Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a4 1.8T (190ag) quattro VS. BMW 330xi (231ag) + dujos :D  (Skaityta 6083 kartus)

Neprisijungęs unamed

• Įrašai: 103
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
esu naujokelis sitam forume,tad lb nepykit uz klaidas :))
Noreciau pagalbos apsisprendziant tarp siu dvieju automobiliu. I abiejus bus montuojamos dujos ,naujos, IV kartos. Audi nuo 2002m. ejusi su 6 pavarom,tai cipsinsiu bus apie 220ag, o bmw nuo 2003m. irgi su 6pav. mechanines.Nu ,vot i tak ,dbr man reikia kad padetumet pirmiausia apsisprest ,kuri 4x4 ratu sistema geresne ?Antras dalykas islaikymo kastai, i tai ieina patvarumas: vaziuokles,variklio,elektronikos ir t.t.Apie kuro sanaudas galima nekalbet :)
Trecia komfortas,kadangi esu labai reiklus garso izoliacijai ,visokiem svilpesiam ,variklio uzimui salone ,o paspaust megstu autostradoj ir iki 150km,juolab kad i vokiecius vaziuoju,tai va.Aktuali labai ta garso izoliacija ir cia man padetu tik bande sitas abi masinas..Taip pat svarbu vaziavimo savybes,trasa miestas abieju masinu +/-.Nu net nezinau ,kaip ir viskas butu ,jei turit dar savo kaskokiu pastebejimu issiakykit su malonumu padiskutuosim.

Neprisijungęs ExiS

• Įrašai: 845
    • Žiūrėti profilį
uzsidek ausines ir bus geriausia garso izoliacija  :D
o siaip, cia audi forumas, del audi b6 patarymu yra kruva, tik reikia paieskot,
o del BNV gali pasklaust BNV forumuose  ;)

regintis del vieno klausimo tai zinai....

Neprisijungęs unamed

• Žiūrėti profilį
uzsidek ausines ir bus geriausia garso izoliacija  :D
o siaip, cia audi forumas, del audi b6 patarymu yra kruva, tik reikia paieskot,
o del BNV gali pasklaust BNV forumuose  ;)

patarimas geras nesakau ,jei turi laiko ir akis geras,as jau pora savaciu per audi ir bmw forumus lakstau ir nieko blatno nerandu arba tema pakryspa visai kita linkme,kaip iprasta matyti forumuose :D ..Manyciau paprasciau sukurti savo tema :)

Neprisijungęs unamed

• Žiūrėti profilį
Pirma tema liux, aciu, perskaitysiu. Antra apie b5 ? :D Trecia ir paskutine tokios pacios,o jose nieko ipatinga neisdiskutuota apie tuos variklius..
Taigi , klausimas del variklio sito parasyto + dujos ,ir del 4x4 sistemos kuri geriau ? O del likusiu,t.y. komforto,subjektyvaus ar objektyvaus varikliu palyginimo, vaziavimo savybiu, manyciau reikia laukt daugiau zmoniu :)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Pirk tai, kas tau patinka, o ne tai, kokia daugumos nuomonė ;)  juk pats važinėsi, o ne duosi forumiečiai ruliavot :D . Mašiną išsikratai servise ir visos bėdos, nes jei pats bandysi, tai tikrai visko nesužiūrėsi.

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį
Turėjau B6 1.8 T Quattro automata. Na ką galiu pasakyti, turėjo problemu su elektra, o kas labiausiai nepatiko tai salonas, visos knopkės luposi tiesiog. Šeip geras auto, tik tvarkinga rask :)

Neprisijungęs unamed

• Žiūrėti profilį
Pirk tai, kas tau patinka, o ne tai, kokia daugumos nuomonė ;)  juk pats važinėsi, o ne duosi forumiečiai ruliavot :D . Mašiną išsikratai servise ir visos bėdos, nes jei pats bandysi, tai tikrai visko nesužiūrėsi.

kas be ko ,kad pries pirkdamas galiausiai pats nuspresiu ,kuria imti ,bet jus forumieciai man galetumet padeti issakydami savo nuomone atsakant ir i mano klausimus ,o as jau atsirinksiu grudus nuo pelu :))

Neprisijungęs unamed

• Žiūrėti profilį
Turėjau B6 1.8 T Quattro automata. Na ką galiu pasakyti, turėjo problemu su elektra, o kas labiausiai nepatiko tai salonas, visos knopkės luposi tiesiog. Šeip geras auto, tik tvarkinga rask :)
o pries nupirkdamas nepastebejai ,kad knopkes atsilupusios ? Cia masiskai tu masinu ,taip ,ar tik tau nepasiseke ? :D

