taigi as irgi buvau susidures su siuo malonumu.
nusipirkus masina po neilgo laiko pradejo jaustis, kad vaziuojant 70-80 jauciamas sioks toks tampimasis. supratau , kad cia deze, nes buvau pries pirkima zinojes apie a4 automatu bedas. tai mano pirmas automatas, todel pirkdamas negalejau tinkamai ivertinti jo veikimo. taigi, ilgai nelaukiau, kad neatsirastu rimtesniu gedimu. ukmergei (kur gyvenu) niekur netaise, tik mechanus, bet patare i svedasus vaziuot, taip pat dar buvo uzklausta vieno serviso seimininko - jis taip pat patare i svedasus. sake vieni geresniu automatu meistrai lietuvoj. nuvaziavau i svedasus, atsisedo i masina, pravaziavo su masina ir pasake, kas negerai ir kiek kainuos. jokiu ten diagnostiku ir pan. nereikejo. iskart matesi, kad zmones supranta ka daro ir nesiuncia kuo tuoliau kaip jau buvo iprasta anksciau vos ne kas antram servise. taigi reikejo keist hidromova, restauruota 600lt, dezes nuemimas apie 400lt. bet pagalvojau, kad prie topacio reikia perinkti ir pacia deze (900lt, bet tada jau atsiminusuoja dezes nuemimas 400lt, taigi gaunas, kad dezes perinkimas 500lt). 900lt darbas ir paskui kokiu reikia daliu perenkant. taigi man viskas su visais tepalais ir pan. gavosi 2200lt. manau norma. taigi turiu dbr nepriekaistingai veikiancia deze, neapsakomas malonumas
viskam dave garantija, darbas uztruko apie 2 dienu, eileje laukiau apie 5 dienas. pastoviai jie ten turi a4. triptronicas sake isvis nusibige ties 250k. taigi, jeigu reiks kam tel. - kreipkites