Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2 PD sunkiai kuriasi  (Skaityta 1815 kartus)

Neprisijungęs Malborno

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
2 PD sunkiai kuriasi
« Topic Start: 2014 Spalio 18, 02:09:07 »
Sveiki turiu problema jau metus vazineju ir vis neisprendziu problemos. Masina is po nakties ir taip ilgiau pastovejus sunkiai vedasi. Jai ilgai pastovi tai duma sviesu meta. Apsiles motoras vedasi bet irgi ne kaip reiktu. Dar buna tarkim ryte uzsivedu is kokia 7 sukimo pavaziuoju kokia 1 min uzgesau ir vel vedu uzsiveda irgi dar sunkokai. Vasara restauravau starteri tikrinau ar neseda kuras.  Po starterio tvarkymo truputi pagerejo. Dbr atejo ruduo jau rytais sunkiai kuriasi. Galvoju negali buti dar zvakes  pakaitinimo ? ar cia kaip visis sako kad purkstukai ? jai purkstukai tj kodel trauka gera sanaudos geros.

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2104
    • Žiūrėti profilį
Re: 2 PD sunkiai kuriasi
« Atsakymas #1: 2014 Spalio 18, 05:06:30 »
Sunkiai kuriasi tai įtarčiau žvakes pradžioje, keista kad jų dar nepasikeitei per tiek laiko.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2014 Spalio 18, 09:07:11 »
Ką galima patarti kai modelis nežinomas? Nei kiek kw,  diagnostika?

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2014 Spalio 18, 10:40:10 »
Draugas su vw passat panasiu reikalu turejo, dabar bijau sumeluot, bet jis tikrai kazka su purkstukais tvarke. Berods 1 ar 2 keite, ir gumytes visas.
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 1611
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2014 Spalio 18, 19:12:32 »
Siaip nieko nezinant irgi galeciau pirmoj vietoj purkstukus itart, esu jau tokia beda tvarkes. Bet mano nuomone jau reiktu pradet trint tokias naujas gemas forume, tai zmogus turi gedima ir net diagnostika nebuvo padaryta. Visiskai nematau prasmes cia speliot toliau, nes nezinom jokiu klaidu, jokiu parametru, ir netgi jokiu auto duomenu...

Neprisijungęs Malborno

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2014 Spalio 22, 10:55:43 »
Audi 103 KW Bosh purkstukai. Beje gumytes buvau keites nes greitejant drebedavo motoras. maniau kad susitvarkys ir uzsivedimas bet nieko tas pats. Diagnostika siokia tokia daryta buvo, kai nuvaziuoji pas meistra nieko nemato parametrai geri nes motoras jau pasiles buna. Cia visas blogumas po ilgo stovejimo 5 ir daugiau valandu. Kaip del tu zvakiu butu imanoma isitikint, nes vasara viskas tas pats buna. jai zvakes tj vasara gerai vestusi.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2014 Spalio 22, 14:44:18 »
Audi 103 KW Bosh purkstukai. Beje gumytes buvau keites nes greitejant drebedavo motoras. maniau kad susitvarkys ir uzsivedimas bet nieko tas pats. Diagnostika siokia tokia daryta buvo, kai nuvaziuoji pas meistra nieko nemato parametrai geri nes motoras jau pasiles buna. Cia visas blogumas po ilgo stovejimo 5 ir daugiau valandu. Kaip del tu zvakiu butu imanoma isitikint, nes vasara viskas tas pats buna. jai zvakes tj vasara gerai vestusi.

Del drebejima greitejant, dazniausiai vidines granatos kaltos ;) Zvakes su testeriu patikrink, tik neduok 12v nuo akumo kaip senesniemks modeliams, ten tik 5v zvakes. Gerai butu kompa pasijungti ,ar nesedes alkuninio daviklio klaida.

Neprisijungęs Marukaz

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2014 Lapkričio 17, 17:42:18 »
Pasiūlyčiau lauko temperatūros daviklį tikrint, kuris variklio parametrus parenka pagal lauko temperatūra, nes aš praėjusią žiemą ko tik nedariau ir akuma keičiau ir žvakes ir dar velnias žino ką dariau, kol galiausiai paaiškėjo :)

Neprisijungęs antanaszzz

• Įrašai: 1588
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2014 Lapkričio 17, 17:54:41 »
man panasi beda ant passat 1.9 tdi 66 kw,zvakes naujos,filtrai nauji,degimo kampas geras bet sunkiai kuriasi.idomu butu isgirsti atsakyma kai issiaiskinsi

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2014 Lapkričio 17, 18:55:51 »
man panasi beda ant passat 1.9 tdi 66 kw,zvakes naujos,filtrai nauji,degimo kampas geras bet sunkiai kuriasi.idomu butu isgirsti atsakyma kai issiaiskinsi

Nemanau, kad tau pades, visai skirtingi varikliai.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2014 Lapkričio 17, 19:56:20 »
Kiek laipsniu sinchronizacija?
Kokios kompensacijos purkstuku ir bendrosios?
Placiau jei galima apie diagnostika ;) Na ir klaidas jei ju rades esu varikliniame.

O visus temp.daviklius rekomenduoju tikrinti po ilgo stovejimo, tarkime ryte, kai viskas po kapotu buna tos pacios temperaturos kaip ir lauke, o paskui tikriname kai masina jau karsta ;)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2014 Lapkričio 17, 23:51:00 »
Su tais pd varikliais idomiai, jie kaip ir nepasiduodantys logikai, jeigu per tandema saliura nebega, variklis klaidu neturi, tada prasideda burtu salis  :-]  Kaip ir mineti forume atvejai, kai uztenka ijungti sviesas ir vedasi kuo puikiausiai, arba kaip man buvo, rakteli sukant staigiai , nedarant pauzes kuresi kuo puikiausia ,su pauze sukti apie 4 sekundes. Visi atmeta gumytes jeigu jos pakeistos,bet jeigu sonai gerai isdile, uztenka tik ideti ir vel isimti purkstuka, gumyciu jau buna nerasta, jos tiesiog sudraskomos ir tokiu variantu pas sita varikli kiek tik nori   :-)