Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 skyrius  (Skaityta 915622 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Ats: Audi A4 skyrius
« Atsakymas #7175: 2012 Birželio 17, 22:29:22 »
Maziau pasitikekit ta autodata, ten viskas labai ,,pavirsutiniska"
Ir baikit apie tas a6, ne vieta apie jas diskutuoti. O A6 nei 1,9 nei 2,0 dyzeliu su Q neteko dar niekur matyti.

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7176: 2012 Birželio 17, 22:44:40 »
ar apie a6 ar apie a4 sneketumem, faktas kad galima vietoj 2,5 idet 1,9, svarbiausia visa komplekta imti ir panasiu metu, as pats vazineju su 1,9  Q. vazinejau ir su ne Q ir su 2,5 ir galiu drasiai teigti kad traukos per akis pas 1,9 ir skirtumo tarp Q ir ne Q didelio nera, o lyginant su 2,5, tai 1,9 81kw nenuvarytas ir protto ribose pacipuotas, daro 2,5 i vienus vartus, as jau nesneku apie kuro sanaudas ir seip visa eksplotacija, siurblius, dirzu keitimus ir t.t.

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7177: 2012 Birželio 17, 22:50:50 »
ir dazniausiai 4motion eina su 66kw

4motion Golfai eina su visais 1,9 motorais. 90, 101, 130 ir 150ag...

Geriausia kai "zinovai" pradeda diskutuoti del vienokios ar kitokios masinos ir spelioti kodel vokietis dare taip o ne kitaip :) Isgirsti ko negirdejes...

Nebetersiam temos....ir griztant prie jos noreciau uzduoti toki klausima:

Audi A4 B5 81kw - vaziuojant ramiai 4 bei 5 begiu, duodant gazo ties 2000 apsuku vos juntamai sudreba visa masina. Drebejimas dingsta 2150 ar tai 2200rpm...ir juntamas tik 4 arba 5 begiu. Kokia galetu buti viso to priezastis?

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7178: 2012 Birželio 17, 22:58:54 »
smagratis, granatos, ratai, fwd?

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7179: 2012 Birželio 17, 23:02:26 »
smagratis, granatos, ratai, fwd?

Priekis varomas. Ratai r17 225/45. Tiksliai negaliu pasakyti bet su r15 buvo tas pats kiek atsimenu. Nors 100% negaliu pasakyti... Vaziuokle visa visiskai be trukumu. Smagratis...hm...man igi buvo tokia mintis, bet kodel? Masina nechipuota...rida tikrai nesukta - 260k...

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7180: 2012 Birželio 17, 23:17:40 »
Priekis varomas. Ratai r17 225/45. Tiksliai negaliu pasakyti bet su r15 buvo tas pats kiek atsimenu. Nors 100% negaliu pasakyti... Vaziuokle visa visiskai be trukumu. Smagratis...hm...man igi buvo tokia mintis, bet kodel? Masina nechipuota...rida tikrai nesukta - 260k...
del ridos naivus tu :) bet neesme, o tau butent prie tokiu sukiu vibracija? nesvarbu kokiu begiu kaip supratau, tuomet tikrai ne vaziuokle ir ne ratai kalti, pas mane irgi taspats, o su chipu isvis ziauri vibracija jei uzspaudi, tik pas mane prie 1800 kazkur,
teisingai sakai todel ir norisi issiaiskinti ka reikia padaryt kad tureti sau patinkanti 1.9 tdi ir Q vienoje masinoje?:) ( aisku as kalbu apie c5, nors cia b5 forumas :)
bet ne vienas taip ir neatsake kas tinka perdarinejan 2.5q i 1.9q ko reikia , ko nereikia kas tinka ir t.t. ?:)
reiks dezes, reduktoriaus, priekinio televizoriaus, radiatoriu, ir viso gyvatyno aplink varikli

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7181: 2012 Birželio 17, 23:25:02 »
del ridos naivus tu :)

Jeigu dar pabreziau, kad rida tikra tai reiskia ji tikra. Jei nebuciau tikras tai "nesisvaistyciau" tokiais teiginiais :) Nesu vakar gimes :)

Nu man sudreba tik 4 ir 5 begiu...gal "dreba" ir zemesniais begiais taciau gal to nesijaucia. Nu progai pasitaikius pabandysiu sau ramiai visais begiais...

