Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 skyrius  (Skaityta 931788 kartus)

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 skyrius
« Atsakymas #2475: 2009 Gruodžio 17, 22:36:27 »
ir man saltukas bedu pridare  :[ zodziu, po nakties uzvedes masina visa ziauriai kratesi, ir is po kapoto garsas garsus ejo, tad atidares, pamaciau kad mano kuro siurblys visas slapias ir is jo varva kuras  ff tai va,, ar pas jus taip nebuvo? ka cia dabar daryt, kodel kuras varvejo....?
Aciu uz pagalba  (h)
Snd ir man toks pat variantas nutiko, uzsikurus balto dumo nemazai ismete ir negraziai dirbo motoras kokia 10 sekundziu. tada nuwaziuojant patebejau dyzelio iswarwejusio ant zemes deme. tai jauciu tas pats. o dar gal kam yra buwe kad uzkurus ir pradejus vaziuot pradetu pakaitinimo indikatorius mirgset?

o kaip siurblis veike? garsiai? ar tyliai kaip silta vasaros diena?  :D nes man cia idomu ar mano siubliui galas, ar cia yra normalu, kai pasala kad jis garsiau paveikia??

beje, kad isitykint kad beda tokia pati, nuimk apsauga virsutine motoro, ir po nakties bandyk uzvest, tada lek prie siurblio ir stebek visas puses, jei is ten varva, patykek - pastebesi  ff
kaip suprantu viskas tas pats, uzkuriu apsukos duodasi aukstyn zemyn wisas motoras purtosi, bet po 10 sek norm wiskas. tiesa uzkurus baltu dumu isspjauna, na tokiu kaip lyg kuro per daug butu ir kuriasi neiskart, prie salciu kabina kabina ir tik tada. o siltesniu oru jokiu problemu kaip dzvanas. tiesa, negaliu nei ryte nei wakare paziuret, nes darbo laikas neleidzia po swiesai apziurineti. dar, zwakes tikrinau cia anksciau tai viena teko pakeist, nebent per tas dwi saw dar kokia zwake nusprogo ir del to cia taip, bet velgi prie ko cia tas siurblys slampa? nebesuprantu...