Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 B6 TipTronic greičių dėžės bėda.  (Skaityta 19217 kartus)

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį
Iki vasaros užteks, kiek aš su ta mašina tevažiuoji gi :)

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
Kokį tu ten lego nusipirkai? Man atrodo verksi su tokiu mąstymu... Jei jau plika akimi matosi, kad diržas padriskęs, tai gero nelauk.
Jaučiu tema greit pasipildys nauju klausimu ką daryt nes nutrūko diržas?Keist reikia greičiau ir neieškot nuotykių ant savo užpakalio daugiau.Jau ir taip matosi kad ne mašina ten o konkreti bėda, problemų krūvos, šikna privirinta nuo kitos.Varyčiau ją pardavimui ant greičio.

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
Būna iš JAV ateina ir baisesnių ir tikrai baisesnių A4 teko matyti, nes tris mėnesius būtent tokio auto ieškojau. O kas nuo to pasikeis ar šikna virinta ar ne, svarbu idealiai padaryta, ir iš išorės visiškai nesimato, važiuoja puikiai ir t.t nėr ko čia parduot.

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
Būna iš JAV ateina ir baisesnių ir tikrai baisesnių A4 teko matyti, nes tris mėnesius būtent tokio auto ieškojau. O kas nuo to pasikeis ar šikna virinta ar ne, svarbu idealiai padaryta, ir iš išorės visiškai nesimato, važiuoja puikiai ir t.t nėr ko čia parduot.
Na sėkmės tada važinėjant, negalvok kad pardavimui perekupai idealiai daro mašinas.Prisižiūriu aš tų lavonų iš usa sočiai.Jei pačiam sau darytis tai ir verta gal.

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
Ne iš perekupo mašina pirkta buvo. Su auto važinėjo 65 metų moteriškė, tad salonas visas kaip naujas, oda nenutrynta, vairas ir taip pat.

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
salonas pagal tai kad galas privirintas tai jau tik maza detale. As asmeniskai nevazineciau su tokia masina.

Neprisijungęs -Auris-

• Įrašai: 1245
    • Žiūrėti profilį
Lukai mes nekantraujam pamatyt tavo ratus, zadejai gi imest nuotrauka  (aa)

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
Nepergyvenk įmesiu :)

Jei gerai mašina sutvarkyta, o ne belekaip, nėra ko bijoti važiuoti.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Ne iš perekupo mašina pirkta buvo. Su auto važinėjo 65 metų moteriškė, tad salonas visas kaip naujas, oda nenutrynta, vairas ir taip pat.

Kame privalumas 65 metu moteriske? Kad oda nenutrinta tai ir taip aisku 65m. moteriske nelabai kas ja (moteriske) ir trins, reikejo dar darasyti kablukais stogas nesubadytas. Man atrodo uzdaryk sita tema, deze jau sutvarkyta ir daryk nuotraukas , dek musu teismui,ten pasnekesim apie visus pliusus ir minusus.

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį

Kame privalumas 65 metu moteriske? Kad oda nenutrinta tai ir taip aisku 65m. moteriske nelabai kas ja (moteriske) ir trins, reikejo dar darasyti kablukais stogas nesubadytas. Man atrodo uzdaryk sita tema, deze jau sutvarkyta ir daryk nuotraukas , dek musu teismui,ten pasnekesim apie visus pliusus ir minusus.

Ok rakinu, nes matau gaunasi vienas blevyzgojimas, foto sudėsiu ''Klubiečiu auto garažas'' ten galėsite teisti.

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
blevyzgojimas nuo pirmo puslapio prasidejo. Sunku visiems pripazint, kai lavona nusiperka

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
blevyzgojimas nuo pirmo puslapio prasidejo. Sunku visiems pripazint, kai lavona nusiperka

O cia jau nekorektiska  (-)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį

atsiprasau, bet rinkosi masina, nusipirko su deganciu check, dezei kaput, galas sulipdytas... Negi tokia masina pavadinsi tvarkinga?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

atsiprasau, bet rinkosi masina, nusipirko su deganciu check, dezei kaput, galas sulipdytas... Negi tokia masina pavadinsi tvarkinga?

Zmogus isvaziuodamas is salono su nauja audi ir pamates musu masiniukus taip pat pavadintu juos lavonais, nors mums jie ir labai mieli. Temos autoriaus technines zinios dar tik pradeda atsirasti, tai jam atleidziama, papildomai investuotos lesos prikels, kad ir lavona.

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
Kai ziauru.. spaudziu desine visiem kurie turejo kantrybes atrasynet sioje temoje, bet keista, kad  iki 11 klases visdar neismoke autoriaus skaityti mokykloje... :/

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Jo, matosi tikrai mašina idealiai sutvarkyta, jei siūlės matosi, detalių trūksta...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kai ziauru.. spaudziu desine visiem kurie turejo kantrybes atrasynet sioje temoje, bet keista, kad  iki 11 klases visdar neismoke autoriaus skaityti mokykloje... :/

Jo kantrybes reikejo  :-], bet yra ir naudos, dabar pirkdamas auto pasilenksiu paziureti ar nera siuliu  :)

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį

Reikės kada susitikti realybėj pasakysi lavonas ar ne, ir įdomu tavo lavona pamatyti. Jei labai gerai sutvarkyta nėra ko bijoti, jei ant snarglių tai aišku baisu važiuoti. O dėl to kaip sakiai dėžė veikia dabar puikiai, bėgius mėto laiko, užteko tik tą davikli pakeisti, o visa kita tik smulkmenos nėra ko norėti ne naujas auto.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
As jauciu sita tema niekad nebus uzrakinta  :D ... nu ka gali bepridurt, linksma  :-]

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
Lukai mes laukiam nuotrauku  (aa) Laikas ikurt savo virtualu garaza  8:8 Tu pazadejai  :-{
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 14, 20:45:59 sukūrė -Auris- »

Neprisijungęs kunigelis

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
juaciu nesulauksim :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai jau buvo uzrakinta, vel spyna nueme  :-]

Neprisijungęs -Auris-