Sveiki visi,
zodziu stojom su draugo bmw e46 320d 100kw ir gavau malku kelis syk su savo a4 2.5 tdi v6 114 kw mechanines abidvi, buvo multitronikas pas mane. Ar cia ieskot bedu audineliai ar cia jau nieko nepakeisi? nu mano sunkesne virs 200kg, bet mano gi v6 ir 14 kw daugiau.
Labai gera tema, kaip tik pats turiu a4 110kW 2.5tdi v6 ir dar Q, kaip suprantu pastave paprasta.
O broliui nupirkom 320, 100kw, tai dabar pats jau pora sav. su juo važinėju (jei atvirai tai nepatinka man tas šmaikštumas).
Tai va tik nusipirkus prasidėjo lenktynės ir lakstymas, kad negadint perdaug auto, tai būdavo taip, abu važiuojam 2 bėgiu ties 2k apsukų, ir vienu metu gazas dugnas, tai nebuvo kad a4 gautų
antru bėgiu lygiai, trečiu jau sukimo momentas ima viršu per pora korpusų, ir kuo toliau tuo labiau bnw gauna, svorių skirtumas nemažas, kw tik 10, pas bnw tikrai viskas tvarkinga trauka jaučiasi jame labiau.
Taigi arba tavo a4 pavargus arba tarpinė grybą pjauna, aišku iškart bnw turi šokt į prieki jei išvietos pradedat, bet poto turi dėt per šona ir palikt tolokai. Nemačiau kad pastve Q būtų, tai dar svoris panašesnis.