Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 skyrius  (Skaityta 952594 kartus)

Neprisijungęs kaTo

• Įrašai: 69
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 skyrius
« Atsakymas #6900: 2012 Vasario 02, 22:46:03 »
Chebra prasau patarimo.. Va susiduriau su tokia beda, tai pabandysiu paaiskint, gal kas pagelbet galesit ar patarimu duosit.. A4, 1,9TDI 85kW 2000m.

Is pat pradziu pakelus apsukas prie 3k ishsijungdavo turbina, bet ne visada.. Po to uzgesinus varikli ir uzvedus, ji veikdavo.. Diagnostika padarius mesdavo tik Oro srauto matuokles klaida. Ja istrynus ir vel masina uzvedus pagazavus ji neatsirasdavo, bet po kurio laiko ji vel islysdavo. O vakar pasikeitus oro filtra turbinos isvis nesijaucia lyg neveiktu db ji isvis.. Buvau atjunges oro srauto matuokle (bet akumuliatorius nebuvo atjungtas) ir keisdamas filtra tikrai sujudines vakumines slangeles buvau.. Tai kame cia gali but problema?? Ar vakumines slangutes kaltos, nes jas paspaudinejus jos jau tokios kietos beveik visos.. Bet nlb eina iziuret visu, nes pasislepia po turbos slangom. Ar gali but kalta oro srauto matuokle?? Gal todel kad atjunges buvau ji kazkoki gryba pjauna ? Diangnostikos nedariau dar..

Ir dar klausimas. Gal kas turit VAG-COM programa veikiancia ir galetumet atsiust? ?Nes turiu kinietishka laida 409.1 per ebay gauta tai bandyciau pats jungtis prie kompo.

Geometriją laikas valyti...

Negi taip iskart galejo geometrija uzsinesht?? Kad eme ir dingo trauka?? Pencininko rezimu nesivazinedavau, megdavau ir uzmint ant pedalo..