Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 2000m.,1,9TDI 66kw klausimas apie antifrizo temperatūros daviklį  (Skaityta 2032 kartus)

Neprisijungęs Benas

• Įrašai: 46
    • Žiūrėti profilį
Laba,čia tokia bėda gal galima pavadinti ar ne,bet pirkome mašiną iš Vokietijos,be abejo daužtą,nuėmus aną dieną apsaugą variklio,pastebėjau nukirstus laidus nuo antifrizo daviklio,esančio apačioje radiatoriaus kairėje pusėje(vairuotojo).Jis netgi idėtas galima sakyti i šlangą.Bet kas keisčiausia tas laidas nukirstas kuris manytume priklauso tam davikliui išardžius ji turi du laidelius po šarvu,o ikišta fiškė i tą daviklį su keturiais laidais.Neikertam kas čia per bajeris ir aplamai gal kas žinote kam tas daviklis reguliuoja ir kam tą temperatūrą siunčia.Variklio temperatūrą skydely rodo.Ačiū iš anksto už atsakymus.

Neprisijungęs Benas

• Žiūrėti profilį
Gal kas žino apie šia aude manualą,konkrečiai apie aušinimo detales ar schemas

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs reeenis

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
kad antifryzo temperaturos daviklis yra ne apacioj radijatoriaus, o jis matomas i varikli ziurint is virsaus, kur slanga i bloka eina, bent jau pas mane, i ji ateina 4 laidai, o ten apacioj kas yra kazkaip nepastebejau, ar is vis daviklis stovi

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
man atrodo tu radai ne antifryzo o kuro temp davikli su haltura.

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
Pas mane tas pavadintas antifryzo temperaturos daviklis irgi virsuj randasi, butent cia, kur pazymejau, tik pas mane 2.5 variklis ir i ji ateina 4 laidai :):

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Ten apacioje stovi ventiliatoriaus daviklis, bent autodata rodo, kad toks yra ir schemoje jis pavaizduotas.

Neprisijungęs Benas

• Žiūrėti profilį
Dėkui už info,šiandien aš taip pat sužinojau apie tą daviklį,kad jis ventiliatoriuas,bet tada kur tie du laidai dingę tai čia klausimas geras tada.Nuardę gerą sprindį to laido po šarvu tik du radom.Mistika kažkokia,nejaugi nutraukė laidą iš taip giliai,neisivaizduoju.Reikės ieškoti elektriko gero,kad surastų galus,nes pačiam jau kitaip nesisprendžia ir nesusigalvoja daugiau variantų. :V :[ :[

Neprisijungęs Benas

• Žiūrėti profilį
man atrodo tu radai ne antifryzo o kuro temp davikli su haltura.
Tokio storio šlanga kuras nebent lėktuve galėtų tekėti :-].Dar šiek tiek apie mašinas nusimanau,kur kuras,o kur antifrizas :D :D

Neprisijungęs Benas

• Žiūrėti profilį
Dar turėčiau prašymą chebryte,gal kas turi tokį auto kaip maniškė ir gal galėtumėte ta vietą nufotkinti ir atsiųsti kaip ji atrodo kaip viskas tvarkingai būna,keletą fotkių,labai dėkingas būčiau.Galima ir i e-mailą   benas@marsatas.lt    Neturiu i ką pasižiūrėti kaip atrodo,nebent 81kw tas pats yra neisivaizduoju.Gal kas žinote.

Neprisijungęs Benas

• Žiūrėti profilį
Viskas problema isspresta galima sakyti šiandien,patys radom laidus trūkstamus,niekur jie nedingę,tik tikrinusiam "elektrikui" :-{ :-{ akinius laikas išsirašyti.Tokius iš darbo reikia kuo toliau siūsti,kaip tokie dirba aplamai :O :O.Viskas ten yra,tik beliko susirinkti laidus pagal spalva ir susilituoti.

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Viskas problema isspresta galima sakyti šiandien,patys radom laidus trūkstamus,niekur jie nedingę,tik tikrinusiam "elektrikui" :-{ :-{ akinius laikas išsirašyti.Tokius iš darbo reikia kuo toliau siūsti,kaip tokie dirba aplamai :O :O.Viskas ten yra,tik beliko susirinkti laidus pagal spalva ir susilituoti.
Keista,visa laika rasei mes ieskom,mes radom,mes issiaiskinom ir staiga atsiranda kazkoks elektrikas ant kurio kabini makaronus.Gal paciam truksta dioptriju?

Neprisijungęs Benas

• Žiūrėti profilį
Šią mašina parsivariau tik šiandien iš remonto ir tokios nebuvau turėjes,norėjau paklausti pas šia mašina yra du ventiliatoriai-vienas termo mova jei neklystu,o kitas elektrinis.Idomu ar jis veikia(elektrinis) tik klimą ijungus ar dar kaip papildomas aušina kartu su termo mova.Pajungus laidus kažko pašilus varikliui iki 92 laipsnių šis neisijungė ar tai normalu ar jis taip pat turėtų isijungti.Klimatroniką ijungus jis isijungia.

Neprisijungęs Benas

• Žiūrėti profilį
Keista,visa laika rasei mes ieskom,mes radom,mes issiaiskinom ir staiga atsiranda kazkoks elektrikas ant kurio kabini makaronus.Gal paciam truksta dioptriju?
Ko tu čia kabiniesi,jei tu toks protingas tai valio,o aš pats prie tokių dalykų apie tai jei nenusimanau nelendu,tai ir kreipiesi pas elektrikus.Ar tau viską kaip mažam vaikui reikia sukramtyti ir papasakoti.Kaip buvau pas jį tai tada ir parašiau,o pats po laidynus be apie tai nusimanančio žmogaus nelendu,ar aiškiai dabar išaiškinau.

Neprisijungęs Benas

• Žiūrėti profilį