Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 skyrius  (Skaityta 931767 kartus)

Neprisijungęs turbinis

• Įrašai: 277
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 skyrius
« Atsakymas #2475: 2009 Gruodžio 17, 22:12:47 »
ir man saltukas bedu pridare  :[ zodziu, po nakties uzvedes masina visa ziauriai kratesi, ir is po kapoto garsas garsus ejo, tad atidares, pamaciau kad mano kuro siurblys visas slapias ir is jo varva kuras  ff tai va,, ar pas jus taip nebuvo? ka cia dabar daryt, kodel kuras varvejo....?
Aciu uz pagalba  (h)
man vare kura, per tarpine galvos, tai buvo pekeista ir viskas tvarkoj ;) tik man vasara taip buvo

tarpine galvos? tai cia variklio kaip supratau(atsiprasau, varikli dar pilnai neishstudijavau kur kas kaip vadinas)... tai patikslinkit jei ka :)
tai va, man siaip pradejo leist siandien, kai saltas dar variklis buvo...(gal nuo salcio???) bet kai isylo jau nevarvejo, pradejo viskas dziuti.. anksciau irgi karts nuo karto pastebedavau kad siurblys kazkos tepalotas, bet kad varvetu, o dar kaip siandien  (!?) tai cia pirma karta. tai kaip speju ten kazkokios tarpines yra ir reiktu jas pakeisti?? ar cia siurbliui galas?
+ dar didelis straksejimas is jo ejo kol nesusylo

siurblio galvos tarpine, tarpt siurblio korpuso ir siurblio viršutines dalies, per ja ir vare, ten jos 2 yra, o del didelio tarksejimo tai gali buti kita problema, gal lužo sprandžina ar kažkas kitass, čia jau rimtesne problema,o kaip su darbu variklio kai užkuri, sukt nereik ilgai? ir pts darbas salto ir silto variklio ant laisvu nesiskiria?

Tas tarskejimas siaip tik va pasalus atsirado na didesnis bent...kai padirba 30-45s nutyla... del variklio darbo: dirba tolygiai, kuriasi is puses abaroto, na tik kai pasalo iki -18 tai buna is pirmo karto neuzsiveda(gal todel kad nedroziu ilgai, siek tiek pasuku, nekabina, pakaitinu dar ir tada bandau). va vakar is pirmo karto is puses abaroto uzkuriau po nakties, sian jau tik is trecio...
del salto variklio darbo ir silto ant apsuku laisvu, na kaip ir skirtumo nera, apsukos tokios pat laikos, buna tik va dabar kai po nakties salciu kuri tai visa kratosi kol ishsidirba(cia tikrai ne zvakes kaltos).. tai va, laukiu dar nuomoniu ka daryt ...

šiaip tai yra toks garsas šaltam, siurblys truputi garsiau kala, bet labai trumpam, iki 10 kokiu sekundžiu, bent jau pas mane, kad purtosi užvedus tai purkštukai truputi pasideveje, jei labai kura leidžia užvedus, tai reiktu pasikeisti tarpinele, jei tik vos sunkiasi, tai pasikeisi kai bus šiltesni orai, jei jau kuras sunkiasi tai tikrai matysi užvedes tarpineles abi kainuoja 25lt, plius ant diagnostikos pasistatyt reik,, jei turi adapteri pasidarytum pats ,siaip tai manau nuo 50 iki 100lt kainuos pakeitimas tarpineliu , i jei kas rimčiau tai matysi nuemes siurblio galva :)
pora foto pvz kaip tai atrodo :)