Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 skyrius  (Skaityta 952687 kartus)

lodorius

• Svečias
Re: Audi A4 skyrius
« Atsakymas #3525: 2010 Birželio 05, 01:04:20 »
http://www.visalietuva.lt/imones/info/rolkeda-uab Dar nepakeitė, dar keis, bet kainą tokią nurodė.

Neprisijungęs ExiS

• Įrašai: 845
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3526: 2010 Birželio 05, 10:50:54 »
http://www.visalietuva.lt/imones/info/rolkeda-uab Dar nepakeitė, dar keis, bet kainą tokią nurodė.

cia panevezi, vilniuj tokiu kainu nerasi  (!?)

Neprisijungęs Irmutisbdr2

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3527: 2010 Birželio 07, 12:28:46 »
Sveiki. Gal kas žino kodėl mano a4 1,9tdi 95m. spidometre nerodo lauko tenperatūros. Kaip padaryti kad rodytų? Gal kokį saugiklį reik ikišt tik nr nežinau?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 07, 12:30:28 sukūrė Irmutisbdr2 »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3528: 2010 Birželio 07, 12:31:27 »
arba davikli susitvarkyti, seip spelioti cia ilgai galima kas, kodel, kaip...

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3529: 2010 Birželio 07, 13:10:15 »
Sveiki. Gal kas žino kodėl mano a4 1,9tdi 95m. spidometre nerodo lauko tenperatūros. Kaip padaryti kad rodytų? Gal kokį saugiklį reik ikišt tik nr nežinau?
O is kur zinai, kad turi rodyti? Ekranelis bent yra  :D

Neprisijungęs Irmutisbdr2

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3530: 2010 Birželio 07, 15:01:04 »
O is kur zinai, kad turi rodyti? Ekranelis bent yra  :D
jo ekranėlis yra.

Neprisijungęs ExiS

• Įrašai: 845
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3531: 2010 Birželio 07, 17:24:34 »
O is kur zinai, kad turi rodyti? Ekranelis bent yra  :D
jo ekranėlis yra.

o is kur esi toks isitykines, kad ekranelis yra? ten gali buti plasmase uzdengta. o siaip jei yra tai lempute gali buti perdegus but.
Paieskok forume, neperseniausiai sia tema kalbejome vienoje temoje

Neprisijungęs lauris234

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3532: 2010 Birželio 07, 17:41:43 »
Sveiki Noreciau informacijos apie Audi A4\avant 2.5 TDI Quattro. Zadu pirkti nauja automobili ir kiek ziurejau labai patiko A4\Avant 2.5 TDI gal galetumet pasidalint informacija kokios bedos ir kaip su vazuokle ir t.t kuo daugiau info tuo smagiau butu paskaityti. Ir ka siulitumet ar 1.9 ar 2.5 kas geriau butu. Dekuj labai uz atsakymus   ir sugaista laika.  ;)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3533: 2010 Birželio 07, 17:47:02 »
Sveiki Noreciau informacijos apie Audi A4\avant 2.5 TDI Quattro. Zadu pirkti nauja automobili ir kiek ziurejau labai patiko A4\Avant 2.5 TDI gal galetumet pasidalint informacija kokios bedos ir kaip su vazuokle ir t.t kuo daugiau info tuo smagiau butu paskaityti. Ir ka siulitumet ar 1.9 ar 2.5 kas geriau butu. Dekuj labai uz atsakymus   ir sugaista laika.  ;)
issidalinta viskas jau senai, tu paieska pasinaudok ir savo laika gaisk, o ne musu gaisink.

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3534: 2010 Birželio 07, 23:20:49 »
Bandyta pereit TA chemijos gatvėje kaune ir tokia smulkmena, kaip blogai sureguliuotos šviesos :D
Vat bajeris tame, kad aukštis ir tt geras, ilgos viskas ok, halogenai taip pat.
Bet trumpūjų vairuotojo pusės lešio kažkoks kampas blogas, su tuo aparatu žiurėjo ir ten skaičiai laipsniais ar kažkuo ~2.4 dešinės, o kairės va taip rodė "-----", man jis sako kad lemputė blogai šviečia ir lūžio nėra bbz kas ten yra, nors lemputės abi vienodos philips, kaip priklauso, faros valeo abi.
Nelabai supratau aš jų kompo, kuris kaip pats mačiau nemato kažkokio kampo, sakau aš jam pareguliuojam, rakta turėjau, o jis kad tai nepadės :D

Gal susidūrėt kas?

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3535: 2010 Birželio 07, 23:31:52 »
man buvo su ilga faras, bet pries TA sviesu reguliavime, zodziu per aukstai sviete, ai iseme lempute reguliuotojas palenke jos metalini korpusa ir ji pasileido zemyn, ir ok. Del ko taip buvo nezinau. Gal faroi kazkas atsilaisvine, zodziu nesigilinu.

