Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a4 1.8T (190ag) quattro VS. BMW 330xi (231ag) + dujos :D  (Skaityta 6093 kartus)

Neprisijungęs unamed

• Įrašai: 103
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
esu naujokelis sitam forume,tad lb nepykit uz klaidas :))
Noreciau pagalbos apsisprendziant tarp siu dvieju automobiliu. I abiejus bus montuojamos dujos ,naujos, IV kartos. Audi nuo 2002m. ejusi su 6 pavarom,tai cipsinsiu bus apie 220ag, o bmw nuo 2003m. irgi su 6pav. mechanines.Nu ,vot i tak ,dbr man reikia kad padetumet pirmiausia apsisprest ,kuri 4x4 ratu sistema geresne ?Antras dalykas islaikymo kastai, i tai ieina patvarumas: vaziuokles,variklio,elektronikos ir t.t.Apie kuro sanaudas galima nekalbet :)
Trecia komfortas,kadangi esu labai reiklus garso izoliacijai ,visokiem svilpesiam ,variklio uzimui salone ,o paspaust megstu autostradoj ir iki 150km,juolab kad i vokiecius vaziuoju,tai va.Aktuali labai ta garso izoliacija ir cia man padetu tik bande sitas abi masinas..Taip pat svarbu vaziavimo savybes,trasa miestas abieju masinu +/-.Nu net nezinau ,kaip ir viskas butu ,jei turit dar savo kaskokiu pastebejimu issiakykit su malonumu padiskutuosim.