Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: keistas garsas isjungus varikli 1.9 tdi  (Skaityta 1718 kartus)

Neprisijungęs MantasGab

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
keistas garsas isjungus varikli 1.9 tdi
« Topic Start: 2011 Balandžio 12, 13:35:25 »
sveiki kolegos, mano audiniai keistas garsas atsirado. Uzkurus motora pasigirsta sekundei zvimbtelejimas, o duodant angliu is paneles girdisi lyg kazkoks gergzdejimas bet tik keliant apsukas, o isjungus varikli pora sekunde lyg kazkas sucypia. Cia gal vakumines zarneles ar voztuvelis skleidzia tuos garsus, nieks nebuvot susiduria? 1.9 tdi 81 kw

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19563
    • Žiūrėti profilį
Re: keistas garsas isjungus varikli 1.9 tdi
« Atsakymas #1: 2011 Balandžio 12, 15:29:06 »
Kaip keistas garsa, taip keistas ir aprasymas.Starteris? generatoriaus sankaba? Na ir galu gale masinis gedimas plaukiojanti sankaba :)
greiciausiai kazkoks ventiliatorius..
Ir dar ateiciai  - temos naujos nebutina kurt...
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs abc

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Balandžio 12, 19:33:29 »
Gal koks generatoriaus itempejo plastmasinio skyvuko guolis, sakyciau sunkiai sukasi tai kuriant trumpai cypteli nes dirzas praslysta, o po to tik guolio garsas girdet, bet isjungus degima dar pora sekundziu kad garsai girdisi tai keista, na negirdint garso sunku pasakyt, o ir girdint reikia ieskot kas ir kaip

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Balandžio 13, 09:03:56 »
sveiki kolegos, mano audiniai keistas garsas atsirado. Uzkurus motora pasigirsta sekundei zvimbtelejimas, o duodant angliu is paneles girdisi lyg kazkoks gergzdejimas bet tik keliant apsukas, o isjungus varikli pora sekunde lyg kazkas sucypia. Cia gal vakumines zarneles ar voztuvelis skleidzia tuos garsus, nieks nebuvot susiduria? 1.9 tdi 81 kw

Patikrink ar generatoriaus skyvuko sankaba neuzsikirtusi.

Neprisijungęs abc

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Balandžio 13, 16:07:26 »

Patikrink ar generatoriaus skyvuko sankaba neuzsikirtusi.
Manau taip ir bus, o uzsikirtusi sankaba dirzo iempeja bus sugadinus

Neprisijungęs Glupstwo

• Įrašai: 104
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Balandžio 20, 15:34:53 »

O kai variklis dirba ir tu stovi lauke prie dešiniojo sparno, nesigirdi toks lyg oro gaudymas kažkur nuo generatoriaus ar pagrindinio diržo vietos: "twufff-twufff-twufff..." ?