Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 1,9tdi Ijungus degima neuzsidega pakaitinimo lempute ir nesikuria  (Skaityta 1178 kartus)

Neprisijungęs Oem

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
Po pavaru dezes keitimo nebeuzkuriu masinos. buvau ten nemazai nuardes nuo variklio del priejimo, bet viska lyg ir gerai sudejau, del vakumo slanguciu tik neesu tikras. Ijungus degima, neuzsidega pakaitinimo zvakiu lempute, starteriu suka, bet nesikuria. Yra signalke 2 lygio..suradau visus pertraukimus, pajungiau tiesiogiai(be signalkes), vistiek tas pats. 219 rele ziurejau, lyg ir gerai ten viskas. Kas dar galetu buti, gal kokiu minciu ar kas galetu kokia schema laidu imest ka reiketu tikrint. dekui.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Gal keitei iš automato į mechaninę?

Neprisijungęs Oem

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Kažkada forume kalbėta, kad po tokios operacijos variklio kompas tiesiog "galvoja", jog pavarų svirtis stovi ne "P" padėtyje, todėl neleidžia kurt. Arba ieškok tos temos, arba lauk kol kas tiksliau paaiškins, nes aš galiu būt ir neteisus

Neprisijungęs Oem

• Žiūrėti profilį
kiek zinau tas reikalas neleidzia starteriu sukt, ten rele parkingo stovi, as ja atjungiau, viskas ok, suka starteris, bet kazkur kitur beda

Neprisijungęs Artas

• Įrašai: 246
    • Žiūrėti profilį
cia lygtai tu man tada skambinai ? kaip patarinejau... o radai kur pajungti ta laiduka sakei kazkoksai liko laisvas...?

Neprisijungęs Oem

• Žiūrėti profilį
laidukas pasirodo ir turi likt laisvas, ziurejom ant kitos a4 :) butu gerai kad kas laidu schemas imestu :)