Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 skyrius  (Skaityta 933353 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 skyrius
« Atsakymas #6150: 2011 Spalio 26, 19:15:27 »
supratau tik kad isijungia jei uzkurimo momentu slangose temperaura nesiekia 5 laipsniu celcijaus :) daugiau rusu kalbos neikertu :D

Atrodo viska paaiskinau, kur stovi tos reles , saugikliai, kaip patikrinti grandine, bet tu vel ta pati klausineji  :-{ Kad patikrinti toliau, nusipirk bent testeri uz 20 lt. su kontrolke visko nepatikrinsi.

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6151: 2011 Spalio 26, 19:33:54 »
saugikliai sveiki tie visi.. maitinimas i reles ateina...

Neprisijungęs juoda_plunksna

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6152: 2011 Spalio 27, 12:59:10 »
Sveiki,
Nenoriu kurt naujos temos tai paklausiu čia, gal kas kokių protingų minčių turės. Turiu 1997 A4 su 1.8T tiptronic'u. Škias vakar išvažinėjant iš kiemo atbulom kažkas negarsiai pokštelėjo po apačia ir pradingo pavaros  -*- Skydelyje jokia lemputė neužsidegė. Kokią beįjungčiau, nejuda iš vietos, tik, jei buvo šiek tiek užduota gazo ir jau krentant apsukoms jungiu į P, pasigirsta traškėjimas, kuris nutyla apsukoms nukritus  :V Tepalo balos nėra. Ryt varau į servisą, bet gal kas turit kokių minčių kame replės čia?  (v)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6153: 2011 Spalio 27, 13:02:10 »
Granata arba pusašis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6154: 2011 Spalio 27, 13:03:50 »
Granata arba pusašis

Granata iki šiol nė trekšt. O pusašis gali taip staigiai lyg niekur nieko nusprogt?  :O

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6155: 2011 Spalio 27, 13:10:18 »
Sakai pradeti tave bauginti didelemis kainomis? :D
Galima zinoma... Bet gal isijunges begi pasiziurek palindes ar nesisuka koks pusasis, o masina stovi vietoje.

Patarciau rankini del viso pikto uztraukti :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6156: 2011 Spalio 27, 13:13:09 »
Tai tom kainom jau morališkai pasiruošiau, nors tikiuos kažkokio stebūklingai neskausmingo varianto  :-] Nu gerai, jei pusašis, tai neturėtų traškėt man įjungus pavarą gazuojant? Dabar gi įjungiu ir nieko. Nei traška, nei juda iš vietos. Sutraška tik į P atgal įjungus ir tai tik kol apsukos nukrenta.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6157: 2011 Spalio 28, 00:52:40 »
Tai ir pasakiau stebuklinga labai nebrangu varijanta - bet netiko, per pigus turbut :-]

Neprisijungęs Andrius19

• Įrašai: 740
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6158: 2011 Spalio 28, 09:41:44 »
Ar skiriasi a4 b5 avanto ir sedano galiniu dureliu abloskes? Beje ieskau avanto galiniu duru abloskiu, salonas medziaginis standartines tos spalvos.
Hmmm, tai ar tokios pat jos?

Va man irgi domina , nes pas mane sedane nera galinese durise koloneliu , o zinau kad buna, tai ar perkant atkreitpi demesi ar avantas ar sedanas?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6159: 2011 Spalio 28, 14:38:40 »
Tai ir pasakiau stebuklinga labai nebrangu varijanta - bet netiko, per pigus turbut :-]

Ir vis dėl to buvai teisus - granata (+) Pasirodo, kai prieš tai tvarkė važiuoklę, išsiėmė amortizatorių. Beimant išsimovė ar kaip ten ta granata. Aišku, to nespastebėjo, surinko viską atgal ir tipo viskas. O tada tik pyst ir yra  (z) Tai dabar viskas sutvarkyta, galima riedėt toliau :s Taip kad liūdna istorija su laiminga pabaiga  :D

Neprisijungęs Imbocilas

• Įrašai: 198
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6160: 2011 Spalio 28, 17:21:23 »
A4 iki 2001 yra toks dalykas kaip orginalus guminiai kilimeliai? Jei taip, tai koki linka numeskit nerandu niekaip...

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Intr3cT

• Įrašai: 164
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6162: 2011 Spalio 30, 14:19:18 »
Sveiki, turiu klausima koki geriau pilti tepala dyzeliui. kalba eina apie audi a4 b5 1.9tdi 66kw. Laukiu atsakymu.

Neprisijungęs Gintariokas

• Įrašai: 440
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6163: 2011 Spalio 30, 17:30:34 »
Sveiki pasikeiciau audi a4 1.9tdi 81kw dirza bet po keitimo neina masinos uzvest nei starteriu nei traukiant. Visas mietkes pagavau pagal auto data. Gal patarimu turit  kas dar gali but? ar kaip kitaip mietkes statosi nei pagal auto data? beje buvau isardes visa prieki gal yra koks laidas kurio nepajungus nesivestu masina? Ir dar sukant starteriu ruksta dumai pro egr ir pro duslintuva tokie sviesiai melsi

Neprisijungęs Intr3cT

• Įrašai: 164
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6164: 2011 Spalio 30, 17:48:09 »
Gal kas zinot kas gali buti ant degimo rodo puse bako kuro o pavaziavus kokius 10km viena padala zemiau. kas tai galetu buti?

