Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a4 2.5 tdi v6 114 kw vs e46 320 d 100kw  (Skaityta 3406 kartus)

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
Pries sukima ant stendo jau jauciau kad jai nieko gero, pasikeiciau visus filtrus, nauja orosrauto matuokle ir tada dar diagnostika padariau. Tik po viso sito tvarkymo, prasukau. O esme buvo kad kur ant kuro filtro dedasi toks kaip vakumine sklende su dviem isejimais juoda buvo itrukus ir spaudima praleisdavo, tai tas spingalietas audi centre 80 lt kainavo lyg. :D 

Neprisijungęs 1115

• Įrašai: 90
    • Žiūrėti profilį
Reiks darytis diagnostika, gal osm kvailioja, siaip masiniukas begus 160k, filtrus pasikeites pries 3000km, meginsim ieskot bedu ;) aciu

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
kazkodel man atrodo kad 2.8L 12V nepajamtu virsaus, nebent 30V
Nepajamtu ir 30v, tie bmw kieti

Kaip tik tie bnw yra bukesni nei audinių, audžių aštresni ir jei mašina tvarkoj krauna malkų.

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį
Sveiki visi,
zodziu stojom su draugo bmw e46 320d 100kw ir gavau malku kelis syk su savo a4 2.5 tdi v6 114 kw mechanines abidvi, buvo multitronikas pas mane. Ar cia ieskot bedu audineliai ar cia jau nieko nepakeisi? :) nu mano sunkesne virs 200kg, bet mano gi v6 ir 14 kw daugiau.

Labai gera tema, kaip tik pats turiu a4 110kW 2.5tdi v6 ir dar Q, kaip suprantu pastave paprasta.
O broliui nupirkom 320, 100kw, tai dabar pats jau pora sav. su juo važinėju (jei atvirai tai nepatinka man tas šmaikštumas).

Tai va tik nusipirkus prasidėjo lenktynės ir lakstymas, kad negadint perdaug auto, tai būdavo taip, abu važiuojam 2 bėgiu ties 2k apsukų, ir vienu metu gazas dugnas, tai nebuvo kad a4 gautų :)
antru bėgiu lygiai, trečiu jau sukimo momentas ima viršu per pora korpusų, ir kuo toliau tuo labiau bnw gauna, svorių skirtumas nemažas, kw tik 10, pas bnw tikrai viskas tvarkinga trauka jaučiasi jame labiau.

Taigi arba tavo a4 pavargus arba tarpinė grybą pjauna, aišku iškart bnw turi šokt į prieki jei išvietos pradedat, bet poto turi dėt per šona ir palikt tolokai. Nemačiau kad pastve Q būtų, tai dar svoris panašesnis.

Neprisijungęs 1115

• Žiūrėti profilį
o tu isjunges esp varai? Bet pas tave q neduoda pranasumo?

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį
o tu isjunges esp varai? Bet pas tave q neduoda pranasumo?

Nėra esp, nebus pranašumo iš to Q kai tokie galingumai, neant žvyro gi bandai, manau būtų cyypt ir viskas iš vietos :)
Beje kai neišvietos važiuoji o antru bėgiu judant tai ir mašina nesilaužo ir nereik dėl esp prasisukimo žiurėt, tik gazas iki galo ir lauki.

Neprisijungęs 1115

• Žiūrėti profilį
kad man antra begi ikalus su esp stabdineja auto o isjungus sukas ratai. gal ir gerai cia antru begiu nuo 2k bet manau visvien buciau apdejas ir taip jei tvarkingai viska butu audei, ir man kazkoks cypimas yra pakilus virs 3,5k, o kai vejaliai isjungti girdisi ir salone virs 2k kazkoks putimas ne kaip turbos

Neprisijungęs Andrejka

• Žiūrėti profilį
kad man antra begi ikalus su esp stabdineja auto o isjungus sukas ratai. gal ir gerai cia antru begiu nuo 2k bet manau visvien buciau apdejas ir taip jei tvarkingai viska butu audei, ir man kazkoks cypimas yra pakilus virs 3,5k, o kai vejaliai isjungti girdisi ir salone virs 2k kazkoks putimas ne kaip turbos

Skyles užkaišiok, gal kokios šlangos nesandarios.

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
Esp tai nuima apsukas lb, jei jau lenktyniauji isjunk ji

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
Esp tai nuima apsukas lb, jei jau lenktyniauji isjunk ji
ir klima isjunk  ;)