Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 B6 Automato bedos  (Skaityta 10246 kartus)

Neprisijungęs S_carkys

• Įrašai: 432
    • Žiūrėti profilį
Re: A4 B6 Automato bedos
« Atsakymas #50: 2010 Liepos 20, 21:28:37 »
twarkyk ta pacia ir parduok...

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51: 2010 Liepos 20, 21:40:21 »
susirask suprantancius ir saziningus (KO RETAI PASITAIKO) gal uzteks tau tik kompa ar higraulini valdima pakeist o gal abu,tada max 2000lt kainuotu.o pas tave nepastebejai is galo dezes apvali ar pailga fiske i kompa jungesi,nes 2004 ketesi tai buna ir tokiu ir tokiuapvali tai naujasnio tipo deze

Neprisijungęs -Auris-

• Įrašai: 1245
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52: 2010 Liepos 20, 21:51:56 »
susirask suprantancius ir saziningus (KO RETAI PASITAIKO) gal uzteks tau tik kompa ar higraulini valdima pakeist o gal abu,tada max 2000lt kainuotu.o pas tave nepastebejai is galo dezes apvali ar pailga fiske i kompa jungesi,nes 2004 ketesi tai buna ir tokiu ir tokiuapvali tai naujasnio tipo deze

kiek suprantu bus apvali, tai cia geriau ar blogiau?  :D

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53: 2010 Liepos 20, 22:37:17 »
is principo tas pats,sako kad naujasni geresni,nors skiresi tik kompai kiek zinau.

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #54: 2010 Liepos 20, 22:45:17 »
nu ziuresiu, man daug kas rekomenduoja Siaulius. Ziuresiu laiko prigaves...

Neprisijungęs moxt

• Įrašai: 376
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55: 2010 Liepos 20, 23:46:06 »
skyresi ir kompai ir hidroblokai

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #56: 2010 Rugpjūčio 08, 16:52:55 »

Norint isimt ta valdymo bloka, (pazymeta geltona spalva) ar butina isleist visa tepala? Ir ar butina det nauja tarpine to kauso kur nusisuks?

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #57: 2010 Rugpjūčio 08, 18:35:40 »
tepala isleist,tarpine nauja jei suplys senoji.isleidimas zvaigzde is apacios.

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #58: 2010 Rugpjūčio 08, 19:21:08 »
Zadu imtis pats ardytis, kai istudijavau brezinius sios dezes , nematau joje jokiu stebuklu, tikrai sugebesiu issiimt ta valdymo bloka. I vidu nagu nekisiu, juo lab kad dezes nereik nuiminet.
Jei kils neaiskumu imesiu nuotrauku, prasysiu jusu patarimu,ok? Tik pirma reik viska susipirkt,o poto atsiraityt rankoves ir kipt i darba  :D

Neprisijungęs Jonke

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #59: 2010 Rugpjūčio 28, 20:07:02 »
tarpine nauja, tepalo apie 5litrai man prisiejo nupirkti, tinka audi ir tik audi tepalai, nes pagal visus zinynus rodo tik ta, galima bandyti taupyti ir pirkti bile ka, bet kuo baigsis taupymas neaisku.
nuemimas apie pusantros val, uzdejimas ir tepalu uzpildymas dar pora-trejata valandziukiu (jei yra duobe ar keltuvas greiciau zinoma, paciam teko darytis ant mazu rampuciu kieme uzvaziavus :) )
pries keleta savaiteliu uzturejau visa sita dziaugsma, sutvarkyta ir vazineju patenkintas.
sekmes darbuose :)

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #60: 2010 Rugpjūčio 28, 23:51:11 »
tarpine nauja, tepalo apie 5litrai man prisiejo nupirkti, tinka audi ir tik audi tepalai, nes pagal visus zinynus rodo tik ta, galima bandyti taupyti ir pirkti bile ka, bet kuo baigsis taupymas neaisku.
nuemimas apie pusantros val, uzdejimas ir tepalu uzpildymas dar pora-trejata valandziukiu (jei yra duobe ar keltuvas greiciau zinoma, paciam teko darytis ant mazu rampuciu kieme uzvaziavus :) )
pries keleta savaiteliu uzturejau visa sita dziaugsma, sutvarkyta ir vazineju patenkintas.
sekmes darbuose :)
oi dekui uz palinkejimus... kaip jau kazkam minejau, siuo metu esu norvegijoje, tad darbai atidedami  :G