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
o pries nupirkdamas nepastebejai ,kad knopkes atsilupusios ? Cia masiskai tu masinu ,taip ,ar tik tau nepasiseke ? :D

Buvo apsilaupiusios, nes boba vairavo prieštai, labiausiai tai kortelių dėkliukas ir puodelių laikiklis, nupirkau naujus audi centre, sudėjau, bet po kiek laiko jie man vėl laupytis pradėjo. Kokybės nėra ypač tie mygtukai baisiai trinasi ir konsolės visos plasmasės, bet pas kaimyno c6 2008m. ir taip pat mygtukai nujoti.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
tingiu aiškinti tiksliai ir su argumentais, bet audi quattro n kartų geriau už bmw xD, tiesiog patikėk manim ir tiek, o šiaip buvo išdiskutuota tai forume. Manau bmw suksis kur kas smagiau nei audi, visgi kubatūra ir cilindrai savo daro,

Neprisijungęs unamed

• Žiūrėti profilį
Aklai tiket nelinkes,greiciausiai visgi teks isbandyt abi masinas savo kailiu.
Radau cia pora klipuku,kurie mane nuo Q atbaido ciut ciut :D Aisku is filmuku nk negali sprest,bet visgi..Gi ne magija jie ten uzsiemineja...
http://www.youtube.com/watch?v=HvqQuC_8VrM
http://www.youtube.com/watch?v=t4l_tviu5Po

O cia siaip bendrai ,kokiu masinu geriau nepirkt su 4x4 ,gaila nera Q ir Xdrive tam palyginime

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
klausyk, nelygint bendrinių testų, žinojau kad šitą video įmesi, yra dar kitas su a8, tame teste kur galu į kalną lipa ten spėju dėžė kokia buksuoja, drivetrainas ne prie ko

Testas su rolikais irgi neaiškus, visaip ten gali būt, bet gali būt kad jame tiesa, bet viskas yra dirbtinėse sąlygose - realiam gyvenime tik quattro, be jokių nesąmonių, paprastai, be elektronikos ir chemijos diffe.

Neprisijungęs unamed

• Žiūrėti profilį
Nu del Q ,kaip ir aisku ,o kaip draugaus tas variklis audi ir dujos ? Kiek teko skaityt ,bendrai apie siuos variklius ,tai tipo pakankamai neblogai laiko,tik vat nieko konkretaus..
PS. yra dar ir 3.0l ,tik nzn kodel cia ji taip peikia sitam forume ,o realiu bedu niekas nepamini,kokios ju problemos ?

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
Nu del Q ,kaip ir aisku ,o kaip draugaus tas variklis audi ir dujos ? Kiek teko skaityt ,bendrai apie siuos variklius ,tai tipo pakankamai neblogai laiko,tik vat nieko konkretaus..
PS. yra dar ir 3.0l ,tik nzn kodel cia ji taip peikia sitam forume ,o realiu bedu niekas nepamini,kokios ju problemos ?

Q tikrai geras dalykas, dar plačios padangos ir smagiai į posukius leki....

Neprisijungęs Mindlib

• Įrašai: 85
    • Žiūrėti profilį
nesuprantu visiskai, kam imti toki varikli ir deti susiktas dujas :( benzas - masinoms vairuoti, dyzelis -traktoriams, o dujos blynams kepti :D
imks audi s4,turesi daug kilowatu,zveri po kapotu,visus varomus ratus ir dziaugsies gyvenimu :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
nesuprantu visiskai, kam imti toki varikli ir deti susiktas dujas :( benzas - masinoms vairuoti, dyzelis -traktoriams, o dujos blynams kepti :D
imks audi s4,turesi daug kilowatu,zveri po kapotu,visus varomus ratus ir dziaugsies gyvenimu :D
dujos dedamos dėl ekonomikos. Nevisada susitaupo, bet dažniausiai
dyzelis irgi ekonomijai
s4 seniena, daug priežiūros reikalaus
žvėries ten tikrai nėra , 169 arba 206 kw po standartu
visi varomi ratai  (y) (y)
gyvenimu džiaugsis gal kiek daugiau nei su 200 20vT, bet lengva tikrai nebus

Neprisijungęs unamed

• Žiūrėti profilį
Jei imciau s4 dziaugtusi mano masina ,o ne as ,kad paskutinius pinigus degalam supilciau :D Na anyway,tokie posakiai siais laikais negalioja :)
Geriau man rimtai kasnors papasakokit kas per motoras yra 2000-2004m. leistas 3.0l benzas su 220ag ? Geras / blogas ?