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7182: 2012 Birželio 17, 23:31:28 »

o kardanas tinka is  2.5? :)
reik matuot, sito negaliu pasakyt, greiciausiai reiks taikyt arba gamintis kita

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7183: 2012 Birželio 17, 23:33:02 »
Jeigu dar pabreziau, kad rida tikra tai reiskia ji tikra. Jei nebuciau tikras tai "nesisvaistyciau" tokiais teiginiais :) Nesu vakar gimes :)

Nu man sudreba tik 4 ir 5 begiu...gal "dreba" ir zemesniais begiais taciau gal to nesijaucia. Nu progai pasitaikius pabandysiu sau ramiai visais begiais...
matai 4-5 begiais gaunasi didziausia apkrova varikliui, kuo toliau tuo vibracija dides, automatiskai prades jaustis ir zemesneis begiais

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7184: 2012 Birželio 17, 23:39:18 »
matai 4-5 begiais gaunasi didziausia apkrova varikliui, kuo toliau tuo vibracija dides, automatiskai prades jaustis ir zemesneis begiais

Bet kodel? Juk ne visos masinos taip suvibruoja? Jeigu cia butu smagracio beda, tai gal pvz ant laisvu jaustusi "barskejimas" kartas nuo karto? Ar klystu?

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7185: 2012 Birželio 17, 23:49:07 »
Bet kodel? Juk ne visos masinos taip suvibruoja? Jeigu cia butu smagracio beda, tai gal pvz ant laisvu jaustusi "barskejimas" kartas nuo karto? Ar klystu?

''Sveikinu'', turi bosch siurblio elektrines dalies liga. Pamegink ant vietos nevaziuojant nulaikyt ta intervala kuremia trukcioja. Jei nenulaikysi, tada gali kaltint pedalo potenca arba siurblio elektrine dali.

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7186: 2012 Birželio 17, 23:54:54 »
nu aisku ne visos taip vibruoja, mano irgi nevibravo kol nepacipavau :) nebutinai turi barsketi, buna kad ant laisvu visa masina purtosi (kalbu apie visiskai subirejusi smagrati) tokiu atveju vibracija keiciasi arba dingsta ismynus sankaba, na o pas tave panasu kad bus pati pradzia,
''Sveikinu'', turi bosch siurblio elektrines dalies liga. Pamegink ant vietos nevaziuojant nulaikyt ta intervala kuremia trukcioja. Jei nenulaikysi, tada gali kaltint pedalo potenca arba siurblio elektrine dali.
ir kuom tai susije su aukstesniais begiais? mano atveju ir 3 ir 4 ir 5 prie tu paciu sukiu :)

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7187: 2012 Birželio 17, 23:59:49 »
tuom kad jis turbut dar netikrino zemesniais begiai  turbut jei tai tik pradzia, o ir zemais begiais tokiu apsuku praktiskai niekas nelaiko. As tik darau prielaida, bet jei apsuku neiseina nulaikyti tai galima pamirsti smagrati. Jei apsukos nulaikomos, tada mano spejimas nepasitvirtino. Pats ta beda turejau ir cia labai dazna beda yra siu motoru.

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7188: 2012 Birželio 18, 00:02:21 »
beje jei tai smagratis tai kuriant masina turi negraziai pradet darba, o gesinant irgi tas pats. Uzkeliant apsukas ir joms krentant vel pergazavus masina jei susipurto nenaturaliai, vadinasi kazkas su smagraciu. Taip pat turejau ir tokia beda, tai siuos simptomus puikiai zinau.

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7189: 2012 Birželio 18, 00:04:48 »

O, cia jau rimtesne isvada...Dabar tik susimasciau. Reikes pabandyti.

Aisku neatmetu ir Kubiko versijos.

Nezinau ar susije, bet pakeitus dirzus, dirbant ant laisvu atsirado kleksejimas, nepastovus, kartais atsirandantis ir neritmiskas. Iskart grizau pas meistrus kurie keite ir liepiau tvarkyti nes pries tai to nebuvo. Meistrai is pradziu klause klause, nesuprate kame reikalas bande "mazintis" tipo ko tu cia nori gal buvo taip ir pries tai, bet man neatstojus isivare masina atgal i garaza...Neturejau laiko laukti, tad neziurejau ka jie ten dare. Atvaziavus pasiimti masinos kazka neaiskiai burbtelejo apie siurbli...garsas buvo dinges..kazkaip sutvarke. O as taip ir nesuzinojau priezasties.

P.S. degimas buvo OK kai buvo atsirades tas garsiukas.