Neprisijungęs Audi_kl

• Įrašai: 152
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #61: 2010 Rugsėjo 09, 00:03:02 »
man buvo kad nemirksi o tiesiog dega tos visos raides, o masina vaziavo tik gerai gazo davus, persigandau, prigazdino ir kad deze 10 stuku, bet tau dar baisiau net 18k, tiesa pas mane tiptronicas 5 begiu. bet paaiskejo galiausiai kad signalizacija kalta buvo, su kompu per velai kontaktuodavo ijungus degima :) uz dyka patvarke tas kas dejo :) pas tave kaip sprantu daug rimtesne problema, na tiesiog pasidalinau savo patirtimi :)

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #62: 2010 Rugsėjo 09, 12:46:48 »
man buvo kad nemirksi o tiesiog dega tos visos raides, o masina vaziavo tik gerai gazo davus, persigandau, prigazdino ir kad deze 10 stuku, bet tau dar baisiau net 18k, tiesa pas mane tiptronicas 5 begiu. bet paaiskejo galiausiai kad signalizacija kalta buvo, su kompu per velai kontaktuodavo ijungus degima :) uz dyka patvarke tas kas dejo :) pas tave kaip sprantu daug rimtesne problema, na tiesiog pasidalinau savo patirtimi :)
dekui, minciu niekada nebuna per daug... bet ji dar vaziuoja iki siol, zmona kazkaip susidraugauja su ja, ji sugeba ja pagydyt  :D

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #63: 2010 Rugsėjo 20, 19:54:42 »
Sveiki visi pries tai rasiusieji i sia mano tema, as gryzau. Budamas nelietuvoje, lietuvoje susiradau sau kita deze. Tiesiog pagal skelbima. Paskambinau, suzinojau kad isimta is dauztos audines, buvo musta i prieki. Parduoda isimta deze ir sankabos diska. Kaip man patikrint ar ji veikianti, turbut niekaip, nes ji isimta is masinos. I ka atkreipt demesi perkant? Uz ja nori 2700lt. Kazkas man rase kad jos kaina apie 8000lt, tai kuom tiket? Gal ji cia parejus kad taip pigiai attiduoda?
Idetu piesineli, kairej pusej manoji, o desinej ta is skelbimo.
Nebezinau imt ja ar ne. Tiesa ji is sedano, o manasis universalas, bet kiek nuraukiu cia jokio skirtumo, ane?
Kazkin kiek laiko uztruktu jos pakeitimas?

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 20, 19:57:44 sukūrė -Auris- »

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #64: 2010 Rugsėjo 20, 20:01:46 »
pries perkant reik paziureti,i tepala kokios jis bukles ir ant kiek skaidrus plius pauostit.dar galima pavartyt niekas neturi barsket.kaina normali galima ir pigiau rast

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #65: 2010 Rugsėjo 20, 20:10:45 »
pries perkant reik paziureti,i tepala kokios jis bukles ir ant kiek skaidrus plius pauostit.dar galima pavartyt niekas neturi barsket.kaina normali galima ir pigiau rast

virsune, as jau buvau atsidejes 8 kavalkas, o cia kalba pasisuko apie 2,5, kur jus visi anksciau buvot?!!!!!!!!!!!!!!!!!  :-{ Rupus miltai kad as i zeme prasmegciau, tada neskubesiu jos imt, geriau ieskosiu tokios kur prie mano akiu isims is mustos audines...
O sitai ziuriu tvirtinimo ausis kazkaip palenkta, netaip tiesiai stovi kaip pas manaja
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 20, 20:13:18 sukūrė -Auris- »

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #66: 2010 Rugsėjo 20, 21:39:59 »
o tik keiciant deze, ivieta dedant kita tokia pat indentiska, nereiks nieko perprogramuot ar dar ko? Ar uzteks kad servise man ja pakeis ir galesiu vel lakstyt?