Neprisijungęs Savas

• Įrašai: 257
    • Žiūrėti profilį
Na ka,galiu ir as tau siek tiek informacijos apie audi a4 b6 suteikti,kolega ce minejo apie aptrintus salono migtukus,taip ce ira visu siu a4 b6 modeliu minusas,gamintojas pageilejo geresniu medzegu bet seip daugiau viskas ok,daugiau salone minusu nepastebejau,sedynes patogios,viskas ok.Dabar del motoro,sako kad 1.8t galvos megsta perkaisti kaip del kitu motoru nzn,bet sako kad sio modelio liga toke ira,bet seip motoriukas traukia gerai,smagus toks motoriukas  ;) kas del vaziuokles,tai vaziuokle tikrai man ispudi paliko,stabiliai laikosi ant kelio masina ir nera kieta,o kas del aliumines vaziuokles jei neapleisi jos tai vaziuosi ir pamirsi ;)

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
Jei imciau s4 dziaugtusi mano masina ,o ne as ,kad paskutinius pinigus degalam supilciau :D Na anyway,tokie posakiai siais laikais negalioja :)
Geriau man rimtai kasnors papasakokit kas per motoras yra 2000-2004m. leistas 3.0l benzas su 220ag ? Geras / blogas ?

Norėjau čia iš vieno forumiečio tuo metu pirkti, 3.0 B6, bet kažkaip persigalvojau, nes 1.8T geras variantas atsirado. Èia 4.2 servise pasiklausiau kaip tas jo 3.0 B6, jau tuo metu 1.8T buvau nusipirkes, sakė kad dar daug litu įdėti reiks, nes tiems varikliams daug dalių eina pagal užsakymus arba tik šrote ieškoti. Ir šeip su 1.8T lengviau parduosi, nes 3.0 skelbimai ir kauno turgus pilnas. Kažko bulbasai ju neima.

Neprisijungęs Mindlib

• Įrašai: 85
    • Žiūrėti profilį
Jeigu gamintojas gamina benzina,tai ir reik benzina pilti, o ne visokiu nesamoniu prisimastyti ir sugadinti masina pridejus duju ir dar kokiu veju. Galima sekti pasakas apie dujas ir porinti,kad labai ekonomiska,taciau anksciau ar veliau viskas pradeda byreti kur kas labiau negu vaziuojant benzinu.
Jeigu neturi pinigu uz ka pilti i ta 3 litru bmw ar i ta 1.8 turbo audi,tai kam tau ji isvis?Imk b6 1.9tdi arba bmw 2.0d ir vazinesi taupiai  :)
Kas liecia komforta ir vaziuokle,tai turejau bmw 316i 95 metu,tai kibiras paskutinis buvo,izoliacijos nulis,vaziuokle kieta kaip vezimas. Perlipau i audi b5 1.8 t,supratau,kad tai tikrai pranasesne masina atsizvelgiant i komforta :) bmw 3 klase tikrai nusileidzia audi a4 klasei ziurint i vaziuokle.

Neprisijungęs unamed

• Žiūrėti profilį
Jeigu gamintojas gamina benzina,tai ir reik benzina pilti, o ne visokiu nesamoniu prisimastyti ir sugadinti masina pridejus duju ir dar kokiu veju. Galima sekti pasakas apie dujas ir porinti,kad labai ekonomiska,taciau anksciau ar veliau viskas pradeda byreti kur kas labiau negu vaziuojant benzinu.
Jeigu neturi pinigu uz ka pilti i ta 3 litru bmw ar i ta 1.8 turbo audi,tai kam tau ji isvis?Imk b6 1.9tdi arba bmw 2.0d ir vazinesi taupiai  :)
Kas liecia komforta ir vaziuokle,tai turejau bmw 316i 95 metu,tai kibiras paskutinis buvo,izoliacijos nulis,vaziuokle kieta kaip vezimas. Perlipau i audi b5 1.8 t,supratau,kad tai tikrai pranasesne masina atsizvelgiant i komforta :) bmw 3 klase tikrai nusileidzia audi a4 klasei ziurint i vaziuokle.

