Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 B6 TipTronic greičių dėžės bėda.  (Skaityta 19350 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Purkštukai dažniausiai užkalkėja. Aš virinau su kalgonitu, tai veikia dabar puikiai :D

Neprisijungęs -Auris-

• Įrašai: 1245
    • Žiūrėti profilį
Purkštukai dažniausiai užkalkėja. Aš virinau su kalgonitu, tai veikia dabar puikiai :D
nereik vandens pilt , nekalkes :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Kalkėja ir su spec skysčiu, kadangi šildomi, tiksliau ant tiek kaitina, kad kaip arbatinukas virtuvėje užverda :D Amerikonai šildymus atjunginėja, kad nekalkėtų, ar karts nuo karto prasipūtinėju su pompa ir viskas.

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
Kalkėja ir su spec skysčiu, kadangi šildomi, tiksliau ant tiek kaitina, kad kaip arbatinukas virtuvėje užverda :D Amerikonai šildymus atjunginėja, kad nekalkėtų, ar karts nuo karto prasipūtinėju su pompa ir viskas.
nebent pas sildomus, matai pas mane paprasciausi  :V

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį
Matai pas amerikoną, nei pas europieti gal kitaip viskas yra, kiek teko manualus vartyt tai rašoma, kad pas b6 purkštukai šildomi, nors įdomu kiek čia yra tiesos. Tai gal tas lipdukas tiesiog tiek po zapaske tiek po galine sėdyne yra :)

Tai manau pradžiui pabandysiu su adatėle prakrapštyti tą purkštuka, nes tas purkštuko blokas keleivio pusėje ir vienas purškia, kitas ne, tai jai ten tų purkštukų sistema paprastai, tai manau turėjo užsikišti, kaip ir kituose auto būna :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Matai pas amerikoną, nei pas europieti gal kitaip viskas yra, kiek teko manualus vartyt tai rašoma, kad pas b6 purkštukai šildomi, nors įdomu kiek čia yra tiesos. Tai gal tas lipdukas tiesiog tiek po zapaske tiek po galine sėdyne yra :)

Tai manau pradžiui pabandysiu su adatėle prakrapštyti tą purkštuka, nes tas purkštuko blokas keleivio pusėje ir vienas purškia, kitas ne, tai jai ten tų purkštukų sistema paprastai, tai manau turėjo užsikišti, kaip ir kituose auto būna :)

Kokia cia problema purkstukas? Nusiimi purkstuka nuo kapoto, paimi plona velute ir stumdai, adata juk nesulenksi. Paskui arba su suspaustu oru, arba su vandens srove plauni priesinga puse, tada visa suda ir isvalai. Tas su adata tai laikinas dalykas, siuksles ar kalkes vistiek lieka viduje. Pas mane purkstukai irgi sildomi.

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
Tai gal tas lipdukas tiesiog tiek po zapaske tiek po galine sėdyne yra :)

Lukai sis lipdukas egzistuoja vienoje tam tikroje vietoje, jo gamykla nemeto belekur (-)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai gal tas lipdukas tiesiog tiek po zapaske tiek po galine sėdyne yra :)

Lukai sis lipdukas egzistuoja vienoje tam tikroje vietoje, jo gamykla nemeto belekur (-)

Ir ant to lipduko jau raso automobilio kuro sanaudas, pati paskutine eilute  (+)

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
Buvo diena kai to lipduko inirtingai ieskojau bagazinej, kaip kad dauguma rase, taip ir jo neradau  :D , o pasirodo jis matomais tuno po sedyne  8-P, bet jau po laiko...

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
Tai pas Europines po sėdyne, pas Amerikonus po zapaske :)

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
Esi tuo tikras 100% ar cia tavo nuomone?

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį

Pasilieku prie savo nuomonės. Kiek suprantu pas tave dyzelis tai turėtu būti europietis tai gali pasižiurėti ar po zapaske ar po sėdyne tas lipdukas.

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį

Pasilieku prie savo nuomonės. Kiek suprantu pas tave dyzelis tai turėtu būti europietis tai gali pasižiurėti ar po zapaske ar po sėdyne tas lipdukas.
Ar tu skaitai ka tau rasau, kartais verta uzmest aki ir kas tarp eiluciu parasyta  (z)  Gi lietuviskai parasyta, PAS MANE PO ZAPASKE NERAAAAAAAAAAAA!
Tai tu net nezinai kas yra tdi ?????

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį

Tai dabar aš tavęs ar tu manęs nesupranti? :D TDI - tai turbo dyzelis pas tave? Tai aš ir manau, kad pas amerikiečius a4 b6 ta kortelė po zapaske (Pas mane amerikonas ir ji buvo po zapaskė), o pas tave Europietis tai ta kortelė ir turi po sėdyne rastis.
Ar tu skaitai ka tau rasau, kartais verta uzmest aki ir kas tarp eiluciu parasyta  (z)  Gi lietuviskai parasyta, PAS MANE PO ZAPASKE NERAAAAAAAAAAAA!
Tai tu net nezinai kas yra tdi ?????