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #67: 2010 Rugsėjo 21, 07:34:27 »
adaptuoti reikia,prie tos minetos lengtos ausies sukasi isorinis filtras gerai butu kad deze butu kartu su juo nes tavasis gali bur jau uzsineses,o naujas daug kainuoja latviai tokias dezias remontuoja kazkur uz 6000k lt
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 21, 07:36:25 sukūrė ricardo »

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #68: 2010 Rugsėjo 21, 18:13:58 »
adaptuoti reikia,prie tos minetos lengtos ausies sukasi isorinis filtras gerai butu kad deze butu kartu su juo nes tavasis gali bur jau uzsineses,o naujas daug kainuoja latviai tokias dezias remontuoja kazkur uz 6000k lt

tai kur logika remontuot uz 6000 jei kita is sroto gali gaut uz 2500? O kas ja man gales adaptuot? Cia rimto meistro reikia ar uztenka to kuris daro diegnostikas?

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #69: 2010 Rugsėjo 21, 18:16:57 »
logika tokia, kad is sroto paimsi ir nezinai, gal jinai tau iki gyvenimo galo laikys, o gal nuvaziuosi 50km ir bus 2500lt kaip i gera vieta sukista ;) restauruojant duoda garantija bent :)

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #70: 2010 Rugsėjo 21, 18:22:47 »
logika tokia, kad is sroto paimsi ir nezinai, gal jinai tau iki gyvenimo galo laikys, o gal nuvaziuosi 50km ir bus 2500lt kaip i gera vieta sukista ;) restauruojant duoda garantija bent :)
Na as remsiuos tokia logika: pasiimsiu uz 2500 tikedamasis kad pasitaikys gera, o jei ne pasiimsiu dar viena  :D gaunas 5000, manau is dvieju viena veiks  :D O jei ne tada aisku nusisausiu. Man reikia ja pakeist tam kad galeciau parduot. Nes zadu i vieta imt A6 allroad'a.

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #71: 2010 Rugsėjo 21, 18:25:30 »
Man teko remontuotis savo mechanine deze, likau patenkintas, aisku kaina 3 kartus gal mazesne negu automato, ir ne vienur teko girdet, kad kainos remonto sukasi mazdaug panasiai apie 1000e, kiek tiesos, sunku pasakyt, dar aisku viskas priklauso nuo gedimo :)

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #72: 2010 Rugsėjo 21, 18:51:30 »
shaltis remontavosi multitronica pas garazastdi,kiek girdejau liko patenkintas,tik nezinau kiek sumokejo.

Neprisijungęs wadux

• Įrašai: 171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #73: 2010 Spalio 02, 18:19:29 »
RICARDO

gal uzteks tau tik kompa ar higraulini valdima pakeist o gal abu,tada max 2000lt

man kiek sake meistras is klaipedos vien hidraulinis valdymas 1000euru
tai cia jis vejus kalbejo ar kaip cia? :) o mano multitronikui taisymas nuo 3000lt iki 8000lt ir tada praktiskai nauja deze, bet db jos nesitvarkiau nes turejau isvykti ir db bijau kad nesubiretu  :-{ sioje temoje lyg ir nerasiau kad man yra trukinejimas iki 2tukstanciu sukiu su visomis pavaromis. meistras kaune is ,,daivanta" pasake kad tipo ten tas gelezinis dirzas susidevejes ar kas ten todel prabugsuoja ar kaskas panasaus tai reikia nuimti deze ir ziureti ka reikia keisti ir uzsakineti detales, nes visos detalis individualiai keiciasi pagal senosios numeriuka. tai kaip cia visa tiesa ar kaip? :) dekui

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #74: 2010 Spalio 02, 19:53:19 »
RICARDO

gal uzteks tau tik kompa ar higraulini valdima pakeist o gal abu,tada max 2000lt

man kiek sake meistras is klaipedos vien hidraulinis valdymas 1000euru
tai cia jis vejus kalbejo ar kaip cia? :) o mano multitronikui taisymas nuo 3000lt iki 8000lt ir tada praktiskai nauja deze, bet db jos nesitvarkiau nes turejau isvykti ir db bijau kad nesubiretu  :-{ sioje temoje lyg ir nerasiau kad man yra trukinejimas iki 2tukstanciu sukiu su visomis pavaromis. meistras kaune is ,,daivanta" pasake kad tipo ten tas gelezinis dirzas susidevejes ar kas ten todel prabugsuoja ar kaskas panasaus tai reikia nuimti deze ir ziureti ka reikia keisti ir uzsakineti detales, nes visos detalis individualiai keiciasi pagal senosios numeriuka. tai kaip cia visa tiesa ar kaip? :) dekui
Nieko as nebekaiteliosiu imsiu kita deze ir viskas... ner laiko kada zaist su tom detalem (-)