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3536: 2010 Birželio 07, 23:34:50 »
man buvo su ilga faras, bet pries TA sviesu reguliavime, zodziu per aukstai sviete, ai iseme lempute reguliuotojas palenke jos metalini korpusa ir ji pasileido zemyn, ir ok. Del ko taip buvo nezinau. Gal faroi kazkas atsilaisvine, zodziu nesigilinu.

Nu reiks bandyt pareguliuot nuvaryt, idomiai man ten jų tas šviesų tikrinimas :)
Kur kaune sureguliuotu normaliai, deladoj buvau, sako jei TA tada mes neapsiimam, nonsense kažkokia.

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3537: 2010 Birželio 08, 00:13:44 »
nes TA norint pravaryt, kaikur reikia palaiminimo is auksciau turbut.  Zodziu kaip nori taip jie ten uz tas sviesas praleidineja.

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3538: 2010 Birželio 08, 00:15:19 »

Nu reiks bandyt pareguliuot nuvaryt, idomiai man ten jų tas šviesų tikrinimas :)
Kur kaune sureguliuotu normaliai, deladoj buvau, sako jei TA tada mes neapsiimam, nonsense kažkokia.

as varau aleksote TA ir salia yra sviesu reguliavimas ir jokiu bedu, ne viena masina praeita...

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3539: 2010 Birželio 08, 00:23:08 »
kada paskutini karta varei? Dabar jie turi labai protingus irenginius, kurie patys pasako kada OK.

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3540: 2010 Birželio 08, 07:35:01 »
Bandyta pereit TA chemijos gatvėje kaune ir tokia smulkmena, kaip blogai sureguliuotos šviesos :D
Bet trumpūjų vairuotojo pusės lešio kažkoks kampas blogas, su tuo aparatu žiurėjo ir ten skaičiai laipsniais ar kažkuo ~2.4 dešinės, o kairės va taip rodė "-----", man jis sako kad lemputė blogai šviečia ir lūžio nėra bbz kas ten yra, nors lemputės abi vienodos philips, kaip priklauso, faros valeo abi.
Nelabai supratau aš jų kompo, kuris kaip pats mačiau nemato kažkokio kampo, sakau aš jam pareguliuojam, rakta turėjau, o jis kad tai nepadės :D

Gal susidūrėt kas?

paziurek pacia lempute,gali buti blogai isistacius,man taip buvo

Neprisijungęs romas

• Įrašai: 1323
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3541: 2010 Birželio 08, 15:36:54 »
maza problemele...
pries keleta dienu vaziuojant nei is sio nei is to uzsidege airbag lampute...vaziuojant... nuvaziavau pas meistriuka sakau sutvarkyk... uzgesino jis man ja, pavaziavau 100 metru ir vel uzsidege... ( vairuotojo kaip jis man sake) ir sako greiciausiai bus kazkokia juostele esanti uz vairu sudilusi... galimas variantas ?  :V  susiduret kas su situom?  ?!?  a4 96m...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3542: 2010 Birželio 08, 15:51:07 »
galimas gedimas, o gal tiesiog visa ta rankeneliu kelma ciutuka arciau vairo pastumk, jis vazineja atlaisvintas ant vairo stoko, tad teks atsiverzti ji.

Neprisijungęs romas

• Įrašai: 1323
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3543: 2010 Birželio 08, 15:52:20 »
galimas gedimas, o gal tiesiog visa ta rankeneliu kelma ciutuka arciau vairo pastumk, jis vazineja atlaisvintas ant vairo stoko, tad teks atsiverzti ji.
dekui uz minti, bandysim ziuret....

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3544: 2010 Birželio 08, 16:57:14 »
maza problemele...
pries keleta dienu vaziuojant nei is sio nei is to uzsidege airbag lampute...vaziuojant... nuvaziavau pas meistriuka sakau sutvarkyk... uzgesino jis man ja, pavaziavau 100 metru ir vel uzsidege... ( vairuotojo kaip jis man sake) ir sako greiciausiai bus kazkokia juostele esanti uz vairu sudilusi... galimas variantas ?  :V  susiduret kas su situom?  ?!?  a4 96m...
turiu tokia pat beda.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3545: 2010 Birželio 08, 18:47:05 »

Gal susidūrėt kas?

Labai dažna bėda - blogai įstatyta lemputė

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3546: 2010 Birželio 08, 22:09:18 »

Gal susidūrėt kas?

bet tada turetu ji nesviesti, jei butu negerai istatyta. ar turi omeny kad kontaktas trumpam dingsta?

Labai dažna bėda - blogai įstatyta lemputė

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3547: 2010 Birželio 08, 22:27:26 »
Lemputė švies jei fiškė pajungta, bet nesureguliuosi, jei į lizdą blogai (kreivai) įstatysi

Neprisijungęs robetuks

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3548: 2010 Birželio 10, 09:04:29 »
sveiki,
turiu audi a4 97m su klimatroniku,zinau kad yra tokios funkcijos kur klima valdosi kad galima nustatyti vietoj kad rodytu temperatura pvz: kuro sanaudos ir t.t... kokia ten kombinacija gal kas zino?ir kaip vel atstatyti i temperaturos reguliavima?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį