Nu del 1.8T ir 3.0 isemimo is rinkos, tai taip sutinku, 1.8T labai vykes motoriukas

Bet 3.0 su geru ismetimu ir 1.8T su geru ismetimo visviena nera ka lygint. Didesne kubatura - sodresnis, zemes ir grieztesnis garsas. Aisku, galima lygint kosminius dalykus. Galima imti impreza su 2.0T grazus garsas, rotorinius 1.3 motorus, kaip ir 1000c britvos motora, bet, manau, tai yra kartu ir sulyginami dalykai, kartu ir visiskai priesingi
Del PES G3 Superchargerio, tai jo galima deti, ji isidejus reiktu remapint kompa, nes nesupras, kas darosi. Siaip, mano manymu, PES G3 yra idealiausias variantas norint pasilikti kuo arciau standarto, su ganetinai protinga kaina ir nesunkia istaliacija

G3 galima ir pigiau pasiieskoti audizine forume deveto. Taip pat galima taikyti ir G2 kompresoriu ir vortex, bet jau cia bus zaidimo. G3 isvis yra sukurtas grynai 3.0 motorui

Asmeniskai pats nesu daug domejesis apie sita dalyka, bet jeigu yra noro, pinigu, tai viskas imanoma. Siaip man tai isvis, gaila kad nera b6 modeliu su 2.7T motoriuku

Daug pasiekt su juo butu galima...

Audi 3.0 Stadartas AG ~220 @ 6300RPM, torkas ~221 @ 3200RPM;
Audi 3.0 g3 supercharged & remaped AG ~320 @ 6410RPM, torkas ~267 @ 3040RPM.... sausi duomenys is
www.pes-tuning.com, kaina $3,795.00 be atsiuntimo ir instaliavimo.
Jeigu rimtai galvoji apie G3, pasiskaitinek cia
http://scaudi.com/sc/index.php?showforum=14Del TIPtroniko... pasiskaityk dar
www.levelten.comJauneli, taip, pas mane quattro