Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 Avant galinio valytuvo problema  (Skaityta 53067 kartus)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Re: A4 Avant galinio valytuvo problema
« Atsakymas #25: 2010 Gruodžio 09, 14:48:10 »
Originalus rem. komplektas audi centre kainuoja 160 lt (kaip supratau toks, kaip pirmoj orzo nuorodoj). Sau pritaikiau nuo golf'o uz kelis lt iš autoaibės, tik su juo daugiau žaidimo

Neprisijungęs neriuz

• Įrašai: 354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2010 Gruodžio 09, 15:11:36 »
o pas mane tai biski nervina priekinio valytuvo spoileriukas kuris prispaudzia valytuva didesniu greiciu vaziuojant (gryztant lieciasi i stikla), o tas spoileriukas nusiima kiek supratau tik kartu su valytuvu

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2010 Gruodžio 09, 16:20:56 »
neriuz, nuotrauka padaryk, nelabai suprantu kas ten kur gali liestis

Neprisijungęs eimisA4

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2010 Gruodžio 23, 16:32:11 »
sveiki.turiu tokia beda,a4 avantui 98 m niekaip nenustoja valyti galinis valytuvas,jei pastumi rankenele tj valo istisai,kaip atitrauki dirba ant sekundinio,nesuprantu kaip isjungti ji,tj teko isimti saugikli.gal kam teko susidurti su tokia problema?

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2010 Gruodžio 24, 02:28:04 »
teko man,reikia ardyt ir ziuret, ten atsilaisvina visas mechanizmas, kaip grizta valytuvas atgal ir tada vel per naujo pradeda valyt :) ardyk, ziurek, badyk kazka burt, as bent kurybiskai issprendziau problema :)

Neprisijungęs eimisA4

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2010 Gruodžio 24, 07:10:19 »
buvau isrinkes viskas labai grazu ir nauja,net abydna pasidare :)).niekaip nesuprantu tokio gedimo.gal bent kas zino kur rele stovi galinio valytuvo?

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2010 Gruodžio 24, 12:18:38 »
buvau isrinkes viskas labai grazu ir nauja,net abydna pasidare :)).niekaip nesuprantu tokio gedimo.gal bent kas zino kur rele stovi galinio valytuvo?
Reles nera,nes valdo elektroninis blokas paciam varikliuke.Gal tiesiog nemoki sustabdyti?Gali rankena fuseruot,gali varikliuke buti beda.Daugiau nera ko spelioti.Kaune galiu sutvarkyti.

Neprisijungęs -Auris-

• Įrašai: 1245
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2011 Sausio 14, 19:52:42 »
Pas mane valytuvas tai veikia. Bet neveikia galinio stiklo apiplovimas. Gal kas turite kokiu minciu?

Rupus miltai, pas mane ir nustojo po salciu purkst  :-{ I salona lyg ir nebega :D, kol kas neaisku kur jis bega nes garsas varikliuko tai girdis  8:8, teks ieskot...

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2011 Sausio 14, 21:11:34 »
Pas mane valytuvas tai veikia. Bet neveikia galinio stiklo apiplovimas. Gal kas turite kokiu minciu?

Rupus miltai, pas mane ir nustojo po salciu purkst  :-{ I salona lyg ir nebega :D, kol kas neaisku kur jis bega nes garsas varikliuko tai girdis  8:8, teks ieskot...

blyn ir pas mane siandien pastebejau, dar pries kelias dienas purske :D

Neprisijungęs kiesa

• Įrašai: 226
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2011 Sausio 25, 12:15:42 »

bega visas skystis i bagazines dankcio vidu,po kurio laiko pasirodys ir rudys apacioj

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2011 Sausio 25, 13:06:11 »
nepatingekit bagazines apdaila nusiimt ir paziuret kas ten vyksta, gal tiesiog slangute nusove. Uzvakar kaiptik susitaisiau savaji purkstuka, nugreziau senojo likucius su 3.5mm grazteliu (vamzduko toks diametras), naujojo gala aptepiau su dvikomponenciais klijais, likusia vamzdelio dali su tirstu tepalu ir istaciau, lyg ir laikosi, nesisukineja kartu su valytuvu.

Neprisijungęs mrm

• Įrašai: 69
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2011 Sausio 25, 13:43:49 »
Mano varikliukui buvo nupuvęs vamzdelis per puse, tai kai tvarkiau, tiek naują tiek seną vamzdelius nupjoviau kampu (tvirtesnis sudūrimas), su dilde pašveičiau pjautą vietą taip, kad sudūrus gautūsi griovelis(aplink vamzduką), o tada apliejau lydmetaliu, kurį vėliau prišveičiau tiek, kad jis tilptų ir nestrigtų įmautas į kiautą. Prieš įmaudamas sutepiau tepalu.
Jei suprantamai parašiau, gal kam pravers :)

Neprisijungęs kiesa

• Įrašai: 226
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2011 Sausio 25, 15:36:49 »
ar neleidzia dabar

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2011 Sausio 25, 17:25:52 »
cia kurio klausi? Ir per kur leist turetu? kaip ten mrm sudurinejo vamzdelius tai neisivaizduoju :D Nera jokio tikslo ta daryti, pakeiti visa ir ramu.