Tavo pasisakymai tokie fan boy`iski ,kad net nekreipsiu demesio ,neisizeisk ,bet sneki ir nusisneki. Idomu kokia pats masina vairuoji ?

Neprisijungęs unamed

• Žiūrėti profilį

Norėjau čia iš vieno forumiečio tuo metu pirkti, 3.0 B6, bet kažkaip persigalvojau, nes 1.8T geras variantas atsirado. Èia 4.2 servise pasiklausiau kaip tas jo 3.0 B6, jau tuo metu 1.8T buvau nusipirkes, sakė kad dar daug litu įdėti reiks, nes tiems varikliams daug dalių eina pagal užsakymus arba tik šrote ieškoti. Ir šeip su 1.8T lengviau parduosi, nes 3.0 skelbimai ir kauno turgus pilnas. Kažko bulbasai ju neima.

Nu tavo tiesa ju daugiau ir kad detales brangios..Tada prie 1.8T apsistosiu,jei audi imsiu.

Neprisijungęs MantasJM

• Įrašai: 406
    • Žiūrėti profilį
  Imk 1.8tq nepasigailesi. Pats panasia ivaldziau, tik mano b5, bet jau beveik 2001 metu. Tik iskart sakau - po cipo taupyk pinigus geresnei sankabai. bmw yra bmw, turejau ir ta. Tai is patirties sakau: jei mieste ju kuro sanaudos bus panasios, ar bmw didesnes kazkiek, tai trasoj bmw sanaudos bus vsistiek palyginus dideles, o su 1.8t vaziuosi kaip su 1.8t daug ekonomiskiau. Plius sitas 1.8t varikliukas labai gerai sudraugauja su duja, ir paskui galesi lengviau parduot.
  Kas del duju: cia sakot, gamino benza tai benzu ir vaziuot. Kada ji gamino?? Pries 10 metu? Kai benzas centus kainavo! dabar benzas brangsta, deda elektra. Tai cia tas pat kas nakciai sviesa pasijungt, kad matytum kaip ant elektrines virykles blynai kepa! Nenusisnekekit su tom dujom. Dedi, vaziuoji kai su benzu ir dziaugies. Joks dyzelis neatstos malonumo vaziuojant benzu ir 7k rpm.
P.S. Pagalvokit kokios duju technologijos buvo pries 10 metu! Butu gamykloj deje paprasto "ilasinimo" dujas, tai variklis nei 5 metu nebutu isgyvenes.. Tik sakau, atminkit, kad tai buvo pries 10 metu. Kiti laikai, kitos kainos ir kitos technologijos. Laikai keiciasi, tenka taikytis.

Neprisijungęs unamed

• Žiūrėti profilį
  Imk 1.8tq nepasigailesi. Pats panasia ivaldziau, tik mano b5, bet jau beveik 2001 metu. Tik iskart sakau - po cipo taupyk pinigus geresnei sankabai. bmw yra bmw, turejau ir ta. Tai is patirties sakau: jei mieste ju kuro sanaudos bus panasios, ar bmw didesnes kazkiek, tai trasoj bmw sanaudos bus vsistiek palyginus dideles, o su  parduot.
  Kas del duju: cia sakot, gamino benza tai benzu ir vaziuot. Kada ji gamino?? Pries 10 metu? Kai benzas centus kainavo! dabar benzas brangsta, deda elektra. Tai cia tas pat kas nakciai sviesa pasijungt, kad tu! Butu gamykloj deje paprasto "ilasinimo" dujas, tai variklis nei 5 metu nebutu isgyvenes.. Tik sakau, atminkit, kad tai buvo pries 10 metu. Kiti laikai, kitos kainos ir kitos technologijos. Laikai keiciasi, tenka taikytis.

Del to pardavimo,tai cia salyginai pasigyncyti galeciau. Vienas autopliuse skelbimas buvo a4 su tuo 3.0l benzu su Q ir sudetom brc dujom, tai nupirko per maziau nei savaite kaskas,tai kaip ir geras gal tas matoras ? Ji nusipirkes galeciau nieko necipuot, viska stock ta prasme ir traukos per akis butai.. gal kas rimtai is savos, kitu patirties taip issipasakot galetu apie ta varikli ? butu maziau nezinomuju ? Kiek per visa diena narsymo suzinojau, kad ten yra 2.8 patobulintas variklis,ejas iki 2006m i audi,paskui ji vel tobulino ir gavos 3.2 tsi.. bet tai tas man nk nesako :D
Mhm ?