Kalba eina tarp BMW ir AUDI kurie lygtais gaminami nuo 2005m - 2008m. O kokį variklį jūs forumiečiai pasiūlytumėt? 1.9 tikrai mažoka 2.0 2.5 taip pat kalbama kad nelabai, svajonė mano būtu gauti 2.7 tik neaišku kaip su sanaudom, gal kas vairavot su tokiu varikliu? Kaip trauka, kokie įspudžiai? BMW salonas man patinka dėl didelios navigacijos per vidurį, prabangių aksesuarų ir t.t , nors audi irgi nenusileidžia jam. O kaip vairojasi tos b7 ne kietos, nebarška, vietos normaliai kaip tokios klasės automobiliui?
Na buvos pas mane B6 (tas pats B7) kažkas stoge vis barškėjo taip ir pardaviau, kaimynas turi c6 2008m. ir kažkas stoge barška neranda kame reikalas ir be je su salonu taip pat problemos kaip nusitrynusios knopkės nors auto tik su realiai 120k rida. Jei b7 imčiau tik su quattro, nes iškarto turėsi sline važiuokle ir gera komplektacija, į posukius eis gerai, šeip nebarškučiai, bent sedane vietos visiškai nėra, pas bmw ir tas pats būtų. O kuo 2.7 nori? Imk ciela 3.0 tdi mehanika
![šypsena :)](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/smile1.gif)
jei kalbam apie audi. O bmw tikrai salonai gražūs, tiek kokybė pateisina viska, o b7 salonas toksai pats kaip nuo 2001m. pradėjo eit b6 modeliai tik vairai skirias ir viskas.