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7190: 2012 Birželio 18, 00:07:55 »
beje jei tai smagratis tai kuriant masina turi negraziai pradet darba, o gesinant irgi tas pats. Uzkeliant apsukas ir joms krentant vel pergazavus masina jei susipurto nenaturaliai, vadinasi kazkas su smagraciu. Taip pat turejau ir tokia beda, tai siuos simptomus puikiai zinau.

Man savo A6 uzkuriant kokias 2 sekundes variklis vos vos kalena negraziai, po to susitvarko. Bet kaip speju tai del tepalo sukelimo. Tu ne toki "negrazu darba" turi omeny?

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7191: 2012 Birželio 18, 00:08:43 »
pas mane apsukos viskas ok, katik bandziau, beto nesmaugiant vibracijos kaip ir nesijaucia, tik gerai spustelejus jauciasi gan stipriai, o isidejus remapintas mikruskes vibracija pdideja labai stipriai( trauka taipat :) ) tai uztat nelabai noriu tiket del siurblio
vat kad kas paskytu kodel kura srebia kibirais pas  mane, tai butu super, diagnostika nieko neparode

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7192: 2012 Birželio 18, 00:33:13 »
Man savo A6 uzkuriant kokias 2 sekundes variklis vos vos kalena negraziai, po to susitvarko. Bet kaip speju tai del tepalo sukelimo. Tu ne toki "negrazu darba" turi omeny?
Na jei dvi sek kalena tai manau smagratis cia neprieko.

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7193: 2012 Birželio 18, 00:37:03 »
O, cia jau rimtesne isvada...Dabar tik susimasciau. Reikes pabandyti.

Aisku neatmetu ir Kubiko versijos.

Nezinau ar susije, bet pakeitus dirzus, dirbant ant laisvu atsirado kleksejimas, nepastovus, kartais atsirandantis ir neritmiskas. Iskart grizau pas meistrus kurie keite ir liepiau tvarkyti nes pries tai to nebuvo. Meistrai is pradziu klause klause, nesuprate kame reikalas bande "mazintis" tipo ko tu cia nori gal buvo taip ir pries tai, bet man neatstojus isivare masina atgal i garaza...Neturejau laiko laukti, tad neziurejau ka jie ten dare. Atvaziavus pasiimti masinos kazka neaiskiai burbtelejo apie siurbli...garsas buvo dinges..kazkaip sutvarke. O as taip ir nesuzinojau priezasties.

P.S. degimas buvo OK kai buvo atsirades tas garsiukas.

O siurbli pastate pagal kompo parametrus, ar cia meistrai kurie dirba be diagnostikos? Nenoriu as cia prikalbet, bet jei buvo klaksejimas, tai pastumde siurblio galva ir pradingo tas klaksejimas. Idomu kokius parametrus paliko ar is akies pastumde ar su kompu.

Neprisijungęs dalyviz

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7194: 2012 Birželio 18, 08:23:36 »
blin paluzo galine spyruokle mano audelos, kazi kokiu modeliu eina dar? pas mane a4 b5 1,9quattro karavanas. ant spyruokles 2 balti taskai ir 2 roziniai, nemates dar tokio zymejimo  (z)

Neprisijungęs qwasd

• Įrašai: 252
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7195: 2012 Birželio 18, 22:47:13 »
Sveiki gal kas galit numesti shemute kaip eiliskumo tvarka keiciasi generatoriaus dirzelis a4 1.9tdi 66kw 95m

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7196: 2012 Birželio 19, 00:16:37 »

Atleidi itempeja su T raide jis ant spyruokles. Ir nuimi dirza. Ispeju kad itempejo varztas megsta nusisukti, taip kad buk atsargus
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Birželio 19, 00:23:28 sukūrė ramsung »

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7197: 2012 Birželio 19, 00:24:53 »
blin paluzo galine spyruokle mano audelos, kazi kokiu modeliu eina dar? pas mane a4 b5 1,9quattro karavanas. ant spyruokles 2 balti taskai ir 2 roziniai, nemates dar tokio zymejimo  (z)
b4 dar tinka, seip neziurek i ta zymejima, pasiimk 2 is tos pacios masinos ir ok  bus, vienos nekeisk

Neprisijungęs dalyviz

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7198: 2012 Birželio 19, 09:36:40 »
nebus paskui susedes galas? o fwd tokios pat ar reik Q butinai ieskot?

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7199: 2012 Birželio 19, 09:44:38 »
Q butinai