Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi A4 neveikia spidometras ir kitos bedos  (Skaityta 2412 kartus)

Neprisijungęs lineliz

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
sveiki nusipirkau audi A4 ir neveikia spidometras gal ten koks saugiklis yra kaltas ar kas kita ir dar pradedant vaziuoti ima mirkset sauktukas ir uzsidega abs kame gali but bedos?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
sveiki nusipirkau audi A4 ir neveikia spidometras gal ten koks saugiklis yra kaltas ar kas kita ir dar pradedant vaziuoti ima mirkset sauktukas ir uzsidega abs kame gali but bedos?

Jei nori patarimo, bent nurodyk kelintu metu, koks variklis, jeigu nori, kad kas sutvarkytu tai parasyk koks miestas.
Del abs tai  jei is karto nedega , o tik pradejus vaziuoti, tai greiciausiai kazkuris daviklis, bet jo gedimus nustatyti be kompo nelabai galima, pasijungus diagnostika matytum kame beda ir greiti ar signalas is daviklio yra parodytu, ar jau paciam skydelyje beda.

Neprisijungęs lineliz

• Žiūrėti profilį
nu 95metu 1.8 benzinas kai vaziuoju buna ima sokinet spidometro rodykle bet ir vel nebeina

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
gali but, kad rodykles asele luzus, man taip su apsukom budavo, su pertrukiais kartais pakildavo, bet paskui nukrisdavo ir viskas.. Bandyk jungtis per klima (jei ji pas tave yra) kanala, kuris rodo greiti, jei rodo, tai kaltas bus greiciausiai spidometras, jei nerodo, galimas variantas, kad greicio daviklis grybauja :) Bet mano preliminaria nuomone bus spidometras :)

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
gali but, kad rodykles asele luzus, man taip su apsukom budavo, su pertrukiais kartais pakildavo, bet paskui nukrisdavo ir viskas.. Bandyk jungtis per klima (jei ji pas tave yra) kanala, kuris rodo greiti, jei rodo, tai kaltas bus greiciausiai spidometras, jei nerodo, galimas variantas, kad greicio daviklis grybauja :) Bet mano preliminaria nuomone bus spidometras :)
Idomus,o nuo ko ta plienine asele galejo luzt?Kiba nuo greicio?

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
Dar idomiau, o nepagalvoji, kad gali but ardytas spidometras ir paprasciausiai idedant varikliuka jis per stipriai spaustas ir luzus asele, pas mane butent taip ir buvo ;)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Dar idomiau, o nepagalvoji, kad gali but ardytas spidometras ir paprasciausiai idedant varikliuka jis per stipriai spaustas ir luzus asele, pas mane butent taip ir buvo ;)
Gerai,pafantazavai ir i krumus.

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
krume tu krume, 100procentu nesakau, kad pas autoriu tikrai tas pats yra, kalbu kokia situacija man buvo, arde spidometra, dejo varikliuka, perspaude ir luzo, tada atskyrem ji, nes jis neklijuotas ir laikrodininkas suklijavo asele, viskas, bedos neliko, nesuprantu, kur tu fantazijas cia matai ;)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
krume tu krume, 100procentu nesakau, kad pas autoriu tikrai tas pats yra, kalbu kokia situacija man buvo, arde spidometra, dejo varikliuka, perspaude ir luzo, tada atskyrem ji, nes jis neklijuotas ir laikrodininkas suklijavo asele, viskas, bedos neliko, nesuprantu, kur tu fantazijas cia matai ;)
kaktuse,cia greiciausia magnetinio ziedo gedimas,blogas daviklio kontaktas ,pacio skydelio gedimas tik ne asele,nes jam buna rodo.Sulauzyti daiktai nedirba.

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
ne, nu vis tiek tu idomus, as trecia karta sakau, kad nebutinai jam turi taip but, kaip man buvo :D Man buvo taip, ir ka tu padarysi, netiki? man giliai nusispjaut ar tu tiki, ar ne, neturiu as tiklso kazko meluot, nuo to niekas nepasikeis, as geriau gyvent nepradesiu ;) Ir sutinku su tavim, kad suluzes daiktas neveikia, bet pas mane su pertrukiais apsuku rodykle pakildavo KARTAIS ir nukrisdavo negyva. Del kitu isvardintu tavo diagnoziu taip pat pritariu, atsiminiau, kad vasara man tai rodydavo, tai nerodydavo greiti po vieno gero lietaus, tai istraukes daviklio fyske pamaciau, kad laido sarvas biski prakirstas buvo, matyt dingdavo kontaktas, uzizoliavau ir po siai dienai viskas veikia ;)

Neprisijungęs lineliz

• Žiūrėti profilį
nu pas mane klima yra bet ir ji grybauja kai uzvedu masina ji blyksi kazin kas gali but beto kaip per ja reik prisijunkt prie spydiko?  :V

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs lineliz

• Žiūrėti profilį
buvau prisijunges ir per ten greicio nerodo kame beda?

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
kaip Toto ir minejo, gali but magnetinis ziedas, arba daviklis nusibaiges, ar kur nekontaktuoja :)

Neprisijungęs lineliz

• Žiūrėti profilį
bet jei ziedas pasibaiges reikia greiciu deze ardyt ar ne?

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
bet jei ziedas pasibaiges reikia greiciu deze ardyt ar ne?
Dezes ardyt nereikia,bet pirma reikia nustatyt tiksliai beda.Kaune galiu,per atstuma nevisada gaunasi.