Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 B6 TipTronic greičių dėžės bėda.  (Skaityta 19224 kartus)

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį
A4 B6 TipTronic greičių dėžės bėda.
« Topic Start: 2010 Lapkričio 06, 21:44:46 »
Sveiki, tai yra mano pirmasis automobilis Audi A4 B6 modelis. Taigi automobilis yra amerikonas, aišku yra visokių smulkmenų kur reikia patvarkyti taigi ir jūsų klausiu: :)

1. Kodėl gali nedegti kairės pusės, galinių durelių apšvietimas, ir apšvietimas po priekinę sėdynę? Visas kitas apšvietimas veikia puikiai, tik galinėse durelėsi ir po dešinės pusės preikinę sėdynę. Lemputės buvo tikrintos ir patikrinus veikia puikiai? Taigi kodėl gali neveikti, beje automobilyje dega check lemputė, tai nuvarius prie kompo kažką man pasakys ar išsispręs problemą?

2. Visur ieškojau kur galima įjungti priekinių žibintų apiplovimą, niekur nerandu, gal galite pasakyti, kaip jis įsijungia?

3. Ar pas 1.8 T Quattro keičiasi greičių dėžės tepalai? Nes originaliam manualę skaičiau, kad Quattrom tepalai nesikeičia, tik reikia tikrinti jų lygi, o priekinėms varomoms keičiasi. Beje buvau Audi, VW centre taip pat sako, kad nesikeičia, o paprastuose servizuose sako, kad keičiasi. Tai kur tiesa?

4. Ar tiesa, kad Audi kėbulas yra cinkuotas ir jis nerudyja?

5. Gal žinote kaip iš odos pašalinti tokius kaip įbrėžimus, nuo džinsų emblemų kur atsirado, nes nelabai gražiai ant juodos odos atrodo, ar tai išviso pasišalina?

Beje automobiliukas labai geras ir paliko man didelį įspūdi, nesigailiu šiuo pirkiniu. Ačiū už atsakytus klausimus, ir padėkit ''žaliam'' žmogui sužinoti į šiuos klausimus, nes tai mano tik pirmas automobilis.

Didelis Ačiū už atsakymus :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 09, 21:09:24 sukūrė LukasA4 »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
1. Sugedes galinese durelese mikrojungiklis
2. Ijunk trumpas sviesas ir plaunant stikla plausis ir zibintai
4. Jau senai jos cinkuotos, bet pasitaiko, kad rudyje

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
Ačiū už atsakymus. Bet vėl klausimai :)

1. Kurioi vietoi tą mikrojungklį rasti? Eolte kokiam rasiu jį ir kokia kaina gali būti?

4. Na mašina aišku nenauja, kaip ir visa turi tų įbrėžimų mini, bet yra ir tokių nuo kelio akmenukų ant kapoto, kaip patariat užtaisytu su tais vadinamais nagų laikais, kur yra auto parduotuvėse pagal spalva? Padės ar nieko verti dėmesio?

Ačiū.

Neprisijungęs wjd

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį

1.Duru spynoj turetu buti, reikia ardyt ir ziuret

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
Ačiū, bandysim ardyti, bet pirma nuvažiuosim į diagnostiką pažiurėti, kodėl tas check dega gal dėl to ir bus. O dėl to pačio mikrojungiklio gali ir neveikt apšvietimas po priekine kaire sėdynę ar ten ir kitoi vietoi, kitas jungiklis stovi?

Taip pat ir laukiu atsakymų ir į kitus klausimus :)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
check dega kai yra bedu variklio skyriuj, del kazkokiu salono lempuciu dar neteko girdet, kad degtu

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Check tikrai dega ne del lempuciu, pasijungus kompa pasakys, lempute po sedyne nedega del jungtuko spynoje, galima ji pakeisti, bet paciam niekad neardzius nelabai iseis, dauguma nusiperka srote kita visa spyna ir pasikeicia. Tie spalvos uztepejai tikrai nieko verti.

