Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a4 97m. 1.9 tdi automatas, kilometrazo isjungimas  (Skaityta 4003 kartus)

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
a4 97m. 1.9 tdi automatas, kilometrazo isjungimas
« Topic Start: 2011 Rugpjūčio 03, 21:08:56 »
sveiki. gal kas zinot ka reikia padaryti kad nesisuktu kilometrazas?
bandziau atjungti fiske is greiciu dezes,bet nepadejo, po to radau dar viena fiske dezej, bet ir ja atjungus sukasi skaitliukas. su vag tacho atsukti taipogi nepavyko.padekit

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
sveiki. gal kas zinot ka reikia padaryti kad nesisuktu kilometrazas?
bandziau atjungti fiske is greiciu dezes,bet nepadejo, po to radau dar viena fiske dezej, bet ir ja atjungus sukasi skaitliukas. su vag tacho atsukti taipogi nepavyko.padekit
siaip tai praso pataisyt  kad skaitliukas suktusi.

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
o man nereikia kad jis suktusi. man reikia kad jis rodytu, bet nesisuktu:)

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
bet tada ir greicio nerodys tau, jei atjungsi pvz fyske nuo dezes :)

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
zinau, nereikia man to greicio, kiek tu fiskiu yra ant tos dezes? gal dar kur trecia kokia fiske yra?

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
nepaaiskinsiu, kur randasi ta fyske dabar, bet ten sunku ranka uzkist, bent jau pas mane :) Ji randasi ant dezes virsaus, jei taip galima pavadint :)

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
tai as jau radau dvi fyskes, viena lengviau pasiekiama, o kita tai gan tolokai, bet turiu ilgas rankas tai ir ja pasiekiau, be tiek viena tiek kita atjungus nepadejo, ir kilometrazas sukosi ir greiti rode.

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
na nezinau, pas mane 6 begiu deze, gal ten kas nors kitaip, nors nemanau :) pas mane tos fyskes laido sarvas buvo prakirstas, tai nerodydavo nieko, bet uzizoliavau ir viskas gerai :) atjunk spidometre fyske, gal tada nerodys :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Isardai skydeli ir pjauni takeli kur spidometro pajungimas, jei nuo dezes atjungsi fiske, tai ir kompai nematys greicio, gali buti negerai. Gali netgi nupjovus takeli issivesti nuo jo laidelius ir pasijungti su jungikliu, rodys kada nori, kada ne.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
kam tokia nesamone isvis reikalinga? :-]

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Jau kazkur rase, draudimas pagal pravaziuota kieki km skaiciuoja kaina.O ir parduodant mazesne rida bus.

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
na nezinau, pas mane 6 begiu deze, gal ten kas nors kitaip, nors nemanau :) pas mane tos fyskes laido sarvas buvo prakirstas, tai nerodydavo nieko, bet uzizoliavau ir viskas gerai :) atjunk spidometre fyske, gal tada nerodys :)

bandziau :)) gesta variklis

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

bandziau :)) gesta variklis

Tai juk imobilaizeri atjungi ir jokiu kitu parodymu nebus.

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį

Jau kazkur rase, draudimas pagal pravaziuota kieki km skaiciuoja kaina.O ir parduodant mazesne rida bus.

butent todel ir reikalinga tokia operacija kad sutaupyti apie 2K LT per metus uz draudima

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
Isardai skydeli ir pjauni takeli kur spidometro pajungimas, jei nuo dezes atjungsi fiske, tai ir kompai nematys greicio, gali buti negerai. Gali netgi nupjovus takeli issivesti nuo jo laidelius ir pasijungti su jungikliu, rodys kada nori, kada ne.

cia sudominai su tuo pjovimu:) o tai kaip zinoti ant kurio takelio yra spydas pajungtas?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

cia sudominai su tuo pjovimu:) o tai kaip zinoti ant kurio takelio yra spydas pajungtas?

Jeigu nezinai kaip tai surasti, gal geriau pats nelysk, vezk kas gaudosi, ne ta nukirpsi bedu daugiau prisidarysi. O jei labai nori pabandyti, issiardai visa skydeli, apziuri pati spidometro pajungima,vieni buna prisukti su varztais per kuriuos eina signalai, kiti isikisa i specialius kontaktus, cia kas turi tokios audi isardyta galetu pafotkinti kuria vieta kirpti.

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį

Jeigu nezinai kaip tai surasti, gal geriau pats nelysk, vezk kas gaudosi, ne ta nukirpsi bedu daugiau prisidarysi. O jei labai nori pabandyti, issiardai visa skydeli, apziuri pati spidometro pajungima,vieni buna prisukti su varztais per kuriuos eina signalai, kiti isikisa i specialius kontaktus, cia kas turi tokios audi isardyta galetu pafotkinti kuria vieta kirpti.
kokias cia nesamones rasai?jei veikejas neranda greicio daviklio dezej,kaip jis paskers skydeli ir dar sugebes atjungt kilometraza?

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
o tas ir yra kad nera kam nuvezti, nes cia nera elektriku.tai tenka viska darytis paciam su jusu pagalba :)

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį

kokias cia nesamones rasai?jei veikejas neranda greicio daviklio dezej,kaip jis paskers skydeli ir dar sugebes atjungt kilometraza?

tai kur ieskoti to greicio daviklio.

cia keleivio puseje esanti fiske

cia vairuotojo puseje esanti fiske

Nepadejo nei viena.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Jei skydelis senesnis (26 kontaktų), tai žiūrėk čia: http://img11.imageshack.us/img11/38/skydeliofyskes.pdf

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
Jei skydelis senesnis (26 kontaktų), tai žiūrėk čia: http://img11.imageshack.us/img11/38/skydeliofyskes.pdf

na biski netoks. yra ir melyna ir geltona fyskes, ir dar viena mazike juoda nzn keliu laidu, bet ji uzdega lauko temp ir PRND321 ekranelius.

tai jei butu toks tai reiktu melynoj fiskej atjungti 23 laida?

ryt paziuresiu keliu kontaktu tos fyskes.
o gal nera skirtumo, kad pas mane nera tos juodos 20 kontaktu fyskes? gal jei melyna ir geltona fyskes bus 26 kontaktu tai tiks ta shema?

Neprisijungęs brother118

• Įrašai: 35
    • Žiūrėti profilį
seip kelintu metu auto? tu pamegink atjungti tik viena fiske kuri yra uz spydo, o likusias pajung. Gal nuskils ir imo laidai kitoje fiskeje :) o masinos ecu nelieka info apie prabegtus km? ar jie ten naivuoliai tik i spedometra ziuri?

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
tik i spidometra ir teziuri. bandziau ir viena atjunges kurti, tai geso variklis, bandziau ir kita, vistiek geso.

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
tik i spidometra ir teziuri. bandziau ir viena atjunges kurti, tai geso variklis, bandziau ir kita, vistiek geso.
Kazi iki 2012 metu olimpiados spesi atsijungt?

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
tai pedek atsijungti ir suspesiu? nejaugi taip sunku atsakyti i kelis klausimus?