Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 2.6 varikliai  (Skaityta 5043 kartus)

wowiss

• Svečias
Re: Audi A4 2.6 varikliai
« Topic Start: 2010 Rugsėjo 05, 10:10:50 »
Palygink Nm/kW, kam tau tas litražas. Dar nepamirškit, kad kuo didesnis variklio darbinis tūris, tuo brangesnis draudimas (aišku, jei tai svarbu)

Yra zmones ,kurie megsta keliauti ,koki namuka pasikabine ar seip koki kateri su traliuku tampo, tai visad rinksis didesni litraza,

O kuo tokiems tikslams netinka 2.8 142kw?  Oo)

O kas sake ,kad netinka? tinka ir 2,8!   "Yra zmones ,kurie megsta keliauti ,koki namuka pasikabine ar seip koki kateri su traliuku tampo, tai visad rinksis didesni litraza"    ka as tuom  norejau pasakyti?  Ogi ta, jog litrazas taip pat daug ka reiskia, nereikia vien i kw ziuret!

nusisneki net nejauti.

Tai laukiu argumentu, kodel as nusisneku! O ne tai kad parasiau tris zodzius ir pabegau :E!

zmogau, ne kubaturoje esme. esu vazinejas tiek su 1.8T tiek su 2.6 tiek su abejais 2.8.. ir tikrai ne litraze esme, pats pavazinek su abejais motorais tada kalbek ...  1,8T yra vienas is geriausiu bendzininiu motoru patvarumo/eksploatacijos/traukos/ekonomijos atzvilgiu nematau nieko geriau.. 2.6 yra geras, patvarus motoras ziurint is technines puses, bet is eksploatacijos, remonto,ekonomijos bei galios puses sudiniausiais.. o tavo nuomone priekaba tempia litrai ar variklio sukimo momentas prie tam tikru sukiu?? kas geriau vilks 2.6 ar 1.8T? kai 1.8T max Nm prie 1.750 Rpm o 2.6 prie 3500Rpm? 1,8T nereiks grezt kad vaziuotu, o 2.6 turesi smaugt nes dusulys,ir sukimo momenta isvysto prie dvigubai didesniu sukiu.. automatiskai tame ir sanaudu skirtumas tikrai ne 1 ir ne 2 litru..  ne litruose slypi galia bei sukimas..

Del kubaturos tai pats pagalvok! Kam tada i fura ar i koki traktoriu reiketu deti didelio litrazo varikli? gi uztektu paimti koki golfuko 1,6l , imest turbina, pricipuoti, pripumpuot azoto ir puikiausiai temtu pluga arba krovini desimt tonu :-]. Aisku Kalbant apie siuos du variklius tai 1,8t mano isbandytas ne karta,kol vienas ar du sedi masinoje jis tikrai gerai traukia! 2,6l pats nebandziau, bet ne karta mane veze, tai skirtumas pasijaucia kai suseda koki penki zmones i viena ir i kita auto! Galit padaryt eksperimenta! nezinau gal jum pasirodys kitaip, o gal kai sedi keleivio vietoje atrodo dar kitaip? Bet man del 2,6l tikrai labai keista, kad inzinieriai paeme ir sukure kaskokia "niekam tikusia klaida" tai ar jie cia tokie durni ar mes cia per daug protingi :D?