Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a4 1,9tdi 81kw 1.dingsta galia 2.neuzsiveda  (Skaityta 2644 kartus)

Neprisijungęs lietuvex

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
turiu labai daug problemu su Audi A4, 98m., 1.9 TDI
1. staigiai greitejant automobilis ties 100 km/h greiciu susimeto ir nebegreiteja tarsi uzstringa kazkas ir spaudinejan akseleratoriu jis nereaguoja laiko pastovias 2100 apsukas ir negreiteja, 100km/h ir ne daugiau spausk kiek nori. stabdant apsukos nukrenta, bet sumazeja trauka. nebe taip greiteja. Bet vazinejau beveik 2 metus, nelaksciau ir tiek.
2. dabar atsirado dar problemu. buvo beda kai neuzsidegdavo pakaitinimo lempute, neuzsivesdavo auto. Starteris suka, bet visiskai neuzsiveda. Servise sake, kad sudege laidai. Padare. Bet dabar neuzsidega arba vos uzsidegusios greit issijungia kitos lemputes ir auto vel neuzsiveda. Tik dumija, o vaizdas  toks kad tik 1 ar 2 cilindrai veikia, nes sukant starteri visa masina vibruoja. Paleidus rakteli dar keleta sekundziu pavibruoja ir rami.  Auto neuzsivede, bet jausmas toks kad koks 1 cilindras gal ir bande vestis. Darytos kelios diagnostikos, bet klaidu nerasta, kai jinai uzsivedinejo. Dabar kai neuzsiveda, masinos kompas net neleidzia prie jos prisijungti. Kiek servisu-tiek nuomoniu. Ar gali kas nors padeti, patarti, ar pan. Kas tai masinai yra? Keistas kuro filtras, oro srauto matuokle, zvakes, kas jai gali buti? HEEEEEEEEEEELLLLLPPPPPP :)   :(
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 23, 13:52:41 sukūrė lietuvex »

Neprisijungęs mongol

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1875
    • Žiūrėti profilį
Re: Reikia patarimo Audi A4
« Atsakymas #1: 2011 Sausio 18, 21:46:06 »
jai sawo posta patalpintum tam skirtoj temoj,sulauktum daugiau atsakymu  :V

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19570
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Sausio 18, 21:56:04 »
Pas tave labai idomios problemos su sita A4.Kazkaip skaitau, bet nesuprantu.Ypac patiko "stabdant apsukos nukrenta, bet sumazeja trauka".Gal tu neskubedamas viska aprasyk, tada kazka gal ir gales tau patarti forumieciai :)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs lietuvex

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Sausio 19, 07:11:38 »
turejau omeny kad jos nukrenta tvarkingai, tarsi nieko ir nebutu taciau norint pradeti vel greiteti bent jau iki to 100 km/h ji kaip laivas kol isiplauks. visai tada nesijaucia tu 81 kw :)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Sausio 19, 08:31:13 »
1. DIAGNOSTIKĄ darykis;
Man panašu jog į avarinį režima turbina pereina, yra tekę susidurti su tuo, kol neužgesini variklio, ir iš naujo neužvedinėti, tol netraukia.
2. nefloodink, sukūrei vieną temą ir gana.

Neprisijungęs lietuvex

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Sausio 19, 20:37:31 »

00575 klaidos kodas, cia man pasake kai dare viena is „diagnostiku“ ar „klaidu nuskaitymu“, nes nesuprasi ka jie daro, bet pinigus gerus ima.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Sausio 19, 20:40:49 »
Tu šitą kodą įvesk į forumo paieškos laukelį, nustebsi kiek prašnekėta ta tema

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Sausio 21, 09:38:32 »
tvarkom temos pavadinima pagal taisykles. Aciu

Neprisijungęs reeenis

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
meta avarini rezima... tikrint vakumo ir storas slangas, del traukos tai man lb buka buvo is vis, pasirodo kalta buvo viena vakumo slangele.

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
meta avarini rezima... tikrint vakumo ir storas slangas, del traukos tai man lb buka buvo is vis, pasirodo kalta buvo viena vakumo slangele.

butent pradziai vaakumus ziuret, po to IC slangas

Neprisijungęs Mindauguxxx

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
1 problema visiskai ajski, man 100%tas pats buvo. blem neatsimenu kaip tas vadinasi daiktas kur man pakeite bet lygtais turbinos voztuvelis ar kaip jis. ne pacioj turbinoj o prie jos, toks sudukas prie slanguciu kai atidarai kapota iskart prie radijatoriaus apacioj kairej pusej, 50lt srote.   

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
O jei pasakyčiau kad tokie pat gedimo simtomai turi minimum 5-10 galimų gedimų (giliai nefantazuojant) - vis dar būtų 100% aiški žmogaus problema? :)

Neprisijungęs xSpirit

• Įrašai: 54
    • Žiūrėti profilį
O jei pasakyčiau kad tokie pat gedimo simtomai turi minimum 5-10 galimų gedimų (giliai nefantazuojant) - vis dar būtų 100% aiški žmogaus problema? :)
Būtent. Pas mane irgi turbina į avarinį eina greitai gazuojant. Pakeistas MAP sensorius, dar vienas kažkoks sensorius :D , turbinos slėgio kontroleris, tada išvalyta turbina. Po valymo pasitaisė gal pusantros savaitės ir vėl tas pats. Išleidau 300 svarų ir mašiną vistiek išmest norisi... Katalizatorių išpjoviau dar prie to pačio. Šlangutės prie turbinos pakeistos, diafragma irgi tipo gera. Dabar man aiškina, kad ant pačios turbinos vožtuvėlis toksai, juodas su gumele slankiojantis, kur atidarinėja kažką tai, tai va tipo jis stringa ir jis nesikeičia, mol naują turbiną pirk...

Nežinau, gal kažkam ir sekasi su šitais modeliais, bet po šitos a4tos aš nematau savęs perkant Audi dar ilgai ilgai... Ką sutaupau ant kuro - išleidžiu remontams. Po visų įtempėjų ir dirželių keitimo atsirado toks įkyrus kažkurio dirželio cypimas, kad žmonės gatvėj atsisuka pažiūrėt.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 13, 21:31:27 sukūrė xSpirit »