Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 1.8l plaukiojancio smagracio keitimas i paprasta  (Skaityta 2196 kartus)

Neprisijungęs nasliuks

• Įrašai: 53
    • Žiūrėti profilį
audi a4 1.8l 92kw 97m. norejau pasidometi ar visa komplekta reikia ieskoti butent nuo a4 iki 97m (girdejau kad eina neplaukiojantys),ar tiktu ir kitu audi markes smagraciai,jei tiktu tai butent kokio modelio?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 26, 23:39:34 sukūrė nasliuks »

Neprisijungęs ExiS

• Įrašai: 845
    • Žiūrėti profilį
audi a4 1.8l 92kw 97m. norejau pasidometi ar visa komplekta reikia ieskoti butent nuo a4 iki 97m (girdejau kad eina neplaukiojantys),ar tiktu ir kitu audi markes smagraciai,jei tiktu tai butent kokio modelio?

paieska mokek pasinaudoti.

Neprisijungęs nasliuks

• Žiūrėti profilį
tai kad toj paieskoj apie dyzeliny radau,bet man benzui reik. tai kas cia per do forumas jei "susirask pats internete"

Neprisijungęs ExiS

• Įrašai: 845
    • Žiūrėti profilį
tai kad toj paieskoj apie dyzeliny radau,bet man benzui reik. tai kas cia per do forumas jei "susirask pats internete"

sorr, pagal tema is greicio parasiau.. nepastebejau, kad benzui. pasitvarkyk temos pavadinima, manau labiau tada atkreipsi demesio. o del dyzelio, tai kaip ir sakiau - paieska, kaip supratau radai.

Neprisijungęs nasliuks

• Žiūrėti profilį
nieko tokio,nesusipratimas buwo ;)

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2429
    • Žiūrėti profilį
Gal kas galėtumėte apibudinti kas tas plaukiojantis smagratis, kuo jis ypatingas. Gal galėtumėte ir linką kokį įmesti. Google man nieko gero neduoda. ?!?
Ačiū.

Neprisijungęs Falk3n

• Įrašai: 1012
    • Žiūrėti profilį
Gal kas galėtumėte apibudinti kas tas plaukiojantis smagratis, kuo jis ypatingas. Gal galėtumėte ir linką kokį įmesti. Google man nieko gero neduoda. ?!?
Ačiū.
Kaip tai google nieko neduoda :)
http://www.google.lt/search?q=dual+mass+flywheel&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:lt:official&client=firefox-a

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2429
    • Žiūrėti profilį
Ačiū Falk3n. Man patiko. Nesugebėjau rasti nes angliškai be vertėjo nesuprantu nė bum bum.  (h)