Sveiki,
Ruošiuosi įsigyti automobilį. Esu išsirinkęs du variantus: Chrysler Stratus arba Audi A4, tačiau kažkaip labiau norisi Audi vien dėl to, kad Audi yra "vokietukė" ir neturėtų būti didelių problemų su detalėmis, taip pat kuro sąnaudos yra mažesnės. Automobiliui planuoju išleisiti iki 1500EU, tik su benzininiu varikliu su vidutinėm kuro sąnaudom 7~9ltr, klimato kontrole, labiau norėtusi universalo ir beabejo tik su mechanine pavaru dėže.
Norėčiau pas jus, audi A4 turrėtojus sužinoti kuo skiriasi kėbulai 8D ir B5? Ar įmanoma rasti auto su mano minėtom charakteristikom iki 1500EU? Taip pat, kokį variklį geriau rinktis 1.6 i (101 Hp), 1.8 20V (125 Hp), 1.8 20V quattro (125 Hp), 1.8 20V Turbo (150 Hp), 1.8 20V Turbo quattro (150 Hp), 1.8 Turbo (180 Hp), 1.8 Turbo quattro (180 Hp)? Nes manau, kiekvineas variklis turi kokių nors sau būdingų kaprizų. Kiap dėl Audi A4 pakabos?
Gal galite patarti į ką pirmiausia reikia atkreipti dėmesį perkant tokį automobilį, kokį variklį rinktis, kokios šio modelio pagrindinės silpnybės, pagrindiniai gedimai, kas greičiausiai, dažniausiai genda ir koks kasmetinių investicijų kiekis lt? Bei gal turite kokių kitokių patarimų apie šitą auto, na žodžiu paaiškinkite man "žaliam",kaip įsigyti gera, tvarkingą ir prižiūrėtą šios markės automobilį laimingas
Nekantriai lauksiu jūsų atsakymų.