Neprisijungęs S_carkys

• Įrašai: 432
    • Žiūrėti profilį
lukas gal parduodi sawo b6? jei mehanas :) pats ieskau 1.8tq mehano :)

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
maza tikimybe, kad bus mechanas, jei is amerikes masina :)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį

kate maise :D :D :D

Neprisijungęs -Auris-

• Įrašai: 1245
    • Žiūrėti profilį
...oi dar ir kaip rudyja  :D

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
Deje, neparduodu, nes tai pats pirmas auto, turiu vos kelias dienas :D

Dėžė pas mane TipTronis automatas.

Beje žibintų apiplovimas niekaip neįsijungia, bandžiau pagal vieno forumiečio nurodymus, neveikia, taigi kas gali būti?

Dar dėl salono apšvietimo: Nuo to mikrojungiklio turi užsidegti lemputė ir po sėdynę, ir kaip tą mikrojungikli pakeisti reikia, reikia nuiminėti durelių apdaila?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nuimineji duru apdaila ir istrauki visa spyna, tada ir prieisi. Del apiplovimo, tai paziurek ar is viso yra antras varikliukas skyscio bakelyje, jis zymiai didesnis uz standartini, gal pas tave tik dangteliai ant buferio priklijuoti, maciau ir tokiu variantu.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Jei iš 5 dalių suvirinta, tai tikrai rūdys...

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį

Ar nebandei JAV salvage aukcionuose ieškoti arba per Lietuvos tarpininkus?

Neprisijungęs S_carkys

• Įrašai: 432
    • Žiūrėti profilį
bandziau mariau is amerikos nesinori ilgai laukt db wienoi firmai dawau uzsakima gal ras wokeciuose ir draugeliui kuris i italija wazineja reikia laukt db :)

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį

Jei iš 5 dalių suvirinta, tai tikrai rūdys...
nu ne manoji tikrai ciela :D Tik kapotas gaves pora akmenu tai tose vietose pakankamai lipa rudys. Zinoma pazeistas cinko sluoksnis todel ir lipa rudeles  ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Pas mane kad ir būdavo nuskenti dažai, bet tikrai nerūdys orginalus kapotas ;)

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
Na gerai bandysim žiurėti ta salono apdaila, bet vistiek ten tie dažai ant kapoto negražiai atrodo nuskenti, kaip nuo kelio akmenukai, tai jūs siulot su tais motip vadinamais ''lakais'' uždaržyt ar ne, kaip tik negražiau bus?

Beje auto iš Amerikos, ir tik medis buvo ant galinio bagažinės dangčio užvirtęs ir viskas, nei lango, buferio ar ko kitko nereikėjo keisti.

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
Pas mane kad ir būdavo nuskenti dažai, bet tikrai nerūdys orginalus kapotas ;)

gal sunku kitiems isivaizduot, bet manoji susideda visa is originaliu detaliu  (be)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Ir rūdija? Nebeskiesk ;)

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
Ir rūdija? Nebeskiesk ;)
faktai kalba uz save, sakau dar karta (be) is akmens taip gavo kad net nuskilo dazai ir cinkas, ir tik ta vieta meta rudeles. Kas tau nesuprantama???????????? Cia gi naturalu  (!?)

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
Na tai dar karta dėl langų apiplovimo. Pasakykit pas mane muliažas ar ne. Prie langų apiplovimo bakelio jungiasi tik viena šlangelė, apipaluti priekiniams langams. Taip turi būti, ar reiškias pas mane yra muliažas?

Beje kur surasti automobilio dažų kodą?

Ir dėl apšvietimo tai man reikės keisti visą rankeną ar tik pačią spynelę?

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
Na tai dar karta dėl langų apiplovimo. Pasakykit pas mane muliažas ar ne. Prie langų apiplovimo bakelio jungiasi tik viena šlangelė, apipaluti priekiniams langams. Taip turi būti, ar reiškias pas mane yra muliažas?

Apie koki tu langu apiplovima kalbi, gal apie lempu??? Tau bent tie purkstukai islenda is bamperio ar ne? Jei ne gal ju ten isvis nera?

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
http://www.youtube.com/watch?v=Yrs2W0SfSMM&feature=related Tu turi omeny apie situos daiktus kad tau neveikia?