Prikeliu temą...
Buvau vakar prasukes pro aikšteles ir radau e90 330 tik benza ir b7 3.0 TDI quatro. Jei įdomu kokį įspūdį susidariau paklausykit - 2006 BMW (automatas) patiko variklis 190kW nežmoniška trauka paspaudiir akimirksniu apsukos pakyla iki 7k , BMW rida 193000 buvo bet nėkas netarškėjo nebarškėjo odos jau šiek tiek patrintos bet dar nebaisiai, pačiam važioti vietos nelabai, toks jausmas lyg būtums suvaržytas ... Labai patiko visas prietaisų skydelis ir didelis NAVI ekranas...
O AUDI 2007 3.0 q(mehanikas) taip pat labai padarė didelį įspūdį sukimo momento atžvilgiu. Rida buvo 130000 bet kaip ir forumiečiai minėjo nusitryne mygtukai, vairas nutrintas, barškalas tarškalas vienu žodžiu... Smagiai isitaisyti neįmanoma...
Apibendrinant galiu pasakyti tik tiek abu automobiliai yra ožiukai žvėrės kailyje...
Galiausiai nusprendžiau jieškoti erdvesnio automobilio manau šie skirti nulepintiems tėvų vaikeliams (atsiprašau už įsireiškimą, tai tik mano numonė nennorėjau nieko įskaudinti ar panašiai
)
Teisingai padarei. As pats i a6 c5 dairausi,tavo atveju dairyciausi i e60 bmw.
PS. Pasibandyk pries perkant su Xdrive, mane tai suzavejo,kad nenukencia normaliom salygom tikras bemviskumas ,o ekstremaliom salygom vaziuoji ,kaip su Q.