Sveiki, tai yra mano pirmasis automobilis Audi A4 B6 modelis. Taigi automobilis yra amerikonas, aišku yra visokių smulkmenų kur reikia patvarkyti taigi ir jūsų klausiu:
1. Kodėl gali nedegti kairės pusės, galinių durelių apšvietimas, ir apšvietimas po priekinę sėdynę? Visas kitas apšvietimas veikia puikiai, tik galinėse durelėsi ir po dešinės pusės preikinę sėdynę. Lemputės buvo tikrintos ir patikrinus veikia puikiai? Taigi kodėl gali neveikti, beje automobilyje dega check lemputė, tai nuvarius prie kompo kažką man pasakys ar išsispręs problemą?
2. Visur ieškojau kur galima įjungti priekinių žibintų apiplovimą, niekur nerandu, gal galite pasakyti, kaip jis įsijungia?
3. Ar pas 1.8 T Quattro keičiasi greičių dėžės tepalai? Nes originaliam manualę skaičiau, kad Quattrom tepalai nesikeičia, tik reikia tikrinti jų lygi, o priekinėms varomoms keičiasi. Beje buvau Audi, VW centre taip pat sako, kad nesikeičia, o paprastuose servizuose sako, kad keičiasi. Tai kur tiesa?
4. Ar tiesa, kad Audi kėbulas yra cinkuotas ir jis nerudyja?
5. Gal žinote kaip iš odos pašalinti tokius kaip įbrėžimus, nuo džinsų emblemų kur atsirado, nes nelabai gražiai ant juodos odos atrodo, ar tai išviso pasišalina?
Beje automobiliukas labai geras ir paliko man didelį įspūdi, nesigailiu šiuo pirkiniu. Ačiū už atsakytus klausimus, ir padėkit ''žaliam'' žmogui sužinoti į šiuos klausimus, nes tai mano tik pirmas automobilis.
Didelis Ačiū už atsakymus