Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 problemos  (Skaityta 2373 kartus)

Neprisijungęs SexTon

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
A4 problemos
« Topic Start: 2009 Liepos 08, 22:26:21 »
Sveiki,

Vakar nusipirkau automobilį, per šį laiką iškylo keli klausimai, tad norėčiau, jog padėtumėte :)

Pirma bėda, jog užgesinus mašiną, po ~5 sekundžių pasigirsta toks lyg švilpimas, lyg oras iš kažkur išeitų. Kažkas sakė, jog tai galėtų būt centrinis, nes ten pas mane kažkas su vakuumu yra.
Antra, jog susukus visą vairą pradeda šiek tiek spiegti, žiūrėjau vairo stiprintuvo baką - viskas normoje. Galėtų būti generatoriaus dirželis pernelyg laisvas?
Trečia, kaip naudotis autopilotu?  (z)
Ketvirta, kartais šokinėja greičio rodyklė.
Penkta, važiuojant penktu bėgiu atleidus gazą, bet neišmetus bėgio, bėgio svirtis pajuda link centro, o paspaudus gazą grįžta atgal į poziciją.
Šešta, sankabos pedalis virpa, kitose mašinose, kiek teko važiuot, to niekad nebūdavo. Kiek sakė, tai Audi ir VW dyzeliuose, tai normalu. O gal?

Audi 97 metų, 81kw.
Manau, jog viskas, jei kas atsiras dar, pridėsiu klausimą eigoje :)
Iš anksto dėkui už atsakymus.

Neprisijungęs romas

• Įrašai: 1323
    • Žiūrėti profilį
Re: A4 problemos
« Atsakymas #1: 2009 Liepos 08, 22:49:08 »
Šešta, sankabos pedalis virpa, kitose mašinose, kiek teko važiuot, to niekad nebūdavo. Kiek sakė, tai Audi ir VW dyzeliuose, tai normalu. O gal?
  :-] :-] :-] :[ :[ :-] :-] :-]  cia kogero sake kad normalu, automobilio pardavejas? :-] :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs Dolcis

• Įrašai: 92
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Liepos 09, 14:04:50 »
del snypstimo,pas mane isjungus taip pat snypscia taip tyliai,bet tik kai pries tai vaziuoju su ijungtu kondishu...viskas su kondishu ok,antra vasara vazineju
.taigi gali but su kondishu susije,nekreipk demesio
o sankabos pedalis virpa kai ji trupuciuka nuspaudi?

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Liepos 09, 14:42:36 »
tai kad rimtai pas salerkas jis virpa kazkiek ;)
ir pas a4 ir pas passata tas pats

:-] :-] :-] :[ :[ :-] :-] :-]  cia kogero sake kad normalu, automobilio pardavejas? :-] :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs Dolcis

• Įrašai: 92
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Liepos 09, 14:53:12 »
pasikeiciau deze nesenai,tas virpejimas pusiau isnyko.bet dar truputi yra

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2009 Liepos 09, 15:34:03 »
1. Snypscia ir pas mane, cia del kondicionieriaus. Nieko baisaus.
2. Neplesk vairo iki pat galo ir necyps :D
3. Autopilotas isijungia su mygtuku is galo rankeneles, issijungia kai paspaudi stabdi arba sankaba arba sliauzikli ant rankeneles patraukus i desine. Laikant greicio uzfiksavimo mygtuka, masina leteja, traukiant slaizikli i kaire masina greiteja.
4. Del ko sokineja rodykle gali but daug priezasciu
5. Ziurink kiek ten pas tave vaiksto. Jei labai daug gali buti variklio pagalves. Bet siaip ir pas mane vos jauciasi sis dalykas. As nekreipiu demesio.
6. Pas mane nevirpa pedalis :D :D 8:8

Neprisijungęs SexTon

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Liepos 09, 15:47:56 »
o sankabos pedalis virpa kai ji trupuciuka nuspaudi?
Ne, virpa ir čiut čiut prilietus, visiškai nespaudžiant.

2. Neplesk vairo iki pat galo ir necyps :D
3. Autopilotas isijungia su mygtuku is galo rankeneles, issijungia kai paspaudi stabdi arba sankaba arba sliauzikli ant rankeneles patraukus i desine. Laikant greicio uzfiksavimo mygtuka, masina leteja, traukiant slaizikli i kaire masina greiteja.
4. Del ko sokineja rodykle gali but daug priezasciu
5. Ziurink kiek ten pas tave vaiksto. Jei labai daug gali buti variklio pagalves. Bet siaip ir pas mane vos jauciasi sis dalykas. As nekreipiu demesio.

2. o jei reikia išsisukti iš kiemo, vairą tenką visą sukt ir tada cypia.
3. Bet kad aš bandžiau paspaust tą "fix" knopkę, man greitis lėtėja, nepastoviai kažkaip.
4. Retai šokinėja, vat pvz šnd šokinėjo, sulėtinau iki 20 posukį padariau, važiavua toliau - vėl normaliai.
5. Na nepasakysiu, ne per sprindį, bet kokį ~5cm

O beje, visiems iš pradžių traukia nekaip, tik ant ~1700 apsukų, atrodo lyg turbina įsijungia ir tada jau prasideda trauka. Ar ir iš pradžių turėtų geriau eiti?

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2009 Liepos 09, 15:55:56 »
uzvesk masina ir paspaudinek sankaba, paklausyk ar koks garsas keiciasi. autopilotas gal pas tave isvis neveikia? del begiu svirties vaiksciojimo greiciausiai bus pagalves kaltos

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Liepos 09, 18:54:13 »
Skaitom taisykles, tada kuriam temas.