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ar verta gincytis? Geriau paziurekit ar pas jus ant to lapuko raso kuro sanaudas. Kaip Lukai greiciu deze, jau sutvarkiai? Del bako uzrakinimo tai ten paprasciausias centrinio uzraktas, tik prieiti iki j sunkiau , kad patikrinti, bet detales nebrangios. del lempu apiplovimo, tai nuemus posparni nieko nesimato, nes vakar buvau visa prieki nuemes, tai apziurejau  :D

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
Šiandien nuvarėm auto į 4.2 servisa Kaune, tai kaip ir maniau tas sensorius parėjo daugumos TipTronicu audinių bėda. Tai to daviklio kaina 499 Lt + pakeitimas 150 Lt, bet šiandien dar skambinausi Kaune į auto elektronikos meistrus, ten kur prie mašinų turgaus dirba sakė, kad tas naujas daviklis 100 Lt kainuoja, tai jais tikėt ar ne, man rodos kad čia knisa protą. O dėl bako spynos, jos išviso nėra, nei jokio varikliuko, nes auto kaip iš JAV buvo atvarytas, būtent į tą vietą gavęs tai ten kažkas prichimičinta buvo :D O taip kartu ir visos smulkmenos paliktos tvarkyti, o dėl durų tikrai tas mikrojungiklis, nes net kaip duris atidarai borto kompas nereguoja. Beje dėl važiuoklės, dirželių, įtempėju ir t.t meistrai apsakė nepriekaištingas stovis, tai tikiuosi šiandien auto atiduos jau :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
O daviklių kilmės šalis ta pati? :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Kaip iš akies nustatė dirželių ir įtempėjų būklę?

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį

Nesidomėjau, bet manau bus made in china kaip už 100 Lt. Geriau jau daugiau mokėt, bet ilgai ir laimingai važiuoti.

O šeip dėl dirželių dar sakė važiuot ir važiuot, užrašai, net nenusitrynę, važiuoklė taip pat nepriekaištingai, tai tik šios smulkmenos ir viskas :)

O kompas klaidas metė tik dėl to greičių dėžės daviklio ir stabdžiu šlangutės, dėl visą kitko viskas ok :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Manau (spėju) kad klaidą tai meta dėl pavarų padėties daviklio ;)
Tai ne "liga" o tiesiog jis gyvena labai prastose salygose :)

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
Taip tu teisus, daug kam tokia problema su b6 yra :) Kaip jau pakeis tai gal ilgai turėtu važiuoti be tokių problemu :)

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
del bako, tai nusipirk arba pabandyk pritaikyt nuo kokios masinos uzrakinama kamsti, jei tik tinka, tai nera ko sukiot galvos :)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį

Nesidomėjau, bet manau bus made in china kaip už 100 Lt. Geriau jau daugiau mokėt, bet ilgai ir laimingai važiuoti.

O šeip dėl dirželių dar sakė važiuot ir važiuot, užrašai, net nenusitrynę, važiuoklė taip pat nepriekaištingai, tai tik šios smulkmenos ir viskas :)

O kompas klaidas metė tik dėl to greičių dėžės daviklio ir stabdžiu šlangutės, dėl visą kitko viskas ok :)
Nezinau kas del dirzeliu buvo kalbeta bet gal ne taip supratote meistra. Dirzelis nera geros bukles.Matosi dirzelio sonas pazeistas, plius tepalo prasisunkimas pro paskirstymo veleneliu riebokslius.Velgi viska isardzius bus matyti daugiau. Jauciasi per stipri variklio vibracija gali buti pagalves arba neteisingas itempimas, kaip minejau apsaugos nenuiminejom si karta nes ji prikniedyta. Beje  per visa gala eina siule,  manom kad galas gali buti ne sios masinos
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį

Nezinau kas del dirzeliu buvo kalbeta bet gal ne taip supratote meistra. Dirzelis nera geros bukles.Matosi dirzelio sonas pazeistas, plius tepalo prasisunkimas pro paskirstymo veleneliu riebokslius.Velgi viska isardzius bus matyti daugiau. Jauciasi per stipri variklio vibracija gali buti pagalves arba neteisingas itempimas, kaip minejau apsaugos nenuiminejom si karta nes ji prikniedyta. Beje  per visa gala eina siule,  manom kad galas gali buti ne sios masinos

Vat kaip kaip pirkom pardavėjas teigė, kad tik keistas galinis dangtis ir viskas, kitas meistras kur prieš jus varėm sakė dirželis labai geras dar važiuok ir važiuok. Vasara vešim į jūsų servisą pakeisti visus dirželius ir sutvarkyta variklio vibracija, nors kaip važiuoji viskas gerai, o šeip greičių dėžė veikia puikia :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Kokį tu ten lego nusipirkai? Man atrodo verksi su tokiu mąstymu... Jei jau plika akimi matosi, kad diržas padriskęs, tai gero nelauk.