Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi a4 pypsi ir mirksi, ir dar kai kas neaiskaus  (Skaityta 1508 kartus)

Neprisijungęs reeenis

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
audi a4 1.9tdi 81kw kai uzvedu mirgsi kokius 3 kartus sauktukas ir pypsi kartu, kdl taip yra? ir dar, snd lenkiau masina 4begiu gal 3-3.5 abarotu buvo ir lyg turbina issijunge, toliau visa kelia grizau namo kaip be turbinos grynai. netrauke is vis, koks 50 kw jauciu beliko... :D grinai lyg turbina butu pastrigus ar atsijungus. bet grizau uzgesinau ir po 20 min  uzvedziau ir vaziavau tai jau gerai viskas trauke. kame beda?

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
pasinaudoka paieska. stringa geometrija ir meta serviso rezima, uzgesini jis issijungia ir vel ok kol turba neperpucia. sauktukas tai ir pas mane pamirksi kai salta buna ir uzkuriu, o bedos nerandu jau metai laiko.

Neprisijungęs reeenis

• Žiūrėti profilį
tai cia atjungia turba del to  serviso rezimo?

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
sauktuko pagrindnes mirksejimo problemos gali but, kad skyscio trukumas, aziurek ar norma arba galimas dalykas, kad abs bloko elektrine dalis pareidineja, man irgi tik mirksedavo ir praeidavo, kol galiausiai daugiau mirgsejo, nei nemirgsejo, teko keist elektrine dali

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
pas mane tai jauciu ji pypsi ir mirksi kai akumas jau sunkiai uzkuria masina, nes kai greit uzsikuria viskas ok buna, supypsi tris kart ir ok tada, skycio pilnai. taip tas serviso rezimasatjungia kura, tuo paciu ir turbina nesipucia nk..

Neprisijungęs wjd

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
Kai turejau a4 man irgi kaikada pipsedavo sauktukas, bet  kaip ir viskas gerai buvo, nieko niekur netruko, tai vienas veikejas is serviso pasake, jei turi a4 ir niekada nemirksi sauktukas, tai kazkas blogai su tavo a4, :D kalba buvo apie b5

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Kai turejau a4 man irgi kaikada pipsedavo sauktukas, bet  kaip ir viskas gerai buvo, nieko niekur netruko, tai vienas veikejas is serviso pasake, jei turi a4 ir niekada nemirksi sauktukas, tai kazkas blogai su tavo a4, :D kalba buvo apie b5
Renku nesamoniu desimtuka.Sitas veikejas patenka.

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
cia vienass neblogesniu :D

Neprisijungęs dainyzas

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
haha, joa gerulis tas veikėjas iš "serviso" :D :D

Neprisijungęs need1982

• Įrašai: 208
    • Žiūrėti profilį
Man sauktuko beda isisprende pakeitus silpna akuma nauju akumu (b6 A4)

Neprisijungęs reeenis

• Žiūrėti profilį
aj tas sauktukas est nepraso :D o del to kad pastrigo turbina tai valyt reikia? nors snd viskas gerai ir abarotu dejau niekas nestrigo.

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
Kai turejau a4 man irgi kaikada pipsedavo sauktukas, bet  kaip ir viskas gerai buvo, nieko niekur netruko, tai vienas veikejas is serviso pasake, jei turi a4 ir niekada nemirksi sauktukas, tai kazkas blogai su tavo a4, :D kalba buvo apie b5
Nu blemba nepypsėjo niekas iki šiandienos ryto, jau kažkaip ir neramu buvo :D.O šiandien bac ir supypsėjo, kad leputė perdegė priekinė.Nu ką pasirodo ir pas mane jau viskas gerai su a4, pypsi jau kaip ir turi būti. :-]