Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: kablio rozetes pajungimas  (Skaityta 2598 kartus)

Neprisijungęs whity

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
kablio rozetes pajungimas
« Topic Start: 2011 Spalio 04, 16:29:36 »
audi a4 96m sedanas 1.9 tdi, kablio rozete junkti prie galiniu lempu ar yra kur kokios fiskes pasleptos? Jei pajungus nuo lempu ar reik keist kur kokias reles ar saugiklius?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Re: kablio rozetes pajungimas
« Atsakymas #1: 2011 Spalio 04, 16:32:19 »
gamyklinės fiškės nerasi, nebent kažkas iki tavęs padarė. Aš pasijungiau nuo galinės lempos be jokių rėlių ar saugiklių.

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Spalio 05, 00:01:59 »
gamyklinės fiškės nerasi, nebent kažkas iki tavęs padarė. Aš pasijungiau nuo galinės lempos be jokių rėlių ar saugiklių.
skydelis kaip reagavo i tai? na ta prasme pajungus priekaba. nes siaip orginaliai tai kitaip buna pajungta.
irgi turiu minciu detis kabli, tai nuo lempos pajungti butu paprasciausiai. zinoma labiau patiktu jei pavyktu pajungti kaip priklauso. gal kas dejot taip, ar nuiminejot orginalu kabli, kas ten kur jungiasi?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Spalio 05, 16:53:28 »
Skydelis nereagavo niekaip, pas mane jis be BC, nors jei ir būtų, nemanau, kad kažkaip reaguotų. Originaliai laidai tikrai ne nuo faros pajungti, iš priekio ateina, reikėtų el. schemoj pažiūrėt

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Spalio 05, 17:47:14 »
Skydelis nereagavo niekaip, pas mane jis be BC, nors jei ir būtų, nemanau, kad kažkaip reaguotų. Originaliai laidai tikrai ne nuo faros pajungti, iš priekio ateina, reikėtų el. schemoj pažiūrėt
ziurek neziurejes,pasijungia gale prie galiniu zibintu lygiagreciai pajungiamas kablio blokelis ,kad cekas nedurniuotu.Jei skydelis paprastas,jungiama tiesiai nuo galiniu zibintu.Pvz treciam passate plafonuose yra specialiai lizdai pajungti kablio laidams per fiskes.

motoromas

• Svečias
« Atsakymas #5: 2011 Spalio 23, 13:24:49 »
 Pas mane yra kablis ir viskas pajungta tiesiai nuo galinio zibinto. Borto kompas nereguoja , tik voltmetras truputi  mazesni krovima rodo kai su priekaba vazineju sviesas isijunges. Bet tai norma.  :)