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6165: 2011 Spalio 31, 00:18:39 »
Sveiki pasikeiciau audi a4 1.9tdi 81kw dirza bet po keitimo neina masinos uzvest nei starteriu nei traukiant. Visas mietkes pagavau pagal auto data. Gal patarimu turit  kas dar gali but? ar kaip kitaip mietkes statosi nei pagal auto data? beje buvau isardes visa prieki gal yra koks laidas kurio nepajungus nesivestu masina? Ir dar sukant starteriu ruksta dumai pro egr ir pro duslintuva tokie sviesiai melsi

tiksliai negarantuoju, bet man rodos, kad busi nepataikes metkiu sugaudyti.

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6166: 2011 Spalio 31, 00:19:33 »
Gal kas zinot kas gali buti ant degimo rodo puse bako kuro o pavaziavus kokius 10km viena padala zemiau. kas tai galetu buti?

gal plude grybauja.

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6167: 2011 Spalio 31, 00:40:01 »
sveiki. pas mane paprasti raktai, be mygtuku ir neuzlenkiami ir auto rakinama tik su rakteliu,
Ar butu imanoma padaryti sitoki rakta, ir, kad atrakintu duris su tuo pulteliu?
1997 a4

Neprisijungęs JOHNN

• Įrašai: 72
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6168: 2011 Spalio 31, 00:42:30 »
Sveiki, reiktu patarimo :)
Taigi, situacija tokia. Pas mane A4 facelifte yra problema su posukiais,ijungus nemirksi labai daznai(dega pastoviai), sutrenki biski i rele ir atsigauna ir vel uzeina ir taip toliau.
Girdejau, kad ja isemus ir pravalius vidaus kontaktus padeda, tai va, prie to pacio noreciau detis visur LED lemputes, na o daugumai zinoma, kad jas idejus i posukius, rele per daznai pradeda mirkseti, nes del mazu LED watu rele galvoja, kad nera arba perdegus lempute.  Kokie sitos problemos sprendimo budai? Nesti pas koki elektroncika, kad kita tranzistoriu idetu ar kaip? Prie paciu lempuciu galima ka nors padaryti?

Neprisijungęs JOHNN

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6169: 2011 Spalio 31, 00:47:42 »
sveiki. pas mane paprasti raktai, be mygtuku ir neuzlenkiami ir auto rakinama tik su rakteliu,
1997 a4

Turetu viskas ok buti,uzsisakai rakta is ebay ar tai dar kur, tau griovelius ispjausto raktininkai, o pati pulteli tai reiks priristi, to paprasyk kas supranta, kiek zinau tam reikia viena rakteli i spynele laukine, uzsirakinti, tada kitas raktelis i vidine ir ten paspaudus kazkuri pultelio mygtuka prisirisa raktas. Bet cia gal reiktu kad kas su daugiau ismanymo pasireikstu :)

Neprisijungęs justinas89

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6170: 2011 Spalio 31, 03:25:33 »
1997 a4

Pats sau dariausi toki dalyka - is e-bay rakta siunciau , pas raktininkus isfrezavo griovelius ir tuopaciu idejo imobilaizeri i rakta , nes jis visiskai tuscias buvo. viso to pasekoje man raktas kainavo 120lt (30lt rakto ruosinys , 90 frezavimas+imobilaizeris). Mano atveju knopkes ant rakto neveikia - raktas be schemmos viduje , imanoma jas padaryti veiksnias , bet jau reikalinga pasukt galva kaip ir ka ten idet :)

Neprisijungęs JOHNN

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6171: 2011 Spalio 31, 03:34:55 »
Sveiki, reikia pagalbos.
Mano Audi A4 2.5 TDi 1999 neveikia dalis salono apsvietimo(raudono). Apsvietimas prie oro iputimo angu, ant salono apsvietimo mygtuku, ant rukiniu zibintu  ir asr knopkiu, tai pat prie faru aukscio reguliavimo. Kas gali buti? Kazkur fiske kokia nepajungta ar saugiklis? Prisegu foto, kad butu aiskiau. 

Uploaded with ImageShack.us

Vis dar reikia pagalbos :)
Potenciometras reguliuoja tik skydeli ir klimatroniko ekraneli(bet ne jo knopkes) Sviecia langu knopkes, bet ju taip pat nereguliuoja. Visa kita, rukiniu, ASR knopkes nesviecia, lempuciu lubuose knopkes nesviecia ir pns. Nezinau kur kreiptis, gal kas ka patartumet, kas nebrangiai vilniuje atrastu man kur yra beda?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6173: 2011 Spalio 31, 09:06:47 »
Gali dar pasitikrint pagal šitą: http://img59.imageshack.us/img59/5160/20848469xmlxsl2.pdf
bet esmė visur ta pati: prieš ardant pagauni mietkę ant smagračio, fiksuoji siurblį ir paskirtymo veleną. Laidų prieky nėr tokių, kad atjungus neužkurtum

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6174: 2011 Spalio 31, 09:11:50 »
Gali dar pasitikrint pagal šitą: http://img59.imageshack.us/img59/5160/20848469xmlxsl2.pdf
bet esmė visur ta pati: prieš ardant pagauni mietkę ant smagračio, fiksuoji siurblį ir paskirtymo veleną. Laidų prieky nėr tokių, kad atjungus neužkurtum

O po visos sios proceduros, prasuki is rankos kokius 3 ratus ir vel tikrini mietkes.