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2011 Sausio 25, 18:31:51 »
o pas mane pvz kaip valytuvas valosi, tai ir purkstukas kartu su juo juda ir ten viskas sulieta, tai taip, kad nera galimybes vien tik valytuvui judet, o purkstukui ne, gali taip but? :)

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2011 Sausio 25, 18:36:53 »
o pas mane pvz kaip valytuvas valosi, tai ir purkstukas kartu su juo juda ir ten viskas sulieta, tai taip, kad nera galimybes vien tik valytuvui judet, o purkstukui ne, gali taip but? :)
tai man irgi kartu su valytuvu sukinejosi, kai viduj tas varinis vamzdelis luzo. Idomu butu foto pamatyt, kaip ten viskas sulieta.

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2011 Sausio 25, 18:48:46 »
as dabar jau supratau, ka jus turejot turbut omeny, pas mane va kaip yra, nufotkinau:

tai, kaip suprantu, pats purkstukas neturi judet? :)

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2011 Sausio 25, 18:54:51 »
neturi... Kaip manai kodel ta plastmase taip ispjauta yra :)

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2011 Sausio 25, 19:05:53 »
as i tai paziurejes ir supratau, kad tas ispjovimas srovei skirtas :) bet pas mane viska purskia, i salona tikrai nebega, man net geriau, kaip srove ne i viena taska purskia, o besisukant valytuvui ir kitur paskleidzia valikli :)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2011 Sausio 25, 19:18:50 »
as i tai paziurejes ir supratau, kad tas ispjovimas srovei skirtas :) bet pas mane viska purskia, i salona tikrai nebega, man net geriau, kaip srove ne i viena taska purskia, o besisukant valytuvui ir kitur paskleidzia valikli :)
Tik laiko klausimas kada pradės į vidų bėgt, jei purkštukas sukinėjasi reiškia vamzdelis nulūžęs

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2011 Sausio 25, 19:20:38 »
tai ir pas mane purske, niekas nebego, nes uzkepe ten viduj viskas buvo. Tik besisukinedamas tas valytuvas ir visur aplink skyscio pavarydavo, nebent labai jau zemai pati purkstuka nukreipsi. O del valymo tai kazin ar geriau valo kai purskia betkur, neveltui turbut inzinieriai taip sugalvojo.

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2011 Sausio 25, 19:20:45 »
tas laiko klausimas jau trunka treti metai, bet kaip jau nepurks, zinosiu kur ieskot problemos :)

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2011 Sausio 25, 19:22:26 »
tas laiko klausimas jau trunka treti metai, bet kaip jau nepurks, zinosiu kur ieskot problemos :)
dabar kai jau zinai, pamatysi atsitiks zapadlo desnis :D

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2011 Sausio 25, 19:25:33 »
tai ir pas mane purske, niekas nebego, nes uzkepe ten viduj viskas buvo. Tik besisukinedamas tas valytuvas ir visur aplink skyscio pavarydavo, nebent labai jau zemai pati purkstuka nukreipsi. O del valymo tai kazin ar geriau valo kai purskia betkur, neveltui turbut inzinieriai taip sugalvojo.
[/quote
as pvz vasara visai jo nenaudoju, zvyrkeliais nevazineju, todel pas mane napsines tiek, kad nematyciau per galini langa, ziema as daugiausia vaziuoju uzmiesty, todel sniego dulkem pasidengia stiklas ir nusivalau be problemu, bet aisku, pavasari jei bus laiko, reikes pasiardyt ta apdaila dar viena karta ir pasiziuret, kas ten kur luze :) anksciau buvo zemai nukreiptas purkstukas, tai tikrai ne labai ka nuvalydavo papurskus, bet paskui pasireguliavau, kad auksciau purkstu, tai tikrai gerai valo :)

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2011 Sausio 25, 19:29:01 »
dabar kai jau zinai, pamatysi atsitiks zapadlo desnis :D
neprisnekek :D svarbu, kad ne ziema tas zapadlo desnis butu, siandien norejau i sarnyrus tepalo prisipurkst, tai dar kaip tycia per adata nepurske, tai taip ir liko neprileista, o rankas ilgai tryniau kol atsilo :D cia rie to valytuvo vis tik pasikrapstymo yra, kol viska nuimi, kol sudedi, ir koks pusvalandukas praeis, aisku nusalimu vidurkis Lazdiju apskrityje taip pat padides :D lauksim pavasario :)