Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 skyrius  (Skaityta 952564 kartus)

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 skyrius
« Atsakymas #6775: 2012 Sausio 13, 14:23:37 »

Nu LCD yra firmos magneti marelli ir ten turi kistis fyske kad jis rodytu, nu pajungimo fyske kuri turetu buti per viduri, servise sake kad ji yra nupjauta ir reikia pirkti nauja LCD.
Tai sakau gal zinotumet is kur ji gauti? magneti marelli

Va toks LCD displejus tik kad ne jager bet magneti marelli ir b5 audines skydelis
[/quote]
Nu as kaip suorantu, tai tau ne fyske, o ekraniuko kontaktai nupjauti, o jei reikia ekraniuko, tai www.atomis.lt Kaune kreipkis, jie perlituoja ekraniukus ir pan, treciadieniui ir as uzsiregistravau, vaziuosiu keist, nes pas mane jau ne tik kad vos rodo, bet ir trumpina :)

Neprisijungęs Buba

• Įrašai: 1002
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6776: 2012 Sausio 13, 16:30:23 »
Sweiki kolegos, gal galit patarti kaip issimti prikurke, pas mane ji isispaudus i vidu ir neatsoka.

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6777: 2012 Sausio 13, 17:04:50 »
Sweiki kolegos, gal galit patarti kaip issimti prikurke, pas mane ji isispaudus i vidu ir neatsoka.

as emiau lauk kartu su visa ta apdaila aplink rankini. neismasciau kaip kitaip ta vartoma dali isimti  (-)

Neprisijungęs Saras132

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6778: 2012 Sausio 13, 17:09:25 »
Laba diena, gal kiek kvailoka beda, bet tikiuosi sulaukti kitokiu atarimu be diagnostikos, pradejo uzgesineti kairysis priekinis gabaritas, tai dega, tai nedega, po savaites isvis nebedega, pakeiciau i nauja, nedega vistiek ir klaida meta, saugikliai geri, laidus dar ziuresiu, gal dar kokiu variantu?

Neprisijungęs Buba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6779: 2012 Sausio 13, 17:11:34 »

as emiau lauk kartu su visa ta apdaila aplink rankini. neismasciau kaip kitaip ta vartoma dali isimti  (-)
Negi nera lengvesnio budo?

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6780: 2012 Sausio 13, 19:00:30 »

Negi nera lengvesnio budo?
kad ir sitas budas nera sunkus labai, 5 minutes ir ta apdaila nuimta :)

Neprisijungęs Buba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6781: 2012 Sausio 13, 21:49:57 »
Reikes rytoj pabandyt isimt.
Gal kas is Kaunieciu zino, kur pardavineja naujas prikurkes.

motoromas

• Svečias
« Atsakymas #6782: 2012 Sausio 13, 22:22:03 »
Manau kiekvienoje auto daliu parduotuveje rasi ta prikurke. Tik pasiimk senaja nes 2 dydziu buna jei neklystu. Nes sau karta pirkau tai  kazi kokia didesne pasitaike. :V

Neprisijungęs kaTo

• Įrašai: 69
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6783: 2012 Sausio 14, 02:58:18 »
Noriu tokio retorinio klausimo paklaust :) Ziurint i kuro davikli man uzsidega lempute kuro ties paskutine balta juostele, tai kiek dar kuro buna daug maz like po perspejimo?? Na tiksliau tai kiek apytiksliai km galima dar pravaziuot?? Ir kai rodykle pasiekia virsutine raudona rodykle, kiek galima dar pravaziuot kol rodykle pilnai pasideda ant dugno?? Paciam isbandyt nesinori, kol uzges motoras.. Tai gal kas zinot?   (A4 2000m 1.9tdi 85kw)

Neprisijungęs JonukasP

• Įrašai: 939
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6784: 2012 Sausio 14, 13:41:16 »
Lieka 8l, jei quattro - 6. Kiek dar nuvažiuosi - nelygu kaip važiuosi :)

O čia irgi klausimas apie kurą. Važiuojant rodyklė rodo mažiau, o užgesinus mašiną ir palikus kiek laiko pastovėt, įjungiu degimą ir žiūriu jau kuro rodo beveik per pusę padalos daugiau. Kaip tai paaiškinti?

Neprisijungęs svalkis

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6785: 2012 Sausio 14, 14:41:04 »
rns-e irasytus dvd kompaktus skaito? ir iswis galima ziureti dvd ar geriau imt koki pioner ar kenvoda?

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 790
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6786: 2012 Sausio 14, 15:48:15 »
pradziai paziurek ar po apdaila laidas iki prikurkes i jungti ijungtas, pas mane taip buvo, ijungiau laida ir viskas, o ta daikta ir siaip galima istraukti nieko neardant imi atsuktuva graziai uzkabini ir pakeli i virsu ir atsoka.
Diagnostika Vilniuje 867067673

Neprisijungęs JonukasP

• Įrašai: 939
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6787: 2012 Sausio 14, 15:55:55 »
A4 B5 95m. Ar visose centrinės konsolės plastmasėse galima pasidaryti skylę porankio tvirtinimui? Pažiūrėjau, kažkaip ankšta tos vietos tarp peleninės, rankinio skylės ir to lovio daiktams.. Ar to tvirtinimo "stoikė" nedidelių matmenų?

