Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: problema su vairu  (Skaityta 1802 kartus)

Neprisijungęs Split

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
problema su vairu
« Topic Start: 2011 Vasario 16, 23:46:32 »
buvau servise keite priekinius ir galinius sailenblokus, kai pasiemiau masina pradejas vaziuot pastebejau kad masinai vaziuojant tiesiai vairas pasikreipes i kaire puse. Del ko taip gali buti? ar cia servise pridirbo jie ten ka remontuodami vaziuokle? 

Neprisijungęs kesatutis

• Įrašai: 791
    • Žiūrėti profilį
Re: problema su vairu
« Atsakymas #1: 2011 Vasario 17, 00:05:11 »
buvau servise keite priekinius ir galinius sailenblokus, kai pasiemiau masina pradejas vaziuot pastebejau kad masinai vaziuojant tiesiai vairas pasikreipes i kaire puse. Del ko taip gali buti? ar cia servise pridirbo jie ten ka remontuodami vaziuokle? 
Suvedimas bus pabeges priekiui :)

Neprisijungęs Split

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Vasario 17, 00:15:54 »
bandysiu ryt nuvaryt jiem atgal tegu sutvarko tada. Cia kazkada golfa kai turejau pats bandziau pasikeisti sailenbloka tai po to bandymo irgi pamenu vairas pakrypo i sona bisk :D bet nieko as jam nedariau cia sykart jau perdaug pakrypes ka nekreiptai demesio

Neprisijungęs Audifan

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Vasario 17, 02:30:09 »
Suvedimas kaltas. Bet nemanau, kad servise tau taisys ( darys suvedima nemokamai ). Seip turejo jie tave perspeti pasidaryt suvedima.
Jei is Kauno esi galiu rekomenduoti gera meistra.

Neprisijungęs Split

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Vasario 17, 10:42:04 »
Suvedimas kaltas. Bet nemanau, kad servise tau taisys ( darys suvedima nemokamai ). Seip turejo jie tave perspeti pasidaryt suvedima.
Jei is Kauno esi galiu rekomenduoti gera meistra.

Kaunietis esu, buvau db nuvazeves sake veliau atvaryt tai tikiuosi ka sutvarkys, jai ne del visa ko sakyk koks ten meistras :)

Neprisijungęs Audifan

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Vasario 18, 01:22:20 »
Nuvaziuok i Siaures autoservisa. Ten paskutiniam bokse dirba suvedimo meistras. PAs ji iskart ir eik uzsirasyti, net i registratura neik, nes jis pats savo eile raso. Deje, teks palaukti kelias dienas, nes eile ten visada yra.

Neprisijungęs Split

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Vasario 18, 17:19:21 »
Nuvaziuok i Siaures autoservisa. Ten paskutiniam bokse dirba suvedimo meistras. PAs ji iskart ir eik uzsirasyti, net i registratura neik, nes jis pats savo eile raso. Deje, teks palaukti kelias dienas, nes eile ten visada yra.
aisku, dekui uz informacija

Neprisijungęs abc

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Vasario 18, 19:40:43 »
Split ar tu negaletum avatara su Putinu kokia 4 kartus sumazinti ar visai panaikinti ir patalpinti po vardu, kazkaip nesamoningai atrodo ir demesi labai nukreipia
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 18, 19:44:46 sukūrė abc »

Neprisijungęs kesatutis

• Įrašai: 791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Vasario 18, 19:56:12 »
Split ar tu negaletum avatara su Putinu kokia 4 kartus sumazinti ar visai panaikinti ir patalpinti po vardu, kazkaip nesamoningai atrodo ir demesi labai nukreipia
pritariu

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Vasario 18, 21:13:38 »

Jei jau prie tokiu dalyku kabinejames, tai prierasa susitvarkyk arba apsispresk kokia masina vairuoji, nes a6 b5 nera  (-)

Neprisijungęs abc

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Vasario 19, 09:50:25 »

Jei jau prie tokiu dalyku kabinejames, tai prierasa susitvarkyk arba apsispresk kokia masina vairuoji, nes a6 b5 nera  (-)
Dekui uz pastaba, ten buvo paprasciausia rasybos klaida, paspaustas ne tas klavisas ir tikrai i tai demesio neatkreipiau ir iki taves kaip ir niekm neuzkliuvo, vadinasi akies baisiai nereze, jau pasitaisiau  :D, o as tikrai prie nieko nesikabineju, as tik pasakiau kas man labai rezia aki skaitant foruma, na bet jei visiem tinka tai man tas pats, del manes, kad ir per visa ekrana, bet manau kazkokia tvarka turetu but

Neprisijungęs a-w-z

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Kovo 21, 00:31:01 »
o siaip kiek kainuoja suvedimas? man irgi reik pasidaryt bet noriu orientuotis kainose.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Kovo 21, 10:00:13 »
o siaip kiek kainuoja suvedimas? man irgi reik pasidaryt bet noriu orientuotis kainose.

Tik priekis 40 lt.

Neprisijungęs a-w-z

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Kovo 21, 12:40:37 »
zerutyje siule uz 60 suvest. neskubejau priimt sprendima. :]
sakyk kur pigiau jei nepaslaptis?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 22, 00:54:19 sukūrė a-w-z »