Sveiki kolegos

Turiu ir as dabar tokia nemaza beda su savo a4 B5+ 2000m. Kaip buvo liutys pries kelias dienas pas mane miestuke,gana nemazai palijo ir aisku as tuo metu vaziavau namu link per nemazas balas. Vakar masinos nejudinau,o siandien pradejau vaziuot ir pastebejau, kad greitis maksimum iki 35 ar 40 pakyla ir krenta rodykle negyva,kilometrai tuo metu taip pat nesivercia nei bendros ridos,ne tos nunulinamos, per klima pirmas kanalas rodo nulius, kai ijungiu greicio kanala,tai jis elgiasi taip pat,kaip spidas,t.y. kai uzmini, nukrenta ant nulio, klaidu dar nenuskaitinejau su kompu, galvoju gal ryt varyt, bet prie progos gal kas tures kokiu patarimu ir minciu, nes pas mane meta viena klaida visada beveik,tai turbinos voztuvas tipo grybauja,nuoraso neturiu tos klaidos,tai nepasakysiu kokia jinai ten tiksli,bet man kaip nuskaitinejo klaidas praejusiais metais,tai meistriukas pasake,kad prades po kurio laiko del to dinginet greitis ir reikes restauruot turba, tai prie to paties norejau paklaust,ar jis nenusisnekejo,ar taip vis tik gali but, nors siaip neblogas jis meistras,pas ji klientu netruksta, ypac ridai atsukt

Kitas variantas butu toks,kad forume jau skaitinejau ir vienam kolegai kazkas buve panasaus,kaip jis per bala pervaziavo ir jam greicio daviklis suslapo,tai jis ji pravale,nusveite ir tada jau viskas kaip ir tvarkoj buvo, tai vel gi klausimas butu toks, kur randasi tas greicio daviklis, keik zinau prie greiciu dezes,bet gal kas turit kokia schema ar nuotrauka ar kur manuale yra parodyta,tai buciau dekingas jei kas numestu kazka panasaus,nes vis tik gal pirmiausia galvoju ta davikli pakrapstyt ir tada jau jei nieko nesigaus,tai nuvarysiu pajungsim prie VAG'o, vos nepamirsau, pas mane 2,5 tdi 110 kw variklis ir aisku 6 begiai

Tikiuosi bus kokiu protingu patarimu