Ačiū
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 14, 16:09:46 sukūrė JonukasP »

Neprisijungęs Buba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6788: 2012 Sausio 14, 16:16:18 »
pradziai paziurek ar po apdaila laidas iki prikurkes i jungti ijungtas, pas mane taip buvo, ijungiau laida ir viskas, o ta daikta ir siaip galima istraukti nieko neardant imi atsuktuva graziai uzkabini ir pakeli i virsu ir atsoka.
Reikes pabandyt graziai isimt.

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6789: 2012 Sausio 14, 20:17:00 »
Lieka 8l, jei quattro - 6. Kiek dar nuvažiuosi - nelygu kaip važiuosi :)
pas mane quatro, bet tikrai anksti uzsidega, 10 litru, o gal ir daugiau dar buna.

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6790: 2012 Sausio 14, 21:24:44 »
Kai uzsidega rezervas:
Mieste rodo 60 km , bet kai rodo 0 , dar pravaziuoju ~50 km (uzmiestyje).
A4 B6 2.5 TDi quattro

Neprisijungęs Edgaras

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6791: 2012 Sausio 14, 22:48:22 »

Nu LCD yra firmos magneti marelli ir ten turi kistis fyske kad jis rodytu, nu pajungimo fyske kuri turetu buti per viduri, servise sake kad ji yra nupjauta ir reikia pirkti nauja LCD.
Tai sakau gal zinotumet is kur ji gauti? magneti marelli

Va toks LCD displejus tik kad ne jager bet magneti marelli ir b5 audines skydelis
Nu as kaip suorantu, tai tau ne fyske, o ekraniuko kontaktai nupjauti, o jei reikia ekraniuko, tai www.atomis.lt Kaune kreipkis, jie perlituoja ekraniukus ir pan, treciadieniui ir as uzsiregistravau, vaziuosiu keist, nes pas mane jau ne tik kad vos rodo, bet ir trumpina :)
[/quote]

Dekui, pasiskambinsiu jiems pirmadieni ir susitarsiu :)

O dabar Kaune gal kokiu smagiu aiksteliu zinote?

Neprisijungęs Renaldas

• Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6792: 2012 Sausio 14, 23:01:40 »

pabandyk pasikeisti saugikli perikurkes  ;)

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6793: 2012 Sausio 15, 02:40:39 »
gal kas zinote ar a4 b6 sedano ir universalo galiniai bamperiai vienodi? vizualiai, tai labai panasus, o kaip yra istikro?

Neprisijungęs JOHNN

• Įrašai: 72
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6794: 2012 Sausio 15, 12:10:11 »

O kur isvis gauti toki prikuriteli? Pas mane jis kazkoks mazas labai ir jokie kiti is as 4 netinka(per strori, nelenda). Gal kas su panasia problema susidure? :D

Neprisijungęs ExiS

• Įrašai: 845
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6795: 2012 Sausio 15, 14:05:19 »

O kur isvis gauti toki prikuriteli? Pas mane jis kazkoks mazas labai ir jokie kiti is as 4 netinka(per strori, nelenda). Gal kas su panasia problema susidure? :D

audicentras

Neprisijungęs Buba

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6796: 2012 Sausio 15, 14:54:51 »

O prikurkes saugiklis, randas ten kur visi saugikliai?

Neprisijungęs Renaldas

• Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6797: 2012 Sausio 15, 15:43:34 »

O prikurkes saugiklis, randas ten kur visi saugikliai?

pas b6 audine prie wisu saugikliu o pas tawe nzn kokia audike ir seip ant saugikliu dangtelio dazniausei buna surasyta kuris saugiklis kam skirtas  ?!?

Neprisijungęs Andrius_834

• Įrašai: 134
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6798: 2012 Sausio 16, 13:42:19 »
Dar 1 laidą radau centrinėje konsolėje :)
13 kontaktų apvali jungtis (kontaktai išdėlioti 4x3 +1), gan storokas laidas. Gal čia originaliam magui skirta? Ne antena kokia? Antenos laido taip ir neradau :D o norėtųsi pasijungt, visą laiką mp3 tai neklausysi... :)

Greiciausiai kompaktu dezes pajungimas, imesk fotke bus aiskiau.

Tikrai, cd-changerio pajungimas. Kitas galas bagažinėje palei viršų matosi. Bet tai kur tada antena tvaju mat  8:8

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6799: 2012 Sausio 16, 13:49:20 »
Dar 1 laidą radau centrinėje konsolėje :)
13 kontaktų apvali jungtis (kontaktai išdėlioti 4x3 +1), gan storokas laidas. Gal čia originaliam magui skirta? Ne antena kokia? Antenos laido taip ir neradau :D o norėtųsi pasijungt, visą laiką mp3 tai neklausysi... :)

Greiciausiai kompaktu dezes pajungimas, imesk fotke bus aiskiau.

Tikrai, cd-changerio pajungimas. Kitas galas bagažinėje palei viršų matosi. Bet tai kur tada antena tvaju mat  8:8

Tur but nelabai supranti rusu kalba , kad taip rasai, arba galvelej nulis smegenu  (!?)