gal blokas be asr/asc idetas (t.y. kai keite)
Blemba liudna tada butu, o kitu bedu negali buti? Gal kas susidures su sia problema rimciau? Kaip reikia suzinoti koks blokas stovi ir kur jis? Ar Diagnostika ta pasakytu?
Diagnostika tai pasakytu, bet jei ratus leidzia prasukinet, tai reiskiasi veikia pas tave tas asr, nes kaip jungi mygtuka ir isijungia lempute skydely su asr, tada galima ratus prasukt, o pvz ziemos metu nenuspaudus to mygtuko duok gazo, tai tik daugiau reks variklis, o ratai prasisukines impulsyviai, taip kad pradziai paziurek dioda, arba jei turi galimybe kompa pasijunk
Nesuprantu tada as kazko. Nu lupu gaza, prasuka ratus, pirma, antru begiu. Pas teva ASR A6 1998 veikia pastoviai, tik paspaudus mygtuka jis issijungia ir uzsidega skydelije ASR lempute, tai kodel tu sakai kad pas mane veikia? Pas mane ta knopke spaudi kiek nori, nera jokio pokycio. Zodziu reikia daryti diagnostika ir ziuret ABS bloka?
Dar klausimas forumieciams. A4 skydelis issiema nenuemus vairo? Ar vis del to reikia knistis? Atjunginet airbagus ir panasiai?
Toliau deklas daiktam virs rankinio(ARMREST) nusiema atsukus tris varztus po pelenine gale kur yra ar dar kazkur pritvirtintas?
Noriu kita nusipirkti, nes pas mane dangtelis suluzes ir nelabai jis ten sutvarkomas, tai kokiam srote kita pasiimciau.
Ir kokiu srotu gal kas galit parekomenduoti vilniaus mieste, kad nebutu labai toli ir turetu nemazai Audi A4? Reikia smulkmenu tokiu kaip prikuritelis ar akumuliatoriaus dantelis
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/00-02-Audi-A4-S4-B5-Front-Hood-Battery-Cover-OEM-/270832992665?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3f0ee78199#ht_4525wt_927