guma ten.

Neprisijungęs JOHNN

• Įrašai: 72
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7091: 2012 Vasario 15, 17:57:01 »
Sveiki dar karteli. Greitu metu noreciau keisti savo A4 99' 2.5TDI variklio pagalves. Noreciau paklausti ar labai jauciamas vibracijos atsiradimas ir kita sudejus gumines pagalves butent i toki varikli? Greiciu dezes pakeiciau i gumines, tai didesnio vibracijos atsiradimo nejauciu.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7092: 2012 Vasario 15, 20:08:25 »
Kažkas kažkada ieškojo B6/B7 plasmasės virš akumo palei stiklą. Yra už nebrangiai toks reikalas pas mane, jei kam reiks.

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7093: 2012 Vasario 16, 20:39:41 »
Sveiki.paklausiu biski ne i tema :) kaip pasikeisti forumo kalba? Snd ieinu i psl ir viskas angliskai. Nerodo lietuvisku raidziu. Kokia cia nesamone dedasi  :-{

Neprisijungęs Gintariokas

• Įrašai: 440
    • Žiūrėti profilį
Ats: Audi A4 skyrius
« Atsakymas #7094: 2012 Birželio 04, 19:27:50 »
sveiki sugalvojau pagerint garso izoliacija masinoj ir vienam forume radau pasiulyma tipo labai gerai gaunais ir pigiai iseina izoliuot masina su medzigamis is senuku
ar verta pradet izoliacija masinos su tokia izoliacija ar pasijus kas?
http://www.e-senukai.lt/statyba-remontas/statybos-ir-remonto-prekes/izoliacines-medziagos/400398203254_1.html

Neprisijungęs dalyviz

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7095: 2012 Birželio 05, 12:11:47 »
butent del sitos juostos kur idejai tai nezinau, bet bent jau as tai del vibro izoliacijos klijavau bitumine juosta (rulonas 10cm * 10m) ~40lt kainavo:
http://public.fotki.com/dalyviz/fiat-bravo-boom/2.html
http://public.fotki.com/dalyviz/fiat-bravo-boom/3.html
tai sita tikrai pagelbejo, dingo visas metalo barskejimas, ir paskui dar i dureles ant jos klijavau toki kaip paralona plona 2-3mm senukuose irgi pirkau ten rulonais zalias toks buvo prie turizmo prekiu, tai tas ten centus kainavo...

Neprisijungęs Gintariokas

• Įrašai: 440
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7096: 2012 Birželio 05, 12:22:25 »
butent del sitos juostos kur idejai tai nezinau, bet bent jau as tai del vibro izoliacijos klijavau bitumine juosta (rulonas 10cm * 10m) ~40lt kainavo:
http://public.fotki.com/dalyviz/fiat-bravo-boom/2.html
http://public.fotki.com/dalyviz/fiat-bravo-boom/3.html
tai sita tikrai pagelbejo, dingo visas metalo barskejimas, ir paskui dar i dureles ant jos klijavau toki kaip paralona plona 2-3mm senukuose irgi pirkau ten rulonais zalias toks buvo prie turizmo prekiu, tai tas ten centus kainavo...

o kur pirkai sita bitumine  juosta? ir kam uzteko isklijuot to rulono?

Neprisijungęs dalyviz

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7097: 2012 Birželio 05, 15:30:16 »
senukuose pirkau, prie statybiniu medziagu. ten gaunasi 1m2 tai paskaiciuok kiek is jo iseina, man durelem priekinem prireike 2 rulonu. siaip manau galima ir su maziau susisukt nes viso ploto islipint nelabai ir butina, tik tas vibruojancias skardas.

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7098: 2012 Birželio 05, 21:47:35 »
gal kas zinot ar skirias a4 b5 facelift'o nuo preface lift apatiniai juodi duru moldingai? ir ar tinka nuo avanto ant sedano?

Neprisijungęs byfo

• Įrašai: 1967
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7099: 2012 Birželio 05, 22:02:24 »
sweiki gal kas girdejot toki dalyka perdejus wietoi symphonic i rns-e pablogejo garso skambesys kame saknis laidai negali but